Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
21. Decembris 2007, 08:58
W124 jau nu gan ir 80-to kantainumu dizaina paraugs, W123 salīdzinoši bija apaļie, īpaši pēc salona formām. Otrs -- W124 nemaz tik viennozīmīgi nepieņēma, taksistiem bija milzīgi streiki un viņi negribēja kāpt ārā no W123 (Minhenē joprojām esot takšu firma, kas lietojot tikai W123), W124 nemaz nebija tik gaidīts un apjūsmots auto, atšķirībā no W123, kā ražošanas apjomi sākumā nespēja nodrošināt visus pasūtījumus un rezultātā mazlietoti auto tirgū bija dārgāki kā ņemot jaunu no salona (pasūtot jaunu bija vēl pāris mēnešus jāgaida). MB vēsture jāpēta! W124 vēl sevi bija jāpierāda!
21. Decembris 2007, 09:17
Man ļoti patīk W204, tiesa Avantgarde izpildījumā un NE balta :!
Kas attiecas uz W203, W202, W201 - neuzskatu, ka pareizi ir "NOLIKT" šos modeļus un izteikties, ka tas ir nabagu Mercedes 8D , vai tā ir pārāk maza, es tur nevaru ielīst utt! Tā vnk ir CITU (mazāku gabarītu!) automašīna, kas noteikti nav paredzeta cilvēkiem liela auguma! Un tas ir jāsaprot- ja jums tajā šķiet pārāk šaurs, pārāk neparocīgs- tad tas modelis vnk nav priekš jums- izvēlaties E klasi, S klasi, G, ML- nav tak problēmas!
Par tehniskiem defektiem- nekas nav ideāls- visur un visā tiek pielaistas kādas kļūdas- un tas jau ir pašu cilvēku rokās :!
21. Decembris 2007, 09:55

mans to arī bija domājis(varbūt biju izteicies neprecīzi :whistle: ) - ka w124 sākumā nepieņēma dēļ pavisam jauna(neierasta,kantaina) dizaina, bet pēc tam ... bla-bla-bla, koro4e daudzmaz to vēsturi mēs zinam, līdz ar to 205(vai 206) būs atkal apaļīgāks
21. Decembris 2007, 10:25
[user]379|Mizx|[/user]W124 jau nu gan ir 80-to kantainumu dizaina paraugs, W123 salīdzinoši bija apaļie, īpaši pēc salona formām. Otrs -- W124 nemaz tik viennozīmīgi nepieņēma, taksistiem bija milzīgi streiki un viņi negribēja kāpt ārā no W123 (Minhenē joprojām esot takšu firma, kas lietojot tikai W123), W124 nemaz nebija tik gaidīts un apjūsmots auto, atšķirībā no W123, kā ražošanas apjomi sākumā nespēja nodrošināt visus pasūtījumus un rezultātā mazlietoti auto tirgū bija dārgāki kā ņemot jaunu no salona (pasūtot jaunu bija vēl pāris mēnešus jāgaida). MB vēsture jāpēta! W124 vēl sevi bija jāpierāda!
Vācijā visi smejās par šo taksistu brīnumu, tāpat esit streikojuši, kad W124 beiguši ražot, un kad takšu firmas W210 nomainīja uz W211 -tad arī visi esot purpinājuši
21. Decembris 2007, 10:35
Nu, pārējais jau skaitās tāda kā iebilšanas tradīcija, bet W123 gan ar to palicis vēstures grāmatās. Jo tad streikoja, lietotie bija dārgāki par jaunajiem un dīzeļus vienu laiku ražoja lielākā skaitā kā benzīnniekus -- pēdējais fakts laikam palicis unikāls līdz pat šim brīdim.
Bet -- atgriežamies pie W203/W204!
21. Decembris 2007, 13:12
Kaut kur jau minēju ka man tās mašīnas liēlākais mīnus liekās aizmugurējās durvis - vietas tāpat pamaz, tāda patizla iekšā/ārā tikšana. Vizuāli arī īsti nepiestāv. Jāgaida kad kupeju uztaisās, tai jābūt super!
Man sanāca izmest līkumiņu ar 350 AMG, bet no amg diemžēl ir tikai ārējā pakete. Tāds palēns uzrāviena sākums, bet kad ieskrienas, tad neapstādināms
Salons noformējums likās tā neko, bet droši vien nevar tā vispārīgi teikt, jo tajā bija sabāzts viss labākais.
Par defektiem neko vel neesmu dzirdējis, kā nekā ap 10tk tai mašīnai tikai.
21. Decembris 2007, 19:48
Biju iekāpis vienā iekš Domenika salona.
Protams, subjektīvi runājot - man par mazu, bet skatoties no otras puses - esmu par lielu šādai mašīnai. Mēģināju iesēsties aizmugurē - patiešām ir ļoti grūts pats process iekšā/ārā. Kaut kas tur ir sačakarēts - pie durvju cauruma formas dizaina laikam ir strādājis kāds sirdī Pikasso.
Aizmugurē sēdēšana arī tāda kompakta - jutos iežmiegts.
Priekšā - ok, bet ne plaši.
Ja pats un visa ģimene ir maza auguma un tievi, tad w204 ir ok.
Skats man patīk. Braucis neesmu, bet gan jau ka ir ļoti labi.
22. Decembris 2007, 13:45
Es ar gribetu ko teikt!
PAr to dizainu nu bāze bez Avangarde un bez AMG pakas W204 par skaistuli nenosauksi ,bet ja salidzina ar BMW 3.serijas tas bāzē nau ne par kripatu labāks!!Te laikam bus vinnejis jaunais AUDI A4 kas bāzitē ir pietiekami glits!!Ja mes šos auto uzprišinam viņi protams paliek glitāki bet te atkal rodas jautajums par to cenu!!!
Jo W203 uzprišinats ar AMG paku un Avangardi bija tomēr lētāks!!!
Atceros savā laikā Domenikā pārdevu C 30 AMG pilnu a Cena bija ap 61 000 EUR!! A te 320 CDI pilns sanāk dārgāks!!!
Mans secinājums ir tāds ja neņem vērā tur drošību bet tīri vizuāli tad W203 uzprišinats tomer bija smukāks un Elegantāks tas ir mans viedoklis.
24. Decembris 2007, 12:09
MBex300 interesanti kur gan tu vareji vizinaties ar baltu c350 jo cik zinams man vienigam lv ir350
.gif)
un nr man ir lz83 bet tevi kaut kaa nezinu
24. Decembris 2007, 12:15
[user]371669|AMGRacer|[/user]MBex300 interesanti kur gan tu vareji vizinaties ar baltu c350 jo cik zinams man vienigam lv ir350
.gif)
un nr man ir lz83 bet tevi kaut kaa nezinu

:whistle: