Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

10. Februāris 2005, 17:35

[user]16948|Arturinho|[/user]vakaraa jau vareesi sleegt ciet uz centraalo :D

Klau, man te tāds jautājums, Arturinho, kā ir, ja vienam MB šīs vakuuma sistēmas nav, bet otram ir, vai labāk / vienkāršāk uzlikt jaunu centrālo atslēgu, vai tomēr pacensties pārlikt vakuumu (abi auto tāpat būs izjauktā stāvoklī). Piemēram, kaitina, ka benzīna tvertne jāslēdz ar atslēgu, pārliekot, to darītu vakuums... Neesmu tajā sistēmā nekad iedziļinājies -- nav bijusi vajadzība, jo viss tāpat ir strādājis, tāpēc nezinu, ko domāt.

Jautājumi par w123

10. Februāris 2005, 22:47

Esmu lielas neizlēmības priekšā!
Kādus amīšus ieteiksiet?Gāzi vai eļļu?
KYB vai sachs?
Palīgā!!!

Jautājumi par w123

10. Februāris 2005, 23:32

[user]379|Mizx|[/user]
[user]16948|Arturinho|[/user]vakaraa jau vareesi sleegt ciet uz centraalo :D

Klau, man te tāds jautājums, Arturinho, kā ir, ja vienam MB šīs vakuuma sistēmas nav, bet otram ir, vai labāk / vienkāršāk uzlikt jaunu centrālo atslēgu, vai tomēr pacensties pārlikt vakuumu (abi auto tāpat būs izjauktā stāvoklī). Piemēram, kaitina, ka benzīna tvertne jāslēdz ar atslēgu, pārliekot, to darītu vakuums... Neesmu tajā sistēmā nekad iedziļinājies -- nav bijusi vajadzība, jo viss tāpat ir strādājis, tāpēc nezinu, ko domāt.

IIsti nesapratu ko tu jautaa, vienam no auto vispaar nav centraalaas atsleegas sisteemas un tu gribi vinai to ielikt? :? Tieshaam iisti neizpratu jautaajumu, esmu arii nenormaali paarguris shodien riit paarlasiishu un ja sapratiishu, tad atbildeeshu... :sleep:

Jautājumi par w123

10. Februāris 2005, 23:37

aa, laikam sapratu, es domaaju, ja tu gribi saglabaat taa auto veesturiskumu, tad pacenties paarlikt to visu, nav tik sarezgiiti, ja viss ir tur paredzeets, nu caurumi durviis pumpiishiem utt..., bet ja autinju domaa lietot ikdienaa, tad labaak uz elektriibu, jo shitais vecais vakums ir taada piedod par izt. parasha, ka pasarg dievs, elektriiba tomeer uzticamaaka, pumpiishi meedz pliist vakuma un liidziigs gemarojs... taadas manas domas
Taatad ja uz salidojumiem - vakums;
ja ikdienai - elektriiba (jauna centraalaa atsleega...)
ceru, ka speeju paliidzeet :D
un tagad gan... :sleep: :sleep: :sleep: ........................

Jautājumi par w123

10. Februāris 2005, 23:39

[user]540|RICHY|[/user]Esmu lielas neizlēmības priekšā!
Kādus amīšus ieteiksiet?Gāzi vai eļļu?
KYB vai sachs?
Palīgā!!!

Gaazes un sachs - izklausaas moderni... :D

Jautājumi par w123

10. Februāris 2005, 23:43

Nē,bet nopietni. Par 34 ls/gb var ņemt?

Jautājumi par w123

11. Februāris 2005, 12:54

Man tāds jautājums vai dīzelim galā var likt taisnu glušaku, jo man viņš ir saliekts uz leju! Cik var noprast lai kādu garāmgājēju nenobērtu ar saviem izplūdes dūmiem! :lol:

Jautājumi par w123

11. Februāris 2005, 12:58

es kad sniega iestigu,saku karpities ara.kad palureju,kas tur palika :jawdrop: Kalns ar kvēpiem :)

Jautājumi par w123

11. Februāris 2005, 13:02

Tāda lieta ar ir redzēta! :P

Jautājumi par w123

11. Februāris 2005, 13:25

Ir redzēti 123 ar taisniem glušakiem.
8)
http://www.w123news.de/images/ZClassifi ... ds/120.jpg
Tēma slēgta