Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 16:12

Tad līdz pavasarim iestājās klusums nekas netika darīts ar mersi, kā tikai braukāts un tas pats ļoti maz, jo negribējās pa ziemu viņu trenkāt... Bet kad pienāca pavasaris tad sāku domāt pie kā pieķerites un primā lieto ko gribēju savest kārtībā bij tik galā ar beigto automātisko kārbu... domāju domāju un izdomāju ka labākais un lētākais variants ir no rezerves merša pārlikt manuālo mana automāta vietā... domāts darīt nepagāja ne ilgs laiks kā jau mašīna tika iedzīta boksos, lai sāktu jaukt un mainīt...
rekur āri otrais mersis no kura tika paņemta manuālā kārba...
Attēls
un te jau viņa ir izņemta...
Attēls
netīru nebutu pareizi likt virsū līdz ar to tika nomazgāta tā lai spīd... :D
Attēls
var tagad dzīt manu mersi iekšā, lai ņemtu nosts automātu... sākumā jau negāja tik ātri, bet jo vairāk darīju, jo raitāk spēju visu paveikt...
Attēls
Nepagāji i ne pārs stundas kā automāts bij izcelts...
Attēls
līdz ar to jau bij viena pilna diena izterēta, lai noņemtu abas kārbas... domāju ka salīdzinoši ātri viss rit uz priekšu... :)

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 16:12

Nu tad tā ķēros klāt pie pedāļu montāžu nost no viena uz otru un kārbas riktēšanu iekš manēja... un pēcpusdienā bij jau rezultāts bij uzinstalēta kārba un viss tam nepieciešamais...
Attēls
Attēls
tākā viss bij izdarīts varēja doties veikt pārs testus un par prieku viss darbojās... un beidzot varēja izjust arī kautkādu uzrāvienu savādāk ar pabeigtu automātu kūdri vilkās uz priekšu... tākā viss šansēja varēja pabeigt visu salikot savās vietās...
Attēls
Esmu ļoti apmierināts ka kārbas maiņa visa aizņema divas pilnas dienas...

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 16:16

Beidzot izdomāju ka vajag kautko lietas labā darīt, lai dabūtu to priekšu zemē, jo ka priekša tik augsta viņa nav stabīla līkumos slīd priekša ārā... tākā priekšējās atsperes bij tik cietas, tika nolemts lividēt pārs posmus lai būtu labāk un re rezultāts...
Attēls
Attēls

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 18:02

te jau noīsinātas atsperes?

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 18:05

skaisti :)

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 23:13

Jā pēdējās bildēs jau ir noīsinātas... ;)

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 23:46

un cik vijumus griezi nost? Atceros Rays bija 2 vijumus laikam nogriezis... nu baigi zemu sanāca..

W123 augšāmcelšana

06. Decembris 2006, 00:31

man ar 2 vijumi izgriesti, bet vajadzēja tomer 3 tad būtu kā reiz...

W123 augšāmcelšana

06. Decembris 2006, 07:35

Es skatos Tev ir forša garāža :whistle:

W123 augšāmcelšana

06. Decembris 2006, 08:12

Tā ir krāsotavas telpa darbā... :D