Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

MB 190 - Azzurro, Verde un Rosso

26. Maijs 2010, 00:05

Es arī esmu braucis ar 2 gab. W201.
Esmu relatīvi mazs augumā, bet nu tā stūre klēpī ir visai kaitinoša. Pat normāli noregulējot sēdekli, spiežot pedāļus, kājas metas pa stūres apakšu.
Gaita gan viņiem diezgan laba. Nu, vismaz tik mazam auto...
Klau, vai tas tiesa, ka atsevišķiem Sportline nākusi regulējama stūre???

26. Maijs 2010, 00:18

26 May 2010 01:05:57 Versipellis rakstīja:
Es arī esmu braucis ar 2 gab. W201.
Esmu relatīvi mazs augumā, bet nu tā stūre klēpī ir visai kaitinoša. Pat normāli noregulējot sēdekli, spiežot pedāļus, kājas metas pa stūres apakšu.
Gaita gan viņiem diezgan laba. Nu, vismaz tik mazam auto...
Klau, vai tas tiesa, ka atsevišķiem Sportline nākusi regulējama stūre???

Nav bijis.

26. Maijs 2010, 01:06

Manuprāt, Azzurro stipri (kvalitāte, komplektācija) atšķiras no Rosso un Verde, kas patiešām nav nekas vairāk, kā parasti 190-tie ar ĻOTI diskutablu krāsu izvēli.
Bet vispār jau ar šiem modeļiem ir tā - popularitātes un ekskluzivitātes histēriju ap tiem sataisīja vācieši.
Izskaidrojums triviāls: Itālija (it sevišķi Toskāna) ir vāciešiem ļoti iecienīta urlaubu (atvaļinājumu) zeme.
Un tur jau subjektīva emocionālā vērtība - neskaitāmām vācu kundzītēm tur bijuši brīvdienu romāni ar mūždien seksuāli tik norūpējušamies itāļu vīriešiem (ja jums ir draudzenes, NEKAD nelaidiet tās vienas uz D-Eiropas zemēm - Itāliju, Grieķiju, Spāniju, utt.).
Un vācu jaunieši tur pēkšņi ieraudzījuši meitenes, kuras izņēmuma kārtā nav vācietes un ir seksuāli pievilcīgas...
Ar to vien pietiek, lai šis W201 Sondermodelle bizness nekontrolējami aizietu... Ne jau tur auto ir primārais, bet - ach, wie geil - tik šarmanto itāļu dizains.... atmiņas par Urlaubu, kurā vācu Ordnungs nebija visa piepildījums...
Tieši tāpat tas ir ar vācu Riesling vīniem.
Nu, ja dabūjams ir franču vīns no Ronas, Provansas - kas to Riesling pirks. Bet atliek uzlikt uz etiķetes kādu itāļu mākslinieka smērējumu un nosaukt to kaut kā bellatrella.... un visi to vīnu pērk kā traki, kaut gan cena ir augstāka vismaz reizes 5.....
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 26. Maijs 2010, 01:11, kopā labots 1 reizi.

26. Maijs 2010, 18:35

Azzurro, Verde un Rosso ir interesanti kaut vai tikai ar to, ka tādas modifikācijas eksistējušas.
Azzurro īpašs ar apdares kvalitāti un ar ekstru daudzumu, kas visumā 190. sērijai bija diezgan pašķidras/paskopas. Absolūti nospiedošā W201 masa ir plika bez jebādām ekstrām. Atrast 190.-to ar kondicionieri vien ir baigi grūti, nemaz jau nerunājot par citiem augstākām klasēm pieejamiem labumiem.
Nu ja, tas tikai 190. It kā W124. samazinātā un finansiāli pieejamā versija. Kaut gan normāla mašīnīte, ar saviem +/- kā visiem citiem.
Manuprāt, nav arī gluži korekti Azzurro nolikt vienā līmenī ar Rosso un Verde. Abi pēdējie bija papliki kā visi pārējie (ekstru ziņā), arī sēdekļi drēbes... tikai ļoti specifiskai gaumei pieņemamas krāsas...
Pēdējo reizi laboja Versipellis - 26. Maijs 2010, 18:39, kopā labots 1 reizi.

21. Jūnijs 2010, 16:54

Ja par Azzurro , tad viens mobile.de stav par manuprat sapratigu cenu !!!

SEIT var apskatities
Pēdējo reizi laboja esthetique - 21. Jūnijs 2010, 16:54, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta