Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

w124 manu problēmu saraksts..

03. Aprīlis 2011, 22:49

03 April 2011 21:28:23 esthetique rakstīja:
Pakonsultējos šodien ar vienu draugu par to dzinēju, ja tik dārgi sataisīt, tad ielikt citu būtu daudz lētāk(pie viņa dokos)! Tad es skatos uz tādu pašu dzinēju 3.0 24v un 3.2 m104 ... tie iet kādās cenās(lietoti), iespējams kādam šeit ir aizķēries :turks: kāds no šiem dzinējiem?

Un atkal jautājumi ir sekojoši:
1. Kādās cenās pārdodās 3.0 24v un 3.2 m104 dzinēji?
2. Vai ir papildus problēmas pie dzinēja pārlikšanas ja man ir 3.0-24v manuala karba un tam ko pārlikšu būs 3.0-24v automāts vai 3.2 manuals/automāts?

čali, ja jūs kāds pirms pirkt nezinot ko ...atvilktos katvai uz forumu un paprasītu kas ir raksturīgākās problēmas auto ko pērkat ... vēl saprastu, bet kad cilvēks atnāk ar visām iespējamajām vainām konkrētajam auto ... tad no comment.

Un tas ka daži grib uzzzīmēt lietas rozā krāsās ...nu kā lai saka ne jau visi var būt plaši :hvz:

1. motors - pliks 150-200Ls ja mazāk tad mēsls, jāņem no braucoša auto pilnā komplektā !!! un jāmēra spiediens cilindros - pārsvarā visi viņi ir nopuņķojušies un pusbeigti. tātad vēl 150ls motora savešānā kārtībā , tad ~150Ls iespraust ar eļlām un tosoliem un noregulēt to visu...

2. papildus problēmas būs visā - motora provodkai ir vismaz kādas 4 variacijas .. jā ir starpība starp AKP un MKP... bet salīdzinoši maza - provodku ar 80% varbūtību tev nāksies mainīt izmaksas -~150Ls

3. kad būsi nomainijis motoru varēsi gatavoties piekaramo agregātu nomaiņai - pēc pus gada lietošanas sāks atņirgties viss ko tik var iedomāties ... ģenerātori starteri ...mafi poči u.t.t. ...vēl nenosakāms daudzums skanošā tā uz 500ls buļ ...

4 tad metināšana - tu aprakstiji tikai redzams caurumus -atbrauksi pie manis es tev uz sitiena parādīšu vēl vismaz 5!
metināšana minimums šādam kroplim servisā pa ~500Ls

5. tad vēl jāsaved salons kārtībā un jānokrāso vismaz pa lēto ... nu kādi 700ls aizies ...

nu tad izdari secinājumus čali. va tas mironis ir tā vērts?

un tas ka daži skolotāji mēģina iestāstīt ka viss būs labi ... vienkārši tracina.:doh:

03. Aprīlis 2011, 22:50

PM lietotājam immens .. viņam uz detaļām stāv tāds 3.0 24v QP

03. Aprīlis 2011, 22:56

03 April 2011 23:49:48 plashs rakstīja:

Paldies par info... bet kamā tu tāds pesimists? Kas grib, tas skrūvē to ko varskrūvēt, to ko var atļauties skrūvēt, vai es kaut ko jaucu?

03. Aprīlis 2011, 23:02

03 April 2011 23:56:54 esthetique rakstīja:

Paldies par info... bet kamā tu tāds pesimists? Kas grib, tas skrūvē to ko varskrūvēt, to ko var atļauties skrūvēt, vai es kaut ko jaucu?
Es teiktu mazliet citādi — Tev tas auto ir paņemts braukšanai. Tu gribi tajā sēsties un braukt. Bet konkrētais šādu iespēju nepiedāvā, konkrētais liek turpināt braukt ar sab. tr., jo kamēr motoru taisīs, kamēr metinās, kamēr krāsos, kamēr... Tā kā naudas ir tik, cik ir, darbi nenotiks reizē, bet pakāpeniski. Attiecīgi visu to laiku nebrauksi. Morāle — priekš kam tas auto??? Attaisnojums būtu, ja tas ir kas īpašāks, retro vai vienkārši liekais auto hobijam, ap ko skrūvēties. Tomēr kā jau sākumā minēju — esi to paņēmis lai brauktu. Bet iespējas braukt ir visai ierobežotas. Tad nu loģiski secinājumi...

03. Aprīlis 2011, 23:03

03 April 2011 21:28:23 esthetique rakstīja:
Pakonsultējos šodien ar vienu draugu par to dzinēju, ja tik dārgi sataisīt, tad ielikt citu būtu daudz lētāk(pie viņa dokos)! Tad es skatos uz tādu pašu dzinēju 3.0 24v un 3.2 m104 ... tie iet kādās cenās(lietoti), iespējams kādam šeit ir aizķēries :turks: kāds no šiem dzinējiem?

Un atkal jautājumi ir sekojoši:
1. Kādās cenās pārdodās 3.0 24v un 3.2 m104 dzinēji?
2. Vai ir papildus problēmas pie dzinēja pārlikšanas ja man ir 3.0-24v manuala karba un tam ko pārlikšu būs 3.0-24v automāts vai 3.2 manuals/automāts?

Labāk aizdzen uz kādu diagnostiku to dampi kamēr vēl ar evakuatoru nav jāvadā.
Manuprāt dzinēja pārlikšana un kārbas maiņa ir garām, ir jāuzzin kas par vainu dzinējām tad jādomā ko darīt. Vai nu nodot uz šrotu vai labot.
Kaut gan labāk pasaki uzreiz cik lielu $ vari atļauties iegrūst remontā utt tad mēs tev pateiksim ko darīt:shura:.

