Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
05. Marts 2007, 15:35
...nav teikts ...varbuut mashiina tika aktiivi lietota pilseetaa(piemeeram firmas vajadziibaam)...pilseeta,biezhi krustojumi attieciigi biezha bremzeeshana un aatra disku noberzshanaas!!..taj pashaa laikaa ja ikdienaa mashiina tika lietota paarsvaraa uz baana ...tad diski vispaar var buut jauni ...pat ar loti lielu noskreejienu!!!
05. Marts 2007, 15:37
...starpcitu baanu mashiinaam slimiiba ir nodauziita kraasa!!!...bet ne bremzhu diski!!!
25. Aprīlis 2008, 20:50
[user]88844|starchijs|[/user]Nu tagad bildee ir maneejais eMBijs
.gif)
Varbūt zinat kas tā pa pogu pie rocenes? Tāda kā apsilde kautkam, svītrinja apakšā un tad aiziet vilnīši???
25. Aprīlis 2008, 21:57
sharenes nomainiju pagajshgad marta 22 t.km nobraucu lupatas abas (feibi) poga pie ru4njika patiehsam mistiska tjipa kautkada autonoma pecka nezinu tiesham tik varu teikt ka pofiga vai ieslegts vai ne nekas nemainas

a ta autinjsh labs ar generatora siksnu bij divreiz pipec.... visu samainiju ko vareja atrestaureja ko ne piepirku jaunu .tik iesaku detaljas likt pec iespejas orginalas nu vai uz to pusi tas atpirksies jo kjepigs darbs mainit visu parak kompakta ta mashina.. :whistle:
28. Aprīlis 2008, 11:03
Autonomka vinjai ir, tad varbuut taa poga tam arii domaata!
06. Septembris 2008, 11:13
[user]548863|Yukki|A Classe[/user]Labvakar Jūsmājās,
1. Vai Jums ir zināms kāds uzticams kadrs, kas MB vēl ieved LV?
Visus iepriekšējos auto esmu atradis internetā un vienkārši pasūtījis treilerim atvest, nenožēloju, bet laiki mainās, un nav pārliecības, ka tā vislaik veiksies, gribās šoreiz bez lieka stresa iztikt. Auto nav man, es tikai izpalīdzu:ninja:. Zvanīju Domenikam, šie pateica, lai skatās viņu mājas lapā un no DE MB dīleriem neko citu ne pa savu, ne manu naudu nevedīšot, kamēr pašiem nebūs tīrs stock iztirgots! Sākums manai sadarbībai ar MB labs, šitais ir bleķis:
http://www.mercedes-benz.lv/content/lat ... d/bac.html 8D Ir vesti 2 auto caur Auto Rīga, šis dārgais un mazliet dīvainais variants (pie Audi pasūtīt MB:lol: ) tiek atstāts rezervē.
2.jautājums tradicionāls: "kas tas A-Classe ir par zvēru, kāpēc to mīlēt un no kā baidīties?", saprotu, ka laikam ne pie šī topika, bet norādiet, kur meklēt, jo tos W1234344321 kodus es nerubīju, bet pēc A klases meklētājā daudz topikus neatradu. Nepieciešams A klases mercedess, benzīns, automāts. LV piedāvā tikai dīzeļus, ko mums nevajag. Cik saprotu jāņem feisliftots, jo pirms tam izlaistie nav ņemami vai tiesa? Kā tie numuri dalās - A140 švakulis, A210 - rulzz? Kas viņiem lūzt? Kas ir dārgākie, bet tradicionālākie remonti un ... kur tos veic? Atvainojos par apnicīgiem jautājumiem, lūgums nesūtīt tālu, atbildēt pēc būtības, bet liela slinkuma vai agresijas gadījumā aprobežoties iedodot linkus "iedvesmai uz A Classe":) Jau iepriekš pateicos!
1. ir zināmi pāris ļautiņi.
2. ari pirms facelifta autiņi nav slikti, varbūt jāizvairās no pirmajiem gadiem 96 un 97 un pirmo gadu lameļu jumtiem, bet citādi tur viss ir OK.
Te jau teiks, ka A klase ir pavisam garām, bet tas kā jau parasti ir cilvēkiem, kuri nekad pat iekšā nav sēdējuši, bet ir viedoklis

par motoriem, ka sinteresē, dīzelis vai benzīns ?
07. Septembris 2008, 00:14
Man nācies vēl pabraukāt ar A-klasi un ir laikam šeit vēl nepubliskoti iespaidi. Vairāk par jauno modeli, vecais man ir tabu tikai tāpēc, ka auto uz ceļa tur nevis fizika, bet elektronika un tāpēc ne visur to tirgoja. Kopumā tajā mazajā auto šķietami ir ieslēpts nopietns auto. Patīkams aprīkojums, ērta sēdēšana, braukšana, viss pārdomāts. Bet par to naudu šīs lietas diemžēl nav iegūstamas kvalitatīvas un ir dažādi gļuki. Europcar tā ir viena no biežāk klientu mainītajām automašīnām, jo tad pēkšņi dators uzrāda problēmas ar riepu spiediena kontroli (kaut visas riepas ir piepumpētas automātiski un pilnīgi vienādi), tad motora vadību un vēl visādiem kaitinošiem sīkumiem – parasti visa problēma ir devējos, nevis pašās iekārtās. Varētu ignorēt un braukt, ja neslēgtos iekšā servisa režīms. Tā kā man pašam auto šķita labs, līdz praksē sadūros ar šiem gļukiem un tos vajadzēja risināt. Rezultātā turpmāk atteicos no A-klases un izvēlējos braukt ar Opel Astra, kas gan bija neērtāks un pēc A-klases šķita pliks kā baznīcas žurka, bet pārvietošanas funkciju no punkta A uz B pildīja pārliecinošāk. Otrs būtu tas, ka auto ir un paliek izteikts pilsētas auto. Lielos ātrumos uz šosejas tas tomēr sāk staigāt un zvārojas kā džips. Man vienmēr visi auto ir tādi, kas paši pie ceļa pieplok un ko arī ātri var komfortabli vadīt ar vienu roku. Šim uz šosejas stūre ir jātur. Bet vēlreiz teikšu – A-klase ir klusa, patīkama lēnai braukšanai un komfortabla, cik nu no konkrētās riteņu bāzes var gaidīt. Vienā teikumā A-klases lielākā problēma ir “uztaisīt labu auto par mazu naudu”.
07. Septembris 2008, 06:49
.gif)
A klase labs auto gljuki mēdz būt bet ne visiem ekzemplāriem mans 99.g 1.7 cdi ļoti apmierināts pa trasi nešūpo nemaz nerunājot par vienas rokas turēšanu ...ar vienu pirkstu var stūrēt bez problēmām (protams visu hadeni jaunu saliku ieskaitot atsperes un bilštein amīšus)autiņš super iesaku ja kas. ir sava specifika dēļ kompaktuma.. remontdarbos visu mainit ir gruti un neērti bet tas jau servisnieku problēmas
07. Septembris 2008, 13:44
Tie, ko es lietoju, bija zem 50000 km un vēl garantijas laiks. Tāpēc tā skepse par labs auto + zema cena. Cilvēki brauc un ir apmierināti -- tas jau galvenais rādītājs.
07. Septembris 2008, 17:14
...un kaa irm ar Bklasi??...varbuut komentus!!