Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
05. Februāris 2008, 15:24
arī motorzāģi "Družba"var sajāt, ja tam lej neparedzēto degvielu vai neeļļo kā nākas ķēdi
05. Februāris 2008, 15:25
vai tad "Družba" jau no rūpnīcas nenāca ar defektiem? :evil:
05. Februāris 2008, 15:34
kaut kad vasarā runāju ar vienu meistaru, kurš brauc ar MB un sieva brauc ar MB un meita ar MB u.t.t.
par leģendām..sākās sarunas par MB dīzeļiem....līdz nonācām līdz 4l g-klases dīzelim...par ko viņš teica, vot pasaki, ar ko šis dzinējs ir sliktāks par citiem? citi nelūzt vispār, bet šitas redz lūzt? meita braucot jau n gadus un neko nav remontējusi!
tā kā man liekas, ka sliktie/labie dzinēji ir tikai viena tante teica.....runa iet par to, vai tas ir bijis kopts, vai nē
05. Februāris 2008, 15:37
[user]261791|Doberman|[/user]nu laba sprausla mēneša laikā par sliktu nepaliks..
Neesmu tik pārliecināts... Tas var mainīties jebkurā brīdī.
Dīzelis mūsdienās ir dārga lieta.
Gribi labu - pērc ar mazu noskrējienu.
Ar mazu noskrējienu savukārt ir jāņem pajauns, jo vecu ļoti grūti atrast. Dīzeļus nepērk, lai ar tiem nebrauktu.
Nopirksi vecu ar lielu noskrējienu - gatavojies jāties.
05. Februāris 2008, 15:39
[user]198952|AnsisR|[/user]tā kā man liekas, ka sliktie/labie dzinēji ir tikai viena tante teica.....runa iet par to, vai tas ir bijis kopts, vai nē
Tieši tā! Plus vēl - cik daudz ir nobraukts, jo arī koptam mēdz beigties resurss, jo tam reiz ir jābeidzas.
05. Februāris 2008, 15:40
domāju,ka problēmas rodas tiem,kas taupa naudu diagnostikai pirms pirkšanas.
Par G 400 CDI problēmām Rips pastāstija no lietotāju pieredzes. Vai obligāti pašam jāuzkāpj uz grābekļa, lai noticētu,ka tas ir sāpīgi? Vai, tomēr, labāk pakalusīties, kā citi iebļaujas aiz sāpēm un pašam nemēģināt tā darīt?
05. Februāris 2008, 15:46
[user]198952|AnsisR|[/user]kaut kad vasarā runāju ar vienu meistaru, kurš brauc ar MB un sieva brauc ar MB un meita ar MB u.t.t.
par leģendām..sākās sarunas par MB dīzeļiem....līdz nonācām līdz 4l g-klases dīzelim...par ko viņš teica, vot pasaki, ar ko šis dzinējs ir sliktāks par citiem? citi nelūzt vispār, bet šitas redz lūzt? meita braucot jau n gadus un neko nav remontējusi!
tā kā man liekas, ka sliktie/labie dzinēji ir tikai viena tante teica.....runa iet par to, vai tas ir bijis kopts, vai nē
Man ir meistars, kurš ar nepadomju auto nodarbojas jau no 70-iem gadiem un jau gadus 15 tikai ar MB. Citas markas tikai pa lielu draudzību. Principā domenikss vienā personā, pie tam viņš labo, nevis tikai nomaina utt. Caur viņa rokām ir izgājuši simtiem MB, to es varu apgalvot, jo redzu kā mainās auto. Esmu redzējis Brabus, AMG, ML, CL, CLS,W221 sētā. nerunāju nemaz par W202,210,2111,203 utt., Vito un daudzajiem Sprinteriem no taksū firmām.
Vidējais noskrējiens, pēc viņa vārdiem, līdz sprauslu maiņai ir 600-700 k km. Ar atrunu, ja adekvāti ekspluatē. Bet taksisti jau lej bieži vien dažādu burdu.
05. Februāris 2008, 15:49
ja man būtu iespēja, es noteikti paņemtu E 420 CDI
baigs aparāts
P.S. mēs pamatīgi novēršamies no tēmas.
05. Februāris 2008, 15:54
Man liekas, neviens nav īsti pasargāts no sliktas degvielas. Tāpat kā neviens nav pasargāts no "tikko no Vācijas" variantiem, kuriem noskrējiens ir sazin kāds. Varbūt jau ir tie 600tk ar Vācijas dīzeli. Kā ielej mūsējo, tā - čau.
05. Februāris 2008, 15:56
[user]404331|viestursss| Pie reizes jautājums, varbūt kādam ir laba ideja par ļoti iekārojamo spoguļu saglabāšanu

, pats pēc pirmās zādzības izmēģināju izurbt, visu 3 skruvju galvas, bet tomēr vienu nocēla, otrs palika
.gif)
Pret to zāļu nav.
Jācenšas nemest auto kur pagadās un arī pa nakti neturēt gluži purčikā pie 9-stāvenes durvīm. Tas ir šķietami dārgāk nekā kaut kur "nomest", bet... in the long run.