Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

W123 augšāmcelšana

02. Augusts 2005, 17:32

Izdomāju iemest kādu jaunu bildi! ;) Šī ir mana mīļākā! :)
Attēls

W123 augšāmcelšana

17. Augusts 2005, 17:56

Nu tad tā dodu iespēju izteikties kad izskatās labāk ar orandžajiem vi baltajiem pagriezieniem... :whistle:
Pirms:
Attēls
Pēc:
Attēls
Un te no cita skatu punkta :P
Attēls

W123 augšāmcelšana

19. Augusts 2005, 07:46

Nu ta pieķeros un un uzmontēju hromus zem aizmugurējiem lukturiem... nu mani iepriecināja ka rūsas gandrīz nav izņemot kreiso lukturi... tur bišķi ir iemeties brūnais tārps... :D bet ganjau ka tikšu galā ar viņu... nu tad lūk bildes... ;)
Pirms:
Attēls
Pa vidu: :D
Attēls
Pēc:
Attēls

W123 augšāmcelšana

19. Augusts 2005, 07:49

vēl atradās laiks un tas tika izmantots lietderīgi un uztādīti hromēti gaisa tvērēji... :P man jau patīk... itkā krasi neizmaina izskatu, bet tajā pašā katrs sīkums piešķir mašīnai kopēju skatu... ;) :)
Attēls

W123 augšāmcelšana

19. Augusts 2005, 13:59

Ļoti gribējās kautko paeksperimentēt un līdz ar to tika viena lieta pamēģināta... jo pie īstas es tik ātri netikšu... ja kādam nepatīk pats vainīgs... :D tad lūk...
Attēls

W123 augšāmcelšana

25. Augusts 2005, 11:50

Nu atkal esmu bišķi apstājies ar pārvērtībām, jo jāvāc nauda mācībām... :( bet ko padarīsi pats vien vainīgs ka nesāku krāt laicīgi... bet tā nav ka viss stāvētu uz vietas... vakar pieķēros un nocēlu aizmugurējo bamperi... lai varētu likt jauno... par brīnumu skrūves bij pat iespējams atskrūvēt... kaut arī bij nepieciešams izmantot brīnum līdzekli... :D nu ko es te mūldēšu rekur bildes no procesa... ;)
Attēls
Attēls
Nu ta piereizes tika nolemts pamēģināt piemērīt jauno bamperi... un izrādijās ka esošie caurumi neder, būs jāurbj citi... :? kas man nevisai patīk... :( bet cits nekas neatliek...
Attēls
Attēls
Kautkas prasās tik nevar saprast laikam prasās citu optiku... ;)

W123 augšāmcelšana

26. Augusts 2005, 08:08

Dažas bildes ar manu kartingu... :D
Attēls
...izskatās ka aizmugure būtu augstāka nekā parasti, bet tā arī ir.... :P
Attēls

W123 augšāmcelšana

22. Novembris 2005, 10:18

Nu tākā ir bišķi pagājis laiks... vakar nomainīju pagriezienus uz tumšākiem... tagad izskatās daudz labāk... ;)
Attēls

W123 augšāmcelšana

22. Novembris 2005, 10:35

Jau sāk krist uz nerviem kā izskatās bez priekšējā bampera... būs kādu dienu jāsaņemas un jāuzstāda kaut vai bez gumijas... :)
Attēls

W123 augšāmcelšana

05. Decembris 2006, 16:12

Netišām uzgāju savu veco topiku, kas bij sen aizmirsts, izrādās ka jau vairāk kā gads riņķī kopš es aprakstīju savas pēdējās izmaiņas... līdz ar to ka fotki.lv bij modernizējusies visas vecās adreses uz bildēt nestrādāja un nācās visu man labot un tīrīt... un pie reizes izdzēsu visus parastos postus, kas jau bij sen novecojuši un nepatiesi, lai būtu vieglāk parskatāms šis topiks interesentiem... :)
varu nomierināt ka nekas nav apstājies, bet gan iet uz priekšu... ;) pa šo laiku ir kaut kas sadarīts un tad es ķeršos un izklāstīšu... 8)

Sāksim ar to ka pienākot ziemai tika beidzot uzlikts priekšējais bampers un līdz ar to mašīna atkal izskatijās sevis cienīga...
Attēls
arī aizmugurējais atrodās savā vietā... vienīgā problēma ir tāda ka nav man aizmugurējo bamperu iešējie kronštieni, kas tur bampera galus... :( līdz ar to ir nostiprināti ar savilcenēm...
Attēls
Tēma slēgta