Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

w126 Coupe

21. Jūnijs 2004, 12:04

[user]1270|Araabs|[/user]Bet tādus vecus taču bailīgi ņemt. Es braukāju ar `86. gada un rodās visādas vecuma kaites. :cry: Man ir 230 w124 benz/gāze. Te augstāk kāds taurēja, ka MB un gāze nesaderot - muļķības. Man gāzes pildīšanas caurums ir blakus benzīna caurum (zem vāciņa), jo tas tur ir rūpnīcā paredzēts. Braukāju jau 4. gadu, pilnīg nekādu problēmu.

Nezinu, man tieši liekas, ka veci ir pēc konstrukcijas pamatīgi un vienkārši, kāda tur vecuma kaite, ja neskaita dabīgu nolietojumu detaļām, kam tāds paredzēts, un rūsu. Kaut vai tas, ka senāk vienīgā drošība bija bleķi, tagad ar visiem Airbagiem, elektronikām, kas tur uz ceļa... nu, it kā jau drošība paaugstinās, bet attiecīgi "uz bleķiem" ietaupa... Man no veciem nav bail pilnīgi noteikti, viss atkarīgs no iepriekšējā saimnieka attieksmes pret auto.
Par gāzi -- principā nekādu problēmu, vienīgais iebildums varētu būt pret to, ka zūd oriģinalitāte kādam īpašākam, ne "mass production" MB, tas arī viss, W201, W124 ar gāzi sader jebkurā variantā.

w126 Coupe

21. Jūnijs 2004, 12:10

Manējais ir balts, un rūsa diez ko smuki neizskatās. Cīnīties? Lai pēc 1,5 gada atkal raudzītos uz tādu pašu ainu? Kāds man ieteica ar smilšpapīru cītīgi to rūsu noberzt un ar flakoniņu, kādās trīs kārtās uzpūst krāsu. Nez, vai tā var darīt?
Vispār es laikam ne pa tēmu te, šo te uzrakstiju. :blush:

w126 Coupe

21. Jūnijs 2004, 12:28

[user]1270|Araabs|[/user]Manējais ir balts, un rūsa diez ko smuki neizskatās. Cīnīties? Lai pēc 1,5 gada atkal raudzītos uz tādu pašu ainu? Kāds man ieteica ar smilšpapīru cītīgi to rūsu noberzt un ar flakoniņu, kādās trīs kārtās uzpūst krāsu. Nez, vai tā var darīt?
Vispār es laikam ne pa tēmu te, šo te uzrakstiju. :blush:

Paprovē to krāsošanu veikt pie profesionāļiem un arī ne tajā lētākajā šķūnītī! Svarīgākais ir nevis nokrāsot, bet krāsojamās virsmas apstrāde pirms krāsošanas... Man rūsa parādījās pēc 3 gadiem un arī citā vietā, ne kur iepriekš rūsējis! Laicīgi sāksi, viss būs OK, mums jau te ir pāris ap 85 gadu izlaistu auto, kam rūsas tik tā -- simboliski... Pats arī varētu parādīt salīdzinājumam auto šobrīd un pirms krāsošanas, lai gan nav laikam tādas efektīvas bildes, domāju, visu izteiks tas, ka bija jāmaina motora pārsegs un durvis, kas bija sadalījušās gabalos un apakša bija "nost" kādā 7 cm joslā. SuperZigs un Eximer varētu padalīties savā pieredzē cīņā ar šādiem pleķīšiem...

w126 Coupe

21. Jūnijs 2004, 12:36

Ārprāc! Nekādi 7cm, man tik tādi 3 pleķīši (1-1,5cm) garumā, bet briesmīgi izskatās, īpaši saulainā dienā, kad auto spīd un laistās. Es paskatījos foruma sadaļā par krāsošanu un rūsu, bet tur viss ir tukšs.

w126 Coupe

08. Februāris 2005, 17:00

http://www.mbcoupes.com/euroconversion/conversion.htm

w126 Coupe

10. Janvāris 2007, 18:08

1. korozija zem aizmugurējā stikla(stikla apakša paliek balta)
2. dzinejam jabut labam, skaties vai viss ir kārtībā ar ķēdes spriegotājiem... tie motori ir miljonus nogājuši un viss kas tur var būt, netici tam kas ir uz spidometra!!!
3. atceries ka detaļas atšķiras no 126 sedana( virsbūveiu un salonam) kā arī priekša, dabūt ir ļoti problemātiski un tās arī maksā labu naudu...

w126 Coupe

10. Janvāris 2007, 22:31

kaads sakars baltai stikla apakshai ar koroziju :?

w126 Coupe

11. Janvāris 2007, 09:47

[user]445|kristapz|[/user]kaads sakars baltai stikla apakshai ar koroziju :?

Tas, ka ūdens tiek dziļāk, nekā vajadzētu t.i. arī zem stikla, kur vajadzētu būt līmei / gumijai utt. Ja problēmu mēģina novērst uzreiz, varbūt to var apturēt pirms rūsas parādīšanās, bet principā var rēķināties, ka rūsa tur jau ir. Cits jautājums -- vai jābaidās par caurumu virsbūvē. Tas jau tā strīdīgāk, jo tur rūsa parasti neprogresē ātri un var gadiem nobraukāt neko nemanot. Tāpēc nezinu, vai tas tas galvenais par ko satraukties, man vairāk traucē tas, ka baltie pleķi stiklā (ūdens ticis starp stikla slāņiem) parasti nozīmē bojātu smalko stikla apsildi -- konkrētajās vietās tai dienas ir skaitītas.
Tēma slēgta