Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
30. Janvāris 2005, 15:01
Vel kad saluza ventilatora elektrodzinejs salona,un pat es atvedu viniem salauzto el-dzin ka piemeru vini skatijas na nego kak barani na kosmicheskij korablj i ne znali kak i chto iskatj.
30. Janvāris 2005, 15:07
[user]540|RICHY|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Ieskrūvēt var daudzas, ar lielu daļu daļu no tām arī auto varbūt darbosies, bet vai braikšana būs laba... Sveces gan diez vai ir tā lieta, ar ko vērts eksperimentēt...
Es tāds tehniski ne visai izglītots :blush:
Es vēl saprotu,ka sveces ietekmē auksta auto iedarbināšanu,bet,kā viņas ietekmē braukšanu,kad auto ir silts?
Tik nedusmo par tādu jautājienu
.gif)
Nekas, es sevi arī uzskatu par tehniski neizglītotu, bet tur ar tām svecēm ir tik smalki, ka nepietiek zināt motoru, vēl vajag izlaiduma gadu un visādas nianses pēc motoru kodiem, jo tie sedaniem / universāliem un citām modifikācijām atšķiras... Kāpēc -- tas jāprasa kādam citam...
30. Janvāris 2005, 15:08
Bremzu kluchus man tur ari to reiz uzlika pirmaja diena kad es tikaj pirmo reizi uzzinaju par sho servisu,vini apgalvoja ka labas kvalitates bet pec laika kad mainiju kluchus sapratu ka iesmereja letos un sliktus vot ta.
30. Janvāris 2005, 15:21
noskruveji kvelsvecei + vadu(masa ir korpuss) (atslega uz 8), pectam primitiivi izskruuveeji pashu kveelsveci (atsleega uz 12 laikam, iisti neatceros), peec tam apgrieztaa seciibaa visu atkaarto!!! (darbs 3 min. iesaaceejam

)
30. Janvāris 2005, 15:23
danke.
Var būt tu vari atbildēt uz jautājumu,ko uzdevu MizX par tām kvēlsvecēm darbībā?
30. Janvāris 2005, 18:41
Ar kvēlsvecēm ir ļoti vienkārši un tai pašā laikā arī sarežģīti. Vispirms ir jāskatās,lai sveces derētu pēc izmēriem!!! Pēc tam atbilstībai elektro ķēdei un saderībai ar releju! Šīs trīs lietas ir galvenais,
MB W123 D ir trīs tipu kvēlsveces un populārām ir vēl modifikācijas!!!
Vecajiem motoriem sveces ir ļoti intresantas,Tās var būt uz 0.9V vai arī uz 12V līdz ar to mainās arī citi parametri,releji un tt.. un pats galvenais tās ir slēgtas virknē nevis paralēli.kā parasti!!!
06. Februāris 2005, 21:51
Nu,tauta!Esmu iekrājis drusciņ naudas.
Plāns ir jauni amīši un lietotas atsperes.Viss uz aizmuguri.Kur iesakat amīšus pirkt?
Zinu,ka alis pirka MB busā.Cik sapratu,cena bija 30ls/gb.Pareizi?
Par atsperēm sapratu,ka jābrauc pie Hara. 40ls ar maiņu.
Moš kādam ir citi piedāvājumi,ieteikumi?
07. Februāris 2005, 10:28
[user]540|RICHY|[/user]Nu,tauta!Esmu iekrājis drusciņ naudas.
Plāns ir jauni amīši un lietotas atsperes.Viss uz aizmuguri.Kur iesakat amīšus pirkt?
Zinu,ka alis pirka MB busā.Cik sapratu,cena bija 30ls/gb.Pareizi?
Par atsperēm sapratu,ka jābrauc pie Hara. 40ls ar maiņu.
Moš kādam ir citi piedāvājumi,ieteikumi?
Par atsperēm vari pakonsultēties arī pie GenSeka, nu, faktiski arī amortizatoriem. Pēc būtības šķiet, ka abus darbus pilnībā uztici vai nu vienam, vai otram, cik zinu, abiem atlaides MBbusā, tā kā būsi arī uz amortizatoriem ietaupījis / sedzis daļu darba. Vēl jau tāds labums, ka, ja nu tur vēl kas bojāts, šie godīgi pabrīdinās!
07. Februāris 2005, 18:44
Moš vēl kādam ir idejas/piedāvājumi?
07. Februāris 2005, 21:52
Atsperes ap 22 Ls/gab KILEN firmas jaunas,amīšiem cena runājama,atkarībā no ražotāja...!!! Bet runa it tikai par jaunām detaļām!!! Jautājums kas tev ir svarīgi,kvalitāte vai cena...!!!