Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

A klase

15. Maijs 2006, 09:45

Nu vienu noskatiju. Visas ekstras.

Jautājums: cik maksā bremžu diski šitādam un kur parasti tiek iepirktas rezerves daļas priekš MB (Domeniks, vai ir citas alternatīvas?)? Kā ir ar dzinēja ķēdi, kad jāmaina?
Pladies!

A klase

15. Maijs 2006, 09:52

Pa cik noskatiji?
Es bremzhu diskus nomainiju pa 80 Ls (priekshaa, jo pakaljaa barabani)

To Tu vari dariit jebkuraa servii, kuram uzticies, jo iipashi kompliceetaaks pasaakums kaa citiem autinjiem tas nav.

Domenikaa griezos tikai... 2x, lai noteiktu sava raadzhinja PIN kodu un mainiitu eljlju, jo kompis piikst un nekur citur neatradu, kur to var izdariit arii nonjemot kompim skanju.. jo lietinjas, kas sasitiitas ar kompi shkjiet labaak taisiit domenikaa..

A paareejo.... vai nu vienaa servii, kur visi paziistami un esmu droshs, ka vinji zin ko dara... vai arii piesakies pie GenSeka, taxi radio+ servisaa... tur ar praatiigi cilveeki..

A klase

15. Maijs 2006, 15:10

Pa 6700Eur, 1999 gada...
Gadu braukts Latvijā, bet pa šo gadu nobraukti 15000km (kopā rāda 115000), stāvoklis jutās stipri labāks, kā tiem kurus skatijos placī (tipa tikko no Vācijas). Viss ko secināju - jāmaina bremžu diski (labi padiluši), kaut kur sūcas eļļa no dzinēja, bet varbūt arī uzpildot apliets, jo nesen mainija eļļu, kad pajaukšu vaļā tad būs labāk redzams.
Ar auto brauc dāmīte, un stāstija, ka eļļu mainija kaut kādā savā servī, bet to servisa lampiņu pēc tam Domenikā izslēdza pa velti... papļāpāja, pasmaidija i viss. :]

Bremžu diskus pirki Domenikā (abi pa 80, ja?)?

A klase

18. Maijs 2006, 08:15

Kur parasti pērkat detaļas priekš MB?

A klase

18. Maijs 2006, 08:30

[user]155301|safer|[/user]Kur parasti pērkat detaļas priekš MB?

Lietotas – dažādās vietās, jaunas – Domenikss, MB Buss pēdējā laikā ļoti dīvaina apkalpošana, tāpēc ja kas steidzamāks, tad šiem vairs nemaz nezvanu. Bet, ja detaļu ražojis cits ražotājs vai tā nav piemērojama tikai MB, tad meklēju Bosch u.c. līdzīgu firmu pārstāvjus Latvijā. Kopumā – cenšos pirkt no oficiāliem pārstāvjiem, no kādiem citiem detaļu tirgotājiem laikam nekad neko neesmu pircis. Mazliet arī bail, ka iesmērēs kādu kreisu, neoriģinālu detaļu par oriģinālās cenu, bet kasīties ar tādiem slinkums.
Otrs -- parasti uzticos servisu sagādniekiem, vismaz to servisu, kur esmu pastāvīgs klients. Viņiem nav interese mani čakarēt (vismaz tā pieņemu), bet savas taciņas jau iestaigājuši un saņem labākas atlaides, kā es. Rezultātā gala cena neatšķiras, bet gadās pat man par labu.

A klase

18. Maijs 2006, 09:22

Ahā..
Un kādus servisus Tu izmanto?

A klase

18. Maijs 2006, 09:26

Par detaljaam piekriitu Mixz, ja ko specifisku, tad tikai domenikaa, bet ja ko plashi izmantojamu, tad servjos saveejiem var uzjautaat ko labu!

Tur nav noziime kuros servjos laboties, svariigi, lai savi cilveeki ir. Sho to laboju "Denals" (pljavniekos) servisaa, sho to "taxi radio +" servisaa.

A klase

18. Maijs 2006, 09:32

[user]155301|safer|[/user]Ahā..
Un kādus servisus Tu izmanto?

Viens ir Taxi +. Tad ir trīs privāti meistariņi, ko gadās patraucēt, bet katram ir savs darbības lauciņš un pilnu servisu tur nesaņemt. Tad pēdējā laikā sanācis apmeklēt servisu Miera ielā pretī pirmajiem Meža kapiem, nosaukumu neatceros, blakus taisa kapu pieminekļus. Un tad ir gadījies izmantot servisu, kas kaimiņos OZOLAM, mans iespaids gan tāds, ka tur cenas ir mazliet, mazliet augstākas kā citur, bet varbūt tā tikai gadījās.

A klase

18. Maijs 2006, 09:50

[user]379|Mizx|[/user] Un tad ir gadījies izmantot servisu, kas kaimiņos OZOLAM, mans iespaids gan tāds, ka tur cenas ir mazliet, mazliet augstākas kā citur, bet varbūt tā tikai gadījās.

Ozolam kaimiņos tagad ir Taxi + :ninja:

A klase

05. Marts 2007, 15:29

[user]155301|safer|[/user]Pa 6700Eur, 1999 gada...
Gadu braukts Latvijā, bet pa šo gadu nobraukti 15000km (kopā rāda 115000), stāvoklis jutās stipri labāks, kā tiem kurus skatijos placī (tipa tikko no Vācijas). Viss ko secināju - jāmaina bremžu diski (labi padiluši), kaut kur sūcas eļļa no dzinēja, bet varbūt arī uzpildot apliets, jo nesen mainija eļļu, kad pajaukšu vaļā tad būs labāk redzams.
Ar auto brauc dāmīte, un stāstija, ka eļļu mainija kaut kādā savā servī, bet to servisa lampiņu pēc tam Domenikā izslēdza pa velti... papļāpāja, pasmaidija i viss. :]

Bremžu diskus pirki Domenikā (abi pa 80, ja?)?

Padiluši bremžu diski??? vibrē??
Pie 115,000 km to dabūt gatavu nevar, drīzāk jau pie 250 - 300,000 km. Plus vēl motora sulošana...
Es savējam mainīju bremžu diskus uz neoriģināliem. Esmu ar tiem nobraucis apm 70,000. vēl ne tuvu nav beigti. domāju, ka oriģinālie iet kādus 200,000 km.

bet ne jau nolikt Tavu auto gribēju. vienkārši tādi secinājumi ienāca prātā.
Tēma slēgta