Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Par A klasi

02. Jūlijs 2007, 16:10

katrs auto ir atsevišķs gadījums..... ja ir bijis nevīžīgs saimnieks, brīnumus var sagaidīt arī no mopēda :)

Par A klasi

02. Jūlijs 2007, 17:53

ja runa ir par svaigo A klases modeli, tad iespaidi tik tie labaakie - parasti es uz mazauto skatos ljoti kritiski. tika padzenaats pa baani un patiikami paarsteidza stabilaa gaita pie liela aatruma: 160..180. acimredzot ir noveersti tie gljuki ar nestabilitaati, kas bija pirmajam modelim, vadaamiiba arii bez pretenzijaam.

no mazajiem perdeljiem pilseetai taa vareetu buut labaakaa vai viena no labaakajaam izveeleem (ja nenjem veeraa cenu).

Par A klasi

02. Jūlijs 2007, 21:53

[user]265761|Lora|[/user]Par komfortu runājot , protams, cik cilvēki, tik dažādu vajadzību, iegribu un vēlmju, bet iekāpjot A klasē aizmugurē - ir OK, ļoti ērti, tāpat priekšā. Viss ir izvietots rokas stiepiena attālumā. Tāpat man vienai braukājot būs ok.

...taa ir ergonomika ,bet konforts ir cits zveers!! :) ;)

Par A klasi

03. Jūlijs 2007, 11:49

Jā, auto iegāde ir pamatīgs darbs. :unsure:

Par A klasi

27. Janvāris 2008, 19:06

izlasot 3 Lpp, palika pilnīgi nekāds iespaids par A klasi....

Sāksim vēlreiz:

1. šī modeļa lietotāju atsauksmes?

2. Kādas kaites pārsvarā sastopamas?

3. No kā jāuzmanās pērkot, varbūt ir kādi sevišķi neveiksmīgi izlaiduma gadi?

4. ...?

P.S. ir doma iegādāties tādu un runa ir par W168, līdz 2004. gada izlaidumam. Spamu paturam lūdzu iespēju robežās pie sevis ;)

paldies!

Par A klasi

27. Janvāris 2008, 19:15

šeit redzami visi modeļi, kuri ir OK? Kuri motori mazāk droši, uzticami, kuri ir labāki?

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/mercedes/a-klasse/

Par A klasi

27. Janvāris 2008, 19:50

Zinu, ka Tev pašam pa bāni ar tādu patika braukt, bet es tikko saņēmu atsauksmes par, tiesa, jauno ar 1,7 l CDI, ka tā esot katastrofa, mazākais vējiņš nesot grāvī, ātrumu neuzņem (E220 CDI turpat bija vislabākie vārdi) utt. Auto esot izteikti braukšanai pilsētas sastrēgumos un nekur citur. Vajadzības gadījumā varu palūgt plašākus komentārus.

Par A klasi

27. Janvāris 2008, 19:52

paldies, bet vajag plašākus komentārus.

pa bāni pats lietoju tik sen, ka neatceros, bet braukts tika ļoti ātri (vajadzēja paspēt toreiz uz Frankfurtes lidostu pa 3 h no Freiburgas) un sānu vēja pamatīgu iedarbību nebiju novērojis.

brauks ar to dāma, bez skriešanas un mazus attālumus, vairāk pa pilsētu un pie pilsētas.

Par A klasi

27. Janvāris 2008, 19:54

Jau gadu braukts tiek ar A160 2000.G. benzīns Noskrējiens 88. tūkst. bij ka nopirkām.Pirkts Vācijā . Defekti-čakarējās pagrieziena slēdzis u viss pārejais, kas uz tā kloķa.Domenikā 82 Ls. Otrs , atkal kaut kas gaudoja, pie skriemeļiem.likās ka ģenerators, bet izrādijās ka kondicionieris.Remonts Gvidī ar uzpildi un gadu garantiju 140Ls.Mašīna ar servisa grāmatu, īpašniece Anna..... Viss it kā reāli.Hadene vienkārša. pie motora ja vajg tikt ir d...nobraukti 10tūkst. nomainīts durvju enģis, kurš nolūza ,dominikā20 Ls.Tā diezgan paciets. Bet neteiktu ka grabošs. Priekš tik mazas mašīnas liela masa, pilns 1500Kg.Stabīls, jo arī stabilitātes sistēma.Patēriņš vidēji 8Lpuseuz pusi. pilsēta šoseja.Mašinai nekādas vainas, vietas ar pietiek man 1,88m. Šaurāk jau ir kā 124W platuma ziņā.Ideāla pilsētas mašīna.Man jau patīk. Varbūt tapēc ka zvērināts meršu fans. Mašīnai ir automāts un Avantgarde. Tagad tirgoju nost.Katrā ziņā ja pērc tad Avantgarde un ar navarotiem un neņemt pirmos gadus.Tāds ir mans viedoklis. Dīzelis ? Pārsvarā nobraukti, it sevišķi ja plikās versijas.

Par A klasi

27. Janvāris 2008, 20:55

Mans draugs Lietuvā nopirka A klasi 170 cdi automātu 2001. gada pa 7 000 eiro. Melns, zems, lietie diski, viss it kā čiki piki pirmajā mirklī....

Uzreiz izrādījās, ka beigts bākā pludiņš, bet tur jāmaina visa sistēma - 160 Ls, bija arī elektroniskās problēmas, bet tās novērsa....pārējais kā jau katram auto - pirmreizējā apkope, uzmanīšana, utt...

Esmu dzirdējis, ka ir jāuzmanās no tā, ja pārdevējs saka, ka palaidīšu lētāk, jo drīzumā būs jāmaina starteris vai ģenerators (vairs neatceros), tad iesaku uzmanīties, jo tad būs jāceļ ārā viss motors...ja nav taisnība, tad pasakiet, bet esmu tikai ko tādu dzirdējis :D

Protams, pats izbraucu, sākumā ļoti šūpināja, bet vēlāk bija o.k., pat iepatikās...

Kā jau augstāk minēja, tikai avantgard un nepirmos gadus, vēlams īsu mirkli pirms jaunā modeli meklēt... :D

Šie ir fakti un mans subjektīvais viedoklis :)
Tēma slēgta