Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
18. Februāris 2005, 18:21
Stiklu no spidometra var noņemt?
Steklo so spidometra mozhno snjatj?
18. Februāris 2005, 19:51
[user]26014|Roma|[/user]Stiklu no spidometra var noņemt?
Var, bet lampiņām piekļūšana no otras puses... Tad, izņemtam spidometram, arī vari meklēt kā to stiklu noņemt un pēc tam pielikt atpakaļ.
18. Februāris 2005, 22:09
[user]379|Mizx|[/user]
[user]26014|Roma|[/user]Stiklu no spidometra var noņemt?
Var, bet lampiņām piekļūšana no otras puses... Tad, izņemtam spidometram, arī vari meklēt kā to stiklu noņemt un pēc tam pielikt atpakaļ.
Nu jā, es tā arī domāju darīt, izņemšu ārā spidometru un pēc tam stiklu noņemšu! Vienkārši es tā paskatījos uz to spidometru un padomāju ka to stiklu nemaz nevar noņemt...
.gif)
Es gribu tur visu apkart ar karbonu aplīmēt, tāpēc vajag to stiklu noņemt!!!
18. Februāris 2005, 22:20
Domāju, ka tur jāvar tikt iekšā, tā kā skaties, gan izdosies!
18. Februāris 2005, 23:00
[user]379|Mizx|[/user]Domāju, ka tur jāvar tikt iekšā, tā kā skaties, gan izdosies!
Nu jā, gan jau kaut kā...!!! 8)
20. Februāris 2005, 01:00
W201 spidometra apgaismojumā gadijumā nav tādas lampiņas?!
.gif)
20. Februāris 2005, 08:28
Es īstenībā nezinu kā ir ar tavējo bet w123 spedometrā ir savādākas lampīņas. Starpcitu tā kas bildē nav lampiņa tā ir diode. Atšķirība starp diodi un lampiņu tāda ka diode nekad neizdegs bet lapiņa gan ar laiku izdegs. Diode izdeg pie pārāk liela sprieguma. Diodes mīnuss ---> diode izstaro kūļveida gaismu kas ir neizkliedēta.
20. Februāris 2005, 08:31
Ja ņem ārā spidometru tad mēģini neņemt nost eļļas spiediena šļauku ja tev nav elektronisks eļļas spiediena datčiks es īsti nezinu kā tavējam tur ir, jo tad eļļas spiediena datčika šļaukā iekļus gaiss kas var ietekmēt datčika rādījumus. Tas manuprāt ir līdzīgi kā ar bremžu sistēmu un gaisu!
20. Februāris 2005, 14:14
Kaut kādas tamlīdzīgas lampiņas varētu būt, tagad uzreiz neatceros. Bet par eļļas spiediena rādītāju zinu teikt to, ka MB tas tiešām ir ļoti precīzs, tāda konstrukcija nav nevienai citai auto markai, attiecīgi pārējām tas rādījums ir aptuvens.
20. Februāris 2005, 14:32
[user]18951|Ingus|[/user]Es īstenībā nezinu kā ir ar tavējo bet w123 spedometrā ir savādākas lampīņas. Starpcitu tā kas bildē nav lampiņa tā ir diode. Atšķirība starp diodi un lampiņu tāda ka diode nekad neizdegs bet lapiņa gan ar laiku izdegs. Diode izdeg pie pārāk liela sprieguma. Diodes mīnuss ---> diode izstaro kūļveida gaismu kas ir neizkliedēta.
Nu jā, es zinu ka tā ir diode, vienārši es domāju vai W201 ir tāda tipa lampiņas... Gribu sev tādas ielikt (diodes)!