Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

W124 unversālis 7 sēdvietas

10. Septembris 2010, 10:05

Purns gaisā vai nē, bet šūpos gan bik vairāk.

10. Septembris 2010, 10:09

Bet fakts — jābūt norādei par 7 vietām, citādi uz ceļa būs garantētas nepatikšanas, tas pilnīgi nopietni!!! Zinu, kas iekrituši ar pašpārveidotiem džipiem, kur ieliktas oriģinālās papildvietas, bet teh. pasē tās netika piereģistrētas. Sods kā par cilvēku skaita pārsniegšanu!!!

Kā tad tur īsti ir-ja pasē nav minēts sēdvietu skaits-tad uz ceļa policija jau ar nevar konstatēt,cik tam auto paredzēts,5 vai 7,un līdz ar to sodīt.Cik zinu,tad pārsniegts pasažieru skaits ir tad,kad pasažieri ir vairāk par noteikumiem atbilstošām sēdvietām.Un rūpnīcā uzstādītas sēdvietas ir noteikti noteikumiem atbilstošas!
Pēdējo reizi laboja Ugis - 10. Septembris 2010, 10:14, kopā labots 1 reizi.

10. Septembris 2010, 10:16

10 September 2010 11:05:55 RG rakstīja:
Purns gaisā vai nē, bet šūpos gan bik vairāk.
Hidraulikai ne, parastajiem amortizatoriem! Hidraulikai tak sapumpē augstāku spiedienu, amortizatori kļūst cietāki! Šūpošanās nav, tik cik līkumos parādās citi centrbēdzes spēki un riepām cita slodze. Kad bagāžniekā vedu motoru uz Vāciju, plīsa kreisa ražotāja riepa, bet brauciens bija ļoti komfortabls, patika pa bāni.

10. Septembris 2010, 10:17

10 September 2010 11:09:46 Ugis rakstīja:

Bet fakts — jābūt norādei par 7 vietām, citādi uz ceļa būs garantētas nepatikšanas, tas pilnīgi nopietni!!! Zinu, kas iekrituši ar pašpārveidotiem džipiem, kur ieliktas oriģinālās papildvietas, bet teh. pasē tās netika piereģistrētas. Sods kā par cilvēku skaita pārsniegšanu!!!

Kā tad tur īsti ir-ja pasē nav minēts sēdvietu skaits-tad uz ceļa policija jau ar nevar konstatēt,cik tam auto paredzēts,5 vai 7,un līdz ar to sodīt.Cik zinu,tad pārsniegts pasažieru skaits ir tad,kad pasažieri ir vairāk par noteikumiem atbilstošām sēdvietām.Un rūpnīcā uzstādītas sēdvietas ir noteikti noteikumiem atbilstošas!
Tieši tā — nav norādes, nav problēmu. Ir norāde, tad arī jāsāk skaitīt cilvēki automašīnā. Kamēr beņķi tur izskatās oriģināli, neviens neko neteiks.

10. Septembris 2010, 10:20

Nu jā, tiešām. Tā šūpošanās varētu būt dēļ riepām. Laikam jāiepumpē cietākas.

10. Septembris 2010, 10:39

10 September 2010 11:20:20 RG rakstīja:
Nu jā, tiešām. Tā šūpošanās varētu būt dēļ riepām. Laikam jāiepumpē cietākas.
Uz degvielas tvertnes vāciņa tas arī norādīts — cietākas gan pilnam auto, gan ātrai braukšanai. Es vienmēr uzcītīgi cenšos sekot tām norādēm.

10. Septembris 2010, 12:40

Nu man ir 7vietīgs 124. Pasē bija vietu skaits 7. Divas atlokāmas vietas bagāžniekā. TA parasti lūrēja uz to vietu skaitu un prasīja lai parāda tos beņķus. Man divus gadus pēc kārtas krēsla vietā stāvēja sabvūfers, bija tikai atzveltne. Bet es teicu, ka nevienu tur nevadāju un ja man vajag, tad to sabvūferi varu izņemt un beņķus ielikt. TA parasti izgāju tikai ar mutisku aizrādījumu. Šogad vienkārši pārreģistrēju pasi uz 5vietīgu, lai ir miers. Vispār jau tās skaitās bērnu sēdvietas, bet tā kā tehpasē nav rakstīts, ka tās ir bērnu vietas, tad jau varbūt visādus "kabanus" tur arī var sēdināt:D

10. Septembris 2010, 13:09

Es pāris reizes vedu cilvēkus ar S210, vienreiz pat bija kādi 8 iekšā, bet, tiem, pālī esošiem aizmugurējiem pasažieriem, ļoti patika tur braukt, un tās ovācijas pie kluba, kad šoferis izlaiž cilvēkus no bagāžnieka... :D
Tēma slēgta