Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
22. Marts 2006, 06:36
[user]379|Mizx|[/user]Ir mums te sedani ar 4 vietām... Gan 500, gan AMG, gan parasti, kam "sporta" saloni... Un tādi varianti ir visām klasēm.
nu un cik ta tadiu variantu esi redzejis personigi iznemot lasijis un kachajis no neta,nu es jums saku ka man bij problemas ar to atrasanu detalu ta ka suporti bremzu bij ar diviem cilindrisiem nevis vienu ka parasti un 5robu automati ari biezi stav virsu 90m gada mersiem vai ne ......
22. Marts 2006, 08:17
Es tev arī negribētu piekrist par to detaļu dabūšanu!
Ja tas tavējais mersis jau no rūpnīcas (Kaut arī pēc pasūtījuma) nāca ar visādām izmaiņām, tad pēc šasijas numura to visu varēja pasūtīt 1-2 nedēļu laikā..... protams, ka tās bija oriģinālās detaļas un pa labām naudiņām!
Problēmas varētu rasties, ja tas mersis ir vēlāk pārtaisīts un uzlabots, bet arī nevajadzētu rasties problēmām, ja tika izmantotas detaļas no kāda cita MB modeļa (Protams, būtu jāzina vismaz izmantoto detaļu kodus).....
PS. Tu vārētu pameklēt, vai gadījumā nav saglabājies uz kādiem papīriem tev tā merša VIN kods...... ja ir, ieliec- interesanti būtu paskatīties, kas tev tas bija par ūber mersi....
22. Marts 2006, 08:45
[user]136786|intars|[/user]
[user]379|Mizx|[/user]Ir mums te sedani ar 4 vietām... Gan 500, gan AMG, gan parasti, kam "sporta" saloni... Un tādi varianti ir visām klasēm.
nu un cik ta tadiu variantu esi redzejis personigi iznemot lasijis un kachajis no neta,nu es jums saku ka man bij problemas ar to atrasanu detalu ta ka suporti bremzu bij ar diviem cilindrisiem nevis vienu ka parasti un 5robu automati ari biezi stav virsu 90m gada mersiem vai ne ......
Nu gan tu laid greizi! Visiem 24 vārstu vai 220ZS motoriem stāv tie 4 cilindru suporti priekšā standartā! Un 5 gaņģu automāts ir tikai papildus navarots, ko varēja iegādāties par papildus naudiņām.
22. Marts 2006, 09:07
[user]445|kristapz|[/user]intar, sportline ir specifiskas detaljas, nevis kaut kaada mistiska noskretusi tumbochka.
tev arī gluži taisnība nebūs
tā tumbočka arī ir viena no sportline komplektācijas sastāvdaļām, tomēr ne obligāta. Kopumā sportline sportline sastāv no dažādām sastāvdaļām - piekare, salons, utt., kuras varēja izvēlēties arī atsevišķi. Pie kam to 4 viet. sportline salonu varēja dabūt tikai sedaniem, jo kupejas jau tāpat ir tipa 4 vietīgas
.gif)
varēja mainīt tikai apdari...
Pie tam uz auto vai tā dokumentācijā var nebūt neviena paša uzraksta/ieraksta ka tam ir sportline komplektācija vai tās daļa
to var atras tikai pec komplektācijas kodiem.
šeit
http://www.mbclub.ru/mb/vin/view.html
02. Aprīlis 2008, 12:20
klau, tauta. Sāku pamanīt savādu troksni no motora. Tāds skaļš palicis...
Paklausijos, bet nevar saprast. Iespējamie varianti ko piemetu:
1) siksnas rullītis
2) ķēde
3) kompensātori
tas viss trokšņo ārī siltam motram. Palielinot apgriezienus, troksnis pastiprinās, kamēr to pārsit izplūdes troksnis

Cik varētu maksāt nomainīt šīs trīs lietas?
02. Aprīlis 2008, 12:58
Cik saprotu, ķēde trokšņo tad, kad tikko ieslēdz dinēju. Pēc tam nostiepjas...
Kompensatori varētu būt. Manam W124 tika mainīti pašā sākumā, kad tas ienāca no Vācijas ar 207tk km. Pie tiem km jau bija kaputt...
Tā kā mainīti tika Domenikā un visi, tad man pietieka. Pēdējā gada laikā mazliet tirkšķēja, tikko iedarbinot. Pēc tam klusums.
02. Aprīlis 2008, 13:13
bet ķēde tak nevar nostiepties mūžīgi. laikam jau pienāk brīdis kad vairāk nevar un tad grab?
02. Aprīlis 2008, 13:34
Nu, pārliecinies, kas un kā, tad domā. Savulaik NormundsK minēja, ka lētāk var būt nomainīt visu motoru, ja esi pārliecināts par to, ko liec iekšā, jo bez ķēdes pieklātos nomainīt visu to sistēmu. Ķēde viena pati vēl nav nekas tik dārgs, bet kopā salasās labs cipars. Tā kā sākumā vajag precīzi noteikt nolietotās detaļas un tad domāt.
02. Aprīlis 2008, 13:35
[user]379|Mizx|[/user]Savulaik NormundsK minēja, ka lētāk var būt nomainīt visu motoru, ja esi pārliecināts par to, ko liec iekšā
tas ir joks?
02. Aprīlis 2008, 13:43
[user]540|RICHY|[/user]bet ķēde tak nevar nostiepties mūžīgi. laikam jau pienāk brīdis kad vairāk nevar un tad grab?
spriest par to vai ķēde jāmaina pēc grabēšanas ir muļķibas.
to cik ķēde iz izstiepusies, var pārbaudīt, uzliekot sadaleni pa metkām, un skatoties cik kloķene grādus ir pa tālu. ja ir vairāk par 6, tad jāmaina.
un par kompensatoriem manšķiet tev vienreiz jau visu uzrakstīju :!