Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
04. Jūlijs 2005, 15:06
Tev arī ir tādi gredzeni?
04. Jūlijs 2005, 15:11
[user]83747|pinguin|[/user]4 matic !!!! Tieši tā arī bija, pa ideālu asfaltu varēja tikt dažreiz tam ``bīstmajam" ātrumam pāri un nesāka vibrēt. Bet tiko kā maza bedrīte uzsita tā sāka raustīt. Zināju ka stūres pirksts beigts, tādēļ vainu novēlu uz to, bet nomainot tos nekas nemainījās, tikai nedaudz mazāk raustījās. Par cik man nav 4*4 tad pusasis atkrīt. Un raustījās tik traki ka no malas varēja redzēt - tā kā kad kalpaks met.
Man jau arī bija tā, ka uz laba ceļa bija daudz mazāk. Tā pati Jelgavas šoseja - uz Jelgavu trīcēja daudz mazāk nekā atpakaļ vai otrādi. Bezmaz zināju, kurā posmā jāsamazina ātrums vai jāsāk turēt stūre ciešāk. Uz mazākā nelīdzenuma izsita balansu un sāka drebēt. Tagad vairs tā nav. Tikai riepas.
04. Jūlijs 2005, 15:19
Tev tās riepas bija kādi sūdi, vai vienkārši vecas? Man jau ar diezgan `padilušas tās riepas. Laikam jāpaņem no kāda kuram jaunas un jāpamēģina...
04. Jūlijs 2005, 15:21
Nu jā, bet es jau pats aizmirsu ka uzliekot uz mašīnas un ar roku pagriežot jau var redzēt ka viss ritenis staigā uz augšu - leju. Tā kā diezvai riepas. Kautkur dzelžos vaina.
04. Jūlijs 2005, 15:36
[user]83747|pinguin|[/user]Tev tās riepas bija kādi sūdi, vai vienkārši vecas? Man jau ar diezgan `padilušas tās riepas. Laikam jāpaņem no kāda kuram jaunas un jāpamēģina...
Man bija Michelin, bet sazin cik nobrauktas un cik dauzītas. kad tikko nopirku mašīnu, tā nebija, pēc laika izsitās. Iespējams, ka tur ir pie vainas arī kaut kas no piekares. Tomēr pagaidām nesūdzos par drebēšanu un nekādos testos nekas slikts nav atklājies priekšējā piekarē.
04. Jūlijs 2005, 15:37
[user]83747|pinguin|[/user]Nu jā, bet es jau pats aizmirsu ka uzliekot uz mašīnas un ar roku pagriežot jau var redzēt ka viss ritenis staigā uz augšu - leju. Tā kā diezvai riepas. Kautkur dzelžos vaina.
paskaties tiešām uz to centru... varbūt pat ir vērts to pagriezt ar noņemtu riteni? pagrūti laikam būs griezt tikai bremžu disku, bet ja sanāk, tad arī varēsi redzēt, vai tur kas ir šķībs vai kā.
04. Jūlijs 2005, 15:47
Griežot tikai bremžu disku, nekādas novirzes no normas netika konstatētas, vai nu vienkārši pārāk maza tā kustība lai pamanītu tikai uz bremžu diska, vai nu tiešām nenocentrējas. ja tas par tiem centrējošiem gredzeniem izrādīsies taisnība, tad apēdīšu pats savas aknas, jo pēc manām domām tad neatbilst nekādiem fizikas likumiem.
04. Jūlijs 2005, 15:54
[user]83747|pinguin|[/user]Griežot tikai bremžu disku, nekādas novirzes no normas netika konstatētas, vai nu vienkārši pārāk maza tā kustība lai pamanītu tikai uz bremžu diska, vai nu tiešām nenocentrējas. ja tas par tiem centrējošiem gredzeniem izrādīsies taisnība, tad apēdīšu pats savas aknas, jo pēc manām domām tad neatbilst nekādiem fizikas likumiem.
Paprasi kādā riepu servisā. Šie zinās. Man arī par tiem centriem stāstīja vienā riepu servisā. Mani diski perfekti uziet virsū uz tā br. diska centra.
Man liekas, ka tev tās aknas nāksies ēst, sāc jau domāt - ceptas vai vārītas
05. Jūlijs 2005, 07:46
OK, mēģināšu ar ar tiem gredzeniem, bet kur lai tādus dabū? Vai vienīgais veids ir izvirpot, vai tādus kautkur tirgo???????
05. Jūlijs 2005, 10:47
[user]83747|pinguin|[/user]OK, mēģināšu ar ar tiem gredzeniem, bet kur lai tādus dabū? Vai vienīgais veids ir izvirpot, vai tādus kautkur tirgo???????
VAR NOPIRKT. SIA DALANS KRUSTPILS IELĀ PIE SLIEDĒM.