Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 189  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par w123
AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Oktobris 2004, 22:17
Atbildes: 846
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]īsti nevar saprast.ir vērts šitajā dzinējā kaut ko vēl likt vai citam krāt :?
Itkā,ja varētu šiten likt jaunas sprauslas un kvēlsveces,bet vēlāk kapitālo uztaisīt.Mani vienīgi mulsina tā uzparikte (Arturinho zin).
Moš jau pat kapitālo viņam nav vērts.
Eh...

Es tavaa vietaa shito atdotu uz razborku, bish piekraatu un panjemtu top staavoklii, tagad viens paardod baltu, vaardsakot kaa no ruupniicas, tas, ko gribeeju njemt sava vietaa...1200Eur, bet tur ir staavoklis ahujennijs... :headbang:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]18951|Ingus|[/user]Manējam arī tāda šļauka ir tikai viņa pa taisno laikam aiziet uz ieplūdes kolektoru. Tā man liekas ir kautkāda eļļas tvaiku novadīšanas šļauka, bet tāda verķa gan man nav. Nerausties MB Dīzeļi ir nemirstīgi. :D :D :D

Vinja diizelim ir pizdec.... nekas nav nemirstiigs, vinja motors ir piemeers klasiski nokautam motorinjam, (RICHI, nekaa personiska, veciit), vinja motoriits dzen ellu gaisa filtraa, taapeec taa uzparikte - filtrs... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:10 
Lietotāja avatārs
nu nezinu.Esmu svēti nosolijies,kad būs lielājka naudiņa, viņu restaurēt.
Žel jau arī :( Kā teica Alis- "cienīga auto nāve ir autoavārijā".
Nu nevarētu es tā izrīkoties.Bet tagad naudas nav un ir vēl sliktāk :(
Gan jau saņemšos.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:11 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]Es mīlu savu auto!
Tagad izbraukājos-viss ok.Nekas neraustās,jaudas pietiek.
Nesaprotu,kas noiek?

:D , tieshaam tevi zheel veciit, tu miili savu autinju, kaa mees visi paareejie... vieniigi mans ieteikums, centies shinii w123 vairaak lielu naudinju neiegruust, un padomaa, kaa vari tikt pie naudinjas, tas baltais ir labaaks par jebkuru 123 shajaa klubaa, un labaakais arii ko pat Haris peedeejaa laikaa ir redzeejis veel saglabaajushos... :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:11 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]16948|Arturinho|[/user]
Citēt:
[user]18951|Ingus|[/user]Manējam arī tāda šļauka ir tikai viņa pa taisno laikam aiziet uz ieplūdes kolektoru. Tā man liekas ir kautkāda eļļas tvaiku novadīšanas šļauka, bet tāda verķa gan man nav. Nerausties MB Dīzeļi ir nemirstīgi. :D :D :D

Vinja diizelim ir pizdec.... nekas nav nemirstiigs, vinja motors ir piemeers klasiski nokautam motorinjam, (RICHI, nekaa personiska, veciit), vinja motoriits dzen ellu gaisa filtraa, taapeec taa uzparikte - filtrs... :D

Bet kāpēc viņš tā dara?Kas tieši ir pizģec?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:13 
Lietotāja avatārs
Citēt:
Citēt:
Nesaprotu,kas noiek?

:D , tieshaam tevi zheel veciit, tu miili savu autinju, kaa mees visi paareejie... vieniigi mans ieteikums, centies shinii w123 vairaak lielu naudinju neiegruust, un padomaa, kaa vari tikt pie naudinjas, tas baltais ir labaaks par jebkuru 123 shajaa klubaa, un labaakais arii ko pat Haris peedeejaa laikaa ir redzeejis veel saglabaajushos... :D

Es jau tā pat uz viņu neuzspēšu.Pagaidām.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:13 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]nu nezinu.Esmu svēti nosolijies,kad būs lielājka naudiņa, viņu restaurēt.
Žel jau arī :( Kā teica Alis- "cienīga auto nāve ir autoavārijā".
Nu nevarētu es tā izrīkoties.Bet tagad naudas nav un ir vēl sliktāk :(
Gan jau saņemšos.

bet varoniiga naave ir kalpot citiem sev liidziigiem par donoru!!!
Atceries taa ir tikai mashiina..... ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:14 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]
Citēt:
Citēt:

Bet kāpēc viņš tā dara?Kas tieši ir pizģec?

vinsh ir izdilis...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:15 
Lietotāja avatārs
Domā,ka izdevīgāk būtu citu dzinēju pirkt? (nezinot,ka pastāv tāds baltais w123 :) )

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Februāris 2005, 21:16 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]
Citēt:
Citēt:
Nesaprotu,kas noiek?

Es jau tā pat uz viņu neuzspēšu.Pagaidām.

Parunaa ar vecaakiem, mosh var aizdot liidz vasarai, tad atstraadaasi un atdosi, tu tach esi labs deels... :D Ir veerts paciiniities... savaa tu iegruudiisi 10X vairaak, un nedabuusi pat uz 1/2 labaaku...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45 ... 189  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 3 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012