Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
07. Aprīlis 2008, 12:48
karoč, es palieku pie slēdziena... ka vectētiņu metode ir vis labākā... savādāk var tā aizfilozofēties, ka dieva zīmes tur rādīsies.
07. Aprīlis 2008, 12:50
[user]168392|Valentiins|matemātika vienkārša[/user]1) mums ir 1000 litru bāka, no kuras apmēram 536,54 Litri ir nobraukti!
2) braucam uz statoil un uzpildam bāku līdz klikšķim(tiek uzpildīts aptuveni 536,54 litri +/- 0,5 litri) => mums ir pilna bāka, jeb 1000 litri!
3) aizplombējam bāku
4) nobraucam 10 km :evil: jo vairāk jo labāk :whistle: labi lai iet 400 km
5) braucam uz Statoil
6) noņemam plombu :whistle:
7) iepildam bāku līdz klikšķim(tiek iepildīts tas degvielas daudzums, ko tu paterēji nobraucot tos 10 :whistle: vai 400 kilometrus)
+ izdalam litrus ar nobrauktiem km, sareizinam ar simts un iegūstam visnotaļ precīzu patēriņu. ( 50L 600km -8.3 L uz 100km)
07. Aprīlis 2008, 13:23
Nesaprotu,ko varat ņemties.....te būs variants,kā es pārbaudīju savai pirmai mašīnai Opel Record:) 18 gadus atpakaļ
Brauc kamēr apstājas(man tas toreiz notika Mežciemā,krustojuma vidū),no bagāžnieka izņem 3 litru burku ar benzīnu,ielej un brauc kamēr atkal apstājas.Neliela matemātika un aprēķins gatavs
07. Aprīlis 2008, 13:29
[user]158906|TAMA|[/user]Nesaprotu,ko varat ņemties....
es ar nesaprotu....
Cik ielej, tik arī aprij (c) matrix
07. Aprīlis 2008, 19:15
A es te shodien parsldzos no E uz S... Jutu, ka nobraukshu krietni mazak.
07. Aprīlis 2008, 19:16
tā ir. man ar S režīmu ir +3 litri
07. Aprīlis 2008, 19:18
Zashibis! 8D
Vienkarshi man bija aizdomas, ka es tagad visu laiku, kopsh decembara ar S rbaucu. Izbomaju parslegties. Bultinja uzreiz saka kristies.
07. Aprīlis 2008, 19:26
emm eede `m ir aizdomas, ka vienkārši tankos tiek tirgota makten kreisa degviela,vai skaitītāi ir pakaļā, jo es daru tā, pieleju pilnu bāku līdz tikšķim, parasti leju vinā vietā un slīpums vienmēr vienāds, braucu līdz iedegas dzeltenā gaismiņa, kad mierīgi braucot iedejas, domāju,ka nu vairkā par 1-2 litriem +- nevarētu būt atšķirīoba un tad vienkārši izdalu uz nobrauktajiem Km... interesanti, ka pigori sākas, kad tiek liets staķikā nestē, lukoelā nekad nekādi pigori nav bijuši... nez .... bet reāi jau pārbaudīt ir grīdā degvielas vadu dabūt uzx saloniu, viens tur 10l kanniņu otrs tik brauc un kā 10 litri tukjši tā viss dala ar nobrauktajiem km... tā padomju laikos vectēvs mērija žikam patēriņu
07. Aprīlis 2008, 19:27
Es vēl ar režīmiem eksperimentēju. Ar 95-to benzīnu braucot bija kāds 1,5 litrs vairāk S režīmā, bet ar 98 pagaidām rezultāti vienādi, lai kur brauktu. Atšķiras tikai otrā zīme aiz komata. Un 98 arī tērējas mazāk par 95. Bet, tā kā ir tikai pilsētas dati, tad par šoseju pagaidām neko pateikt nevaru. Šobrīd brauc kā gribi un kādā režīmā gribi:
C36 AMG pilsētā = 15,5 l/100 km
Gan cits prastu nobraukt arī mazāk, man pagaidām patīk spaidīt pedāli līdz galam un skatīties mirgojošā izsaukuma zīmē, skrienot garām trolejbusiem.
07. Aprīlis 2008, 21:33
[user]348501|eede|[/user]emm eede `m ir aizdomas, ka vienkārši tankos tiek tirgota makten kreisa degviela,vai skaitītāi ir pakaļā, jo es daru tā, pieleju pilnu bāku līdz tikšķim, parasti leju vinā vietā un slīpums vienmēr vienāds, braucu līdz iedegas dzeltenā gaismiņa, kad mierīgi braucot iedejas, domāju,ka nu vairkā par 1-2 litriem +- nevarētu būt atšķirīoba un tad vienkārši izdalu uz nobrauktajiem Km... interesanti, ka pigori sākas, kad tiek liets staķikā nestē, lukoelā nekad nekādi pigori nav bijuši... nez .... bet reāi jau pārbaudīt ir grīdā degvielas vadu dabūt uzx saloniu, viens tur 10l kanniņu otrs tik brauc un kā 10 litri tukjši tā viss dala ar nobrauktajiem km... tā padomju laikos vectēvs mērija žikam patēriņu
.gif)
Bus eedei japiekriit Statiol 95 benza vienkarsi izzust bakaa..... man uz 1/2 atskiras nobrauktais paterins uz vienadu cela posmu.. Statiol 10 litri, Lukoil 5 litri, cels, atrums, laiks,laikapstakli vienadi...
.gif)
kaut kas tani 95 nav kartiibaa