Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 16:06

emm varbūt MBclub.lv varētu uzņemties sabiedrisko iniciatīvu un uzrīdīt lai šie veic pārbaudi staķikam un lukoelam ,vai viasmaz salīdzina kvalitāti? deru, ka RTU studentiem tas būtu gards kumoss...

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 16:10

Cik atceros, vismaz pirms dažiem gadiem LV nebija iespējas izanalizēt degvielas sastāvu. Kad man par to mācīja, stāstīja, kā tos paraugus mēģinājuši pārbaudīt Vācijā. Ekspresmetodes te nebūs īstās, droši vien būtu jārok dziļāk.

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 16:12

Ja man būt uvecs dīzelis, taisītu eksperimentu, degvielas šļauka 10 litrīgā kannā, kur iekšā pārmaiņas staķika,nestes kukoela,viādas dīzelis un aidā, viens maršruts, vienasātrums u nuzrāviens un lūrētu cik var nobraukt... jo cik saprotu, jo sliktāks dīzelis, jo reāli vairāk apēd l uz 100km, ne?

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 16:20

Nez vai tas nostrādātu, jo tas norītu jebko. Vajadzētu ko smalkāku un drīzāk uzsilušam motoram brīvgaitā. Neesmu mēģinājis izpētīt, cik tā elektronika jaunajiem gudra, bet varbūt tai pieslēdzoties arī ko varētu uzzināt -- kādu maisījumu izmērot degvielas sastāvu tā gatavo vienādos apstākļos.

Vēl jau degvielas patēriņš atkarīgs no daudziem papildus faktoriem, zinu MB, kas spēj braucot iztērēt pat mazāk par mbclub.ru norādīto.

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 21:12

[user]2|SZ|[/user]
[user]348501|eede|[/user]

iepildījos Estos, un.....ar vienu bāku veicu 670 km, kā tas ir iespējams ?

Es pilnu baku esmu nokurinajis braucot tikai pa shoseju uz 388 km :whistle: :D

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 21:17

[user]379|Mizx|[/user]1) Nē, C36 patēriņš man nav mazāks par rūpnīcas noteikto. Pa šoseju tādam tam būtu jābūt, pilsētā tērēju vairāk, kā viņi norāda, droši vien to sastrēgumi un nelāgais ieradums steigties visiem garām.

Skaidrs ! ;) tad jau sanak ka C36 AMG tere mazak ka E320 :scratchchin:

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 22:20

[user]348501|eede|[/user]Ja man būt uvecs dīzelis, taisītu eksperimentu, degvielas šļauka 10 litrīgā kannā, kur iekšā pārmaiņas staķika,nestes kukoela,viādas dīzelis un aidā, viens maršruts, vienasātrums u nuzrāviens un lūrētu cik var nobraukt... jo cik saprotu, jo sliktāks dīzelis, jo reāli vairāk apēd l uz 100km, ne?

Nevajag vecu dizeli! LLU ir stends ar dazadiem dzinejiem un ja nemaldos nesen tika testetas dzineja ipashibas darbinot ar fosilo degvielu un ari ar biodizeli + vel viens no pasniedzejiem lielijas ka esot uzmeistarojushi iekartu (kautkas lidzigs tiem sky breiker ko liek furem, tikai krietni precizaka) ar kuru testeshot cik kura DUS noshmauc... Bus laikam jauzzvana un japainteresejas ka veicas ar to projektu!

Degvielas patēriņš

01. Maijs 2008, 22:26

dari tā un lai šamējie paexperimentē, deru uz 10Ls, ka šiem būs interesanti :)

Degvielas patēriņš

02. Maijs 2008, 10:10

Starp citu ir esmu veicis testu :lol: perkam 5litrus degvielas (caurspiidiiga trauka ar noraditiem izmeriem un skatamies cik ielej ieksaa tas degvielas automats. Piemers Latvijas naftaa no tika samaksats par 5 bet dabuju 2,9Litrus.... ????DUS - Jurmala uz Talsu sosejas....

Degvielas patēriņš

02. Maijs 2008, 10:14

[user]272341|DEALER|[/user]Starp citu ir esmu veicis testu :lol: perkam 5litrus degvielas (caurspiidiiga trauka ar noraditiem izmeriem un skatamies cik ielej ieksaa tas degvielas automats. Piemers Latvijas naftaa no tika samaksats par 5 bet dabuju 2,9Litrus.... ????DUS - Jurmala uz Talsu sosejas....

Mērīšanas precizitāte sākas no 5 litriem. Tā kādreiz visi reklamēja.
Tēma slēgta