Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 17:39

Ja es pareizi sapratu,tad tieši C220 D ir Lucas sūknis,kas laikam nav nekāda medusmaize?:wtf:

Un savukārt C200 tāda manta nav?

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 18:35

Tрактор должен пахать в поле!:znaika:

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 19:16

12 August 2011 18:39:46 Ugis rakstīja:
Ja es pareizi sapratu,tad tieši C220 D ir Lucas sūknis,kas laikam nav nekāda medusmaize?:wtf:

Un savukārt C200 tāda manta nav?

ņem e270 (w210) man draugs tādu paņēma un tagad baigi staro, par aptuveni tām pašām naudām, pasūtija no Mobile, atgādaja uz šejēni, izskatās oriģ, 270 t.km autiņš tiešām stīdzieneciskā stāvokli, par rūsēšanu ziema rādīs, par pārējo šīs gan jūsmo.

a par 203, toč nekā laba nevar minēt, no konkrēta gadijuma, nevis no viena tante teica, rūsēja arkas mazlietotam un ļoti maz brauktam, un kad sākās elektronikas gļuki, tad vispār varēja šauties nost, no vienas diagnostikas uz otru, simts aiz simta.

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 19:51

Par E klasi ar domāju,bet tā jau ar rūsē,cik esmu šeit palasījies...Kā Mizx teica,pēc w123 E klase liktos līdzīgāka.

Cenšos tajā visā iebraukt,un saprast,no kā toč vajag izvairīties. Cik sapratu,Lucas sūknis motorā ir 1 no tām lietām .

Un iekš LV jau nu nezvai auto meklēšu. Vairāk doma par Mobile.de un ar TA un servisa grāmatiņu.

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 21:05

Kvalitāte ir tikai un vienīgi vecajos MB ,kas ražoti līdz deviņdesmito gadu sākumam,pēc tam nāk tikai un vienīgi elektronikas un plastmasas kastes ,ko pats esmu pārbaudījis :znaika:
Izvēle jau katram sava!

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 21:17

Tikko vēl bija mobile labs W123T par 3k eirām, bet kamēr meklēju vēl kādu jau paspēja izņemt :P bilde vien palikuse :)
Attēls

bet par tavu jautājumu nemācēšu palīdzēt :P
:offtopic:

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 22:23

12 August 2011 22:17:11 Vecais rakstīja:
Tikko vēl bija mobile labs W123T par 3k eirām, bet kamēr meklēju vēl kādu jau paspēja izņemt :P bilde vien palikuse :)
Attēls

bet par tavu jautājumu nemācēšu palīdzēt :P
:offtopic:

Smuks jau.Tik lūka pietrūkst!:D

Bet esmu sapratis,ka ar w123 toč pa sāli braukt nedrīkst...Savukārt turēt retro autoparku,ar ko dažreiz izbraukt uz salidojumiem vasarā,lai kā arī gribētu, nevaru diemžēl atļauties...

Tad nu skatos,ko MB piedāvā pēc 2000.g.,jo dikti negribas migrēt uz citu ražotāju! Lai ir auto visām sezonām!

Man personīgi patīk tikai tie MB,kas ir līdz w126 ieskaitot.Jaunāki visi liekas ar dizainu stipri apdalīti...Neskaitot dažus izņēmumus ar speciālu tuning( par gaumi protams nestrīdās).
Pēdējo reizi laboja Ugis - 12. Augusts 2011, 22:30, kopā labots 1 reizi.

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 22:29

12 August 2011 22:05:45 MBG rakstīja:
Kvalitāte ir tikai un vienīgi vecajos MB ,kas ražoti līdz deviņdesmito gadu sākumam,pēc tam nāk tikai un vienīgi elektronikas un plastmasas kastes ,ko pats esmu pārbaudījis :znaika:
Izvēle jau katram sava!

Nu, principā šobrīd var teikt, ka braukt ar labu Mercedes maksā. Tas nozīmē vai nu ņemt vecu un ieguldīt naudu ne lētās detaļās (ķīnieši pārstāj ražot, sāk birt lietas, kas tikai oriģinālas...), vai nopirkt svaigu, kam vēl nekas nav jāmaina. Pa vidu būs lēti un nekā, ja vien neveicas un īpaši rūpīgi nemeklē. Morāle — MB atkal dīvainā veidā kļūst ekskluzīvāks, jo lētais gals principā pēc definīcijas izrādās