Oftopik:
Attēls

03. Aprīlis 2011, 23:04

plash tev deva mājienu ar koku, ka racionālāk būtu pirkt citu auto, ne ķīmiķot šito... protams, ja roku vietā ir uzgriešņu atslēga un patīk skrūvēties un mocīties ar auto, tad uz priekšu, bet ja tavs labākais draugs ir serviss, tad met domu pie malas.
Pēdējo reizi laboja Amakatanav - 03. Aprīlis 2011, 23:05, kopā labots 1 reizi.

03. Aprīlis 2011, 23:06

500Ls metinasana? :D Nu psc, tad gan cipars....:D Pie mums darbaa ir metinaati totaali sroti, ka Ford Transit, tam tika parmetinati slieksni pilnaa garumaa, tika izgriezta visa griida kuulbaa, visas cetras arkas paarmetinaatas, samteinaatas ssuves uz passa kuzava + veel tika nokraasots un tas izmaksajaa 300Ls. Sim 124 pa 500Ls, tad butu japarmetina viss kur redzi dzelzi, nevajag tik traki arii dramatizeet....lai gan nessaubos, ka ir meistari, kas prasiitu arii tos pasus 500Ls.
Kraasossana 700Ls?! Tas, ko redzu bildee, kur butu jaakraaso un veel plusaa taas vietas, lai izskataas vnk svaigaak auto, maksaatu ap 250Ls.....visu auto bez jumta vareetu nokraasot ap 400Ls.
Ok, par to dzineeja mainnu un elektroniku nestriideesos, neesmu personiigi saskaaries, bet domaaju, ka ar to arii var tikt galaa, ne tik drastiskaa veidaa.

Ipasniekam- uzzvani 27828888 un sarunaasim auto apskatiit, tad vareesu pateikt preciizaak, kas un kaa.....varu piedavat gan metinaasanu,metora remontu(pie vajadzibas arii mainnu), gan kraasossanu....viss vienu viet, bet nu auto ir jaaredz. :)

03. Aprīlis 2011, 23:11

03 April 2011 23:56:54 esthetique rakstīja:

Es teiktu ka esmu reālists - mans hobijs ir veci lūžņi bet es ar viņiem nebraucu es viņus laboju ... kad apnīk pārdodu...
Vienkārši tos w124 ar tiem pašiem simptomiem esmu jau redzējis kādus desmit un visi jaunie gurķi saka ka paskrūvēšot ...gan jau palīdzēs ... lieki piebilst ka tie mēsli tikai daži vēl pārvietojas šākotnējo īpašnieku rokās ... pārējie ir sazāģēti vai atstutēti pret stabu.
un tici man šis nav ceļams eksemplārs, ja gribi normāli paskaidrojumus detaļās atbrauc pie manis uz garažu, iziesim cauri tam visam kas jālabo...tik paķer validolu līdzi :)

03. Aprīlis 2011, 23:15

Bez ssaubaam, savaa zinnaa arii piekriitu, ka vari apdomaat iisti vai vajag Tev tiessi so auto, varbuut eertaak butu samainiit pret citu......
Taccu tas jau tavaa zinnaa, kas zin, varbuut loti gribi konkreeto eksemplaaru....taccu nu 100-200Ls remonts Tev sseit neizmaksaas :)

Taa kaa, plasham 50/50 piekritu un tikpat arii nepiekriitu ;)

03. Aprīlis 2011, 23:19

04 April 2011 00:06:12 AS rakstīja:
500Ls metinasana? :D Nu psc, tad gan cipars....:D Pie mums darbaa ir metinaati totaali sroti, ka Ford Transit, tam tika parmetinati slieksni pilnaa garumaa, tika izgriezta visa griida kuulbaa, visas cetras arkas paarmetinaatas, samteinaatas ssuves uz passa kuzava + veel tika nokraasots un tas izmaksajaa 300Ls. Sim 124 pa 500Ls, tad butu japarmetina viss kur redzi dzelzi, nevajag tik traki arii dramatizeet....lai gan nessaubos, ka ir meistari, kas prasiitu arii tos pasus 500Ls.
Kraasossana 700Ls?! Tas, ko redzu bildee, kur butu jaakraaso un veel plusaa taas vietas, lai izskataas vnk svaigaak auto, maksaatu ap 250Ls.....visu auto bez jumta vareetu nokraasot ap 400Ls.
Ok, par to dzineeja mainnu un elektroniku nestriideesos, neesmu personiigi saskaaries, bet domaaju, ka ar to arii var tikt galaa, ne tik drastiskaa veidaa.

Ipasniekam- uzzvani 27828888 un sarunaasim auto apskatiit, tad vareesu pateikt preciizaak, kas un kaa.....varu piedavat gan metinaasanu,metora remontu(pie vajadzibas arii mainnu), gan kraasossanu....viss vienu viet, bet nu auto ir jaaredz. :)

lūk arī optimists -kā teica Mizx -ar stellatslēgu roku vietā - nu lab - metināmo vienā, krāsu pistoli otrā :super:

Vajadzēs laikam paprasīt Baigajam bildi studijā ko nozīmē pārmetināt virsbūvi ar "pāris caurumiņiem"... viņam kakraz viens sarkanais mersis stāv :angel: kuru es rekomendēju nolaist podā.:shura:
Tēma slēgta