Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 13:48

Ja apkopes tiks veiktas DE, tad OK, bet, ja tomēr LV, tad vismaz es palūkotos pie mūsu dīleriem, painteresētos par apkopēm, rindām uz servisu, detaļu pieejamību, to piegādes ātrumu, cenām ...

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 13:58

Cik cilvēku, tik domu... :)
Nu varbūt ārpus tēmas, bet apkalpoties, droši vien, tik un tā, vajadzēs tepat LV. Ne tā?
Volvo servisa atieksme, -man sliktas domas. Viņiem liekas, ka ir baigi labie,es tā nedomāju. Pašlaik ir palikuši 6, 2001.g. Volvo FL6, un domāju, ka jaunus neņemsim... Tas garš stāsts, ar ``piedzīvojumiem`` un protams subjektīvs...
Ir 2, 1998.g. Scanijas. Uz ripām virs 500tkm, bet ripo, un dižu bēdu nezinu. Vēl ir 10, 2004.g. Scanijas. Tām ir pilnais apkopes līgums uz pieciem gadiem. Katru mēnesi iemaksājam ``x`` naudiņas, un bēdu nezinam, lai tur lūst, da jaeb kas... Kaut īpaši nekas arī nenotiek.... Attieksme, gan, kad pirkām, gan pie apkopēm, laba.
MAN, ir 2, bet par cik nav ņemti jauni, objektīvi pateikt nevarēšu, bet man viņi nepatīk. Ar rezerves daļām , -tā ir kā ir.... Ņemās ar detaļām Latina. Nu sviests ne kantoris... Dēļ tā vien MANu neņemtu...

Kaut kā tā.... :whistle:

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 14:54

Jap Volvo Serviis in LV, atieksme ir ljoti bediiga, vinjiem ir baigi galva sakapuis tiem stradniekiem, principa ar vinjiem ir lielas problemas, to es ar zin

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 15:33

Cik var spriest nav reāla lietotāja šeit.
Ir trīs jaunie VOLVO FH, ar EURO4, iegāde vasarā. Viena a/m jau no paša sākuma gļučī, tad gaisa krāns laida garām (VOLVO netzina savu vainu gribēju lai mainam) trīš reizes dzīts uz VOLVO TRUCK, saka ka ka mainījuši, bet nu smaga dir***. Izmācijām, kad auto bija tuvāk mājām, iekš LT, nolaida atkal gaisu, izsaucām LT VOLVO TRUCK, konstatēja rupnīcas brāķi un tur nomainīja, rēķinu piestādija LV. Vēl šai pašai a/m bija kautkas ar elektrību, braucot slāpa nost, meta visādas kļūdas uz kompja utt. Nu to paldies dievam novērsa, pagaidām, tpu-tpu-tpu braucam :)
Pārējie divi tiek atsaukti ar kļūmi no rūpnīca, ārējā masas slēdzī, viņuprāt labākais risinājum, pagaidām novienojam nost.
Volvo kā serviss vispār suck. Nekādas attieksmes. Kad sbiju uz saņemšanu jauno auto, biju arī gaidījis labāku attieksmi nevis pasviest atslēgas un iedot kepku :). Nav tomēr lētais prieks. Pērkot Getzu salonā tev būs laipnāka attieksme nevis pērkot ~ 100 000 EUR vērtu a/m.
Tagad man izvēle būtu vai nu Scania vai MAN. MAN pieklibo servisi. Bet tehniskā izpildījumā ar MAN vari apstāties jebkur Krievijā un jebkurš serviss tev mācēs viņu sataisīt.
Scania labs teh.izpildījums, serviss normāls, mūsdienīga kabīne
Nav vajadzīgs tas stulbais ADBLUE. Kas tikai reāli palielina izmaksas a, jēgas nav nekādas.(MAN)
Mercedes kā marka joprojām turās pie lielām servisa izmaksām. Par jauno Actrosu nezinu teikt, bet neņemtu, jo vecais pilnīgs sūc. :) Paskaties kautvai cik viņiem ir cena te.
Vispār ja tev ir tikai 200 000 km gadā, nav vērts skatīties dārgu auto, vairāk ieteiktu uz MAN. Jo nobraukums nav liels.
Pirmais Volvo 200 000 saniedza pēc pieciem mēn.
Starp citu, ja kāds nezin ADBLUE sastāvā ir urīnviela, procentus nepateikšu, bet liekās vai nebija 30% :whistle:
Un viņa sasalšanas tempr. ir -11 c. 8D

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 16:03

[user]187385|Markss|[/user]Cik var spriest nav reāla lietotāja šeit.

Mana departamenta autoparkā ietilpst aptuveni 800 auto visā Eiropā (tiesa-vairakums ir 7,5 tonnīgie ) .

Pats protams ar viņiem nebraucu, bet redzu aptuvenās gada izmaksas un remontus.

% visiemīļotākie darba "ēzelīši" ir Iveco, Renault, Mercedes un Volvo.

MAN, Scanias un citi nav populāri.

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 16:24

[user]2|SZ|[/user]
[user]187385|Markss|[/user]Cik var spriest nav reāla lietotāja šeit.

Mana departamenta autoparkā ietilpst aptuveni 800 auto visā Eiropā (tiesa-vairakums ir 7,5 tonnīgie ) .

Pats protams ar viņiem nebraucu, bet redzu aptuvenās gada izmaksas un remontus.

% visiemīļotākie darba "ēzelīši" ir Iveco, Renault, Mercedes un Volvo.

MAN, Scanias un citi nav populāri.

SZ varu padalities noslēpumā ķāpēc tāds top 4 jūsu autoparkā :D
Ивека - машина века :D Iveco ir arpus jebkādas kritikas
Renis - pec cenas manuprāt otrais lētakais pēc Ivekas, C kategorija

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 16:29

[user]263514|bite747|[/user]
SZ varu padalities noslēpumā ķāpēc tāds top 4 jūsu autoparkā :D
Ивека - машина века :D Iveco ir arpus jebkādas kritikas
Renis - pec cenas manuprāt otrais lētakais pēc Ivekas, C kategorija

nespiežam uz lētāko ;) bet gan uz izturīgāko, jo autiņiem tiešām ir pasmags mūžs. ;)

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 16:32

man pagaidaam scania vienalga liekas labaakaa versija, tachu interesee konkreetie MB,
ir labs piedaavaajums, apsveru njemt vai ne...apkopes jau vienalga kur taisiit
Volvo man bij 1 jauns, neko labu nevaru teikt,,,it iipashi servisu un apkalposhanas zinjaa

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 16:40

iveco izturiigs? :)
renault? :P
mb veel ok, bet gaumes lieta

MB TRUCK

29. Janvāris 2008, 17:39

Acblue patērē 3%no dedvielas. Zemākās izmaksas ir MB, Man, jo paskaties detaļu cenas tās ir par trešu daļu lētākas kā skandināvu. Mašīna pati ar lētāka .Pašiem ir Actrosi 97.g, 01g.,04g.,08g.Šoferiem, labāks esot Volvo, Scania.Esu runājis ar tiem, kam autoparkā Volvo, Scania nu nelūzt viņas mazāk, ja ne vairāk.Mēs pieturēsimies pie MB. Serviss Domenikss ir auzās apšaut viņus par maz.
Tēma slēgta