Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
03. Aprīlis 2011, 23:26
Labi, krcc paliekam pie taa, ka taisniiba ir tikai Plasha pusee un visu zin tikai vinns
03. Aprīlis 2011, 23:35
04 April 2011 00:26:33 AS rakstīja:
Labi, krcc paliekam pie taa, ka taisniiba ir tikai Plasha pusee un visu zin tikai vinns

Pie viena spama, ja reiz Tev tā metināšana tik lēta... Mani interesētu, cik izmaksātu parastajai virsbūvei uzmetināt virsū šo widebody kitu, ja visi elementi ir pieejami? Šis + viena sliekšņa nomaiņa pilnā garumā, ja tur vēl kāds sīkums tad tā jau atsevišķa runa. Bet jautājums pilnīgi reāls, jo ir viena taisāma virsbūve un teorētiski ir padomā šis kits:

P.S. Ja kādam citam ir viedoklis par cenu un labs piedāvājums, droši. Citādi mans metinātājs aizņemts un Pastardiena šobrīd pienāks ātrāk kā beigsies metināšana.
03. Aprīlis 2011, 23:36
04 April 2011 00:26:33 AS rakstīja:

Nē veci paliekam pie tā ka čalis atbrauc ar picu un mēs apskatamies kas reāli ir darāms ar to auto un pēc tam izdaram secinājumus par konkrētām izmaksām.
piemēram par pakaļu runājot - kad raus nost pakaļējo tiltu tur viss būs sapuvis a nenoņemot tiltu kautko metināt tajā situācijā ir beztolks savādāk čalim pēc 2 gadiem būs tā pati situācija ka krāsu cels uz augšu.
par sliekšņiem nerunājot .. paši sliekšņi jau maksā 30ls ... tad arkas tad priekējās arkas .... ja tu gribi visu to izlocīt tad tas izmaksās darbastundās tik pat ja ne vairāk. nu loģiski ja moš vari atrast kādu kas par sviestmaizi strādā ...
04. Aprīlis 2011, 09:51
da nomierinaties... nekas tur nebuus
04. Aprīlis 2011, 10:12
Pēc savas pieredzes varu teikt - ja uzņemsies mēģināt šo auto savest kārtībā, tad iegūsi ļoti labas zināšanas par auto. Bet par naudu, kuru pēcāk būs žēl.
Pirms gadiem 15 manās rokās bija tāds auto, kuru vajadzēja uzreiz uz Getliņiem vest. Bet es to mēģināju pacelt gadus 2 vai 3. Rezultāts kaut kāds bija, bet par normālu auto to es uztaisīt nevarēju tāpat, un beigās tas tika pārdots par sviestmaizi.
04. Aprīlis 2011, 10:33
04 April 2011 11:12:45 Renoir rakstīja:
Pēc savas pieredzes varu teikt - ja uzņemsies mēģināt šo auto savest kārtībā, tad iegūsi ļoti labas zināšanas par auto. Bet par naudu, kuru pēcāk būs žēl.
Pirms gadiem 15 manās rokās bija tāds auto, kuru vajadzēja uzreiz uz Getliņiem vest. Bet es to mēģināju pacelt gadus 2 vai 3. Rezultāts kaut kāds bija, bet par normālu auto to es uztaisīt nevarēju tāpat, un beigās tas tika pārdots par sviestmaizi.
Būs jāaizved pie viena cilvēka, kas uzmetīs aci, tad redzēs kas notiks ar šo zirgu... Došu ziņu
04. Aprīlis 2011, 10:34
nu te bez 1k neiztikt jebkurā gadijumā, ja grib braucamu auto, nu ne braucamu, bet smuku auto ar kuru arī uz kupeju pasākumu aizbrukt nebūtu kauns.
04. Aprīlis 2011, 10:38
vismaz 1 K būs tikai motoram, tas Jums nav 2.0 Diesel.
04. Aprīlis 2011, 10:41
normaalu straadaajoshu 24v motoru var dabuut par 100 -150 ls... neredzu jeegu tur liist iekshaa. jebkuraa gadiijumaa vis lielaakaa probleema - vrisbuuve
04. Aprīlis 2011, 10:46
beidziet tak viņam smadzenes čakarēt, tā benzīnakapsēta labā stāvokli maksā līdz 1k.ls, gan jau, ka tik nodrauktu paņēma jūtami lētāk, nu cik aptaurētam jābūt lai divkāršu mašīnas vērtību tur grūzt iekšā?