Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 85 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: E klase
AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 09:33 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Marts 2007, 09:56
Atbildes: 105
Atrašanās vietas: Ogre
Citēt:
[user]210763|janis1973|[/user]exteam tā gumija manam saplīsa pagājušogad, kad piesala gumija pie lās plastmasas bukses, kas uzmaikta uz stieņa, nomaiņa ļoti vienkārša, izmaksas 5-6 lati ( jauna plastmasas bukšele un gumija) starp citu manam pēc pusotra gada drasēšanas pa jelgavas ielām nekas vairāk par atsaitēm priekšā jāmaina nav:))))) :) un arī rūsas izņemot uz pakaļas vāka stūrīšiem nav tpu tpu tpu, varbūt tāpē, ka noskrējiens vien =) 200000

Ja nav nosleepums kur tu to visu mainiiji? jo es to gumiju nekur nevaru atrast.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 09:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

2,3 tikai tad, ja tas auto ir sevišķā komplektācijā/krāsā utt.....

pameklē tad nu 2,2-tam ir jaunāks motors (150HP) un pats ar būs svaigāks.

jā, R6 ir padārgs elektronikā GMM 350 Ls , dārgāk pat kā Renoira W210 V6

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 10:38 
Lietotāja avatārs
man ir e 320 benzins 97 gada.Paterinjs apmeram 13.Man patik, tikaj vinjs ruse un ja nems,vajg dzit uz labo servizu visu parbaudit,karbu ari,man nojuka un tas prieks izmaksaja 600 ls.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 10:52 
Lietotāja avatārs
Jā ar tiem automātiem tā ir :? , pašam bija c180 automāts pārlūza kautkāds dzelzītis, servisā teica ka "detaļa nogura" :D citu neko itkā mainīt nevajadzēja, bet vienalga 500ls :ninja: , varbūt kāds zin kā tos automātus pareizi jātestē, lai uzreiz neibersties!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 11:05 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 26. Novembris 2007, 11:53
Atbildes: 185
Atrašanās vietas: Riga
Citēt:
[user]210763|janis1973|[/user]exteam tā gumija manam saplīsa pagājušogad, kad piesala gumija pie lās plastmasas bukses, kas uzmaikta uz stieņa, nomaiņa ļoti vienkārša, izmaksas 5-6 lati ( jauna plastmasas bukšele un gumija) starp citu manam pēc pusotra gada drasēšanas pa jelgavas ielām nekas vairāk par atsaitēm priekšā jāmaina nav:))))) :) un arī rūsas izņemot uz pakaļas vāka stūrīšiem nav tpu tpu tpu, varbūt tāpē, ka noskrējiens vien =) 200000

Paem nost moldingus un paskaties tur :ninja:
Vai ar uves motortelpa un tad pasaki ka brunais brinums i tikai aizmuguree :whistle:
Man pasham a QP 124 tagat uz durvim no moldinga apakshas augsha saka list brunais pec shiis ziemas un musu valsts milestibu pret sali :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 11:15 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Nezinu kaa vinjus pareizi testee, be no savas pieredzes varu pateikt, ka kameer motors veel nav iesilis, tikmeer automaats var uzvesties savaadaak, teiksim maneejais ir taa, no riita braucot viss ir ok, bet kad jau motors ir iesilis tad automaatam no 3 uz 4 aatrumu paarsleegshanaas taada izsliidosha.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 11:20 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]225054|exteam|[/user]Nezinu kaa vinjus pareizi testee, be no savas pieredzes varu pateikt, ka kameer motors veel nav iesilis, tikmeer automaats var uzvesties savaadaak, teiksim maneejais ir taa, no riita braucot viss ir ok, bet kad jau motors ir iesilis tad automaatam no 3 uz 4 aatrumu paarsleegshanaas taada izsliidosha.

Slīd -- jāremontē. Kaut gan ja netaisies braukt agresīvi, tā kārba nokalpošot vēl 10 un vairāk gadus. Pašam tāda, kas slēdzas ar rāvieniem un slīd. Meistars pateica, ka remonts ap 600 Ls droši, bet, ja netaisoties piedalīties dragreisos, tad tā kārba ne sliktāk nokalpošot vēl 10 gadus.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 11:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]352370|Lidojoshais|[/user]Man pasham a QP 124 tagat uz durvim no moldinga apakshas augsha saka list brunais pec shiis ziemas un musu valsts milestibu pret sali :x

es a no šitā baidos, kad pirku savējo, speciāli līdu skatīties....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 11:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]234484|kaspar|[/user]man ir e 320 benzins 97 gada.Paterinjs apmeram 13.Man patik, tikaj vinjs ruse un ja nems,vajg dzit uz labo servizu visu parbaudit,karbu ari,man nojuka un tas prieks izmaksaja 600 ls.

Tas ir jau V6, jeb vēl R6 motors? Tajā gadā mainījās. Vidējais 13 ir arī manam ar visu 4matic, bet es braucu mierīgi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 24. Janvāris 2008, 11:46 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]
Citēt:
[user]225054|exteam|[/user]Nezinu kaa vinjus pareizi testee, be no savas pieredzes varu pateikt, ka kameer motors veel nav iesilis, tikmeer automaats var uzvesties savaadaak, teiksim maneejais ir taa, no riita braucot viss ir ok, bet kad jau motors ir iesilis tad automaatam no 3 uz 4 aatrumu paarsleegshanaas taada izsliidosha.

Slīd -- jāremontē. Kaut gan ja netaisies braukt agresīvi, tā kārba nokalpošot vēl 10 un vairāk gadus. Pašam tāda, kas slēdzas ar rāvieniem un slīd. Meistars pateica, ka remonts ap 600 Ls droši, bet, ja netaisoties piedalīties dragreisos, tad tā kārba ne sliktāk nokalpošot vēl 10 gadus.

Tev sliid visi aatrumi? Man ir taa ka ja vinju slidini, tad vinjs paarsleedzoties uztaisa raavienu, bet ja laiciigi nomet aatrumu, tad paarsleedzaas normaali. RAAP teica ka jaamaina kaut kaads vadiibas bloks kaarbai. Kas tas taads, nezinu. 120 lati tas maksaas, bet garantijas nav... :?

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 85 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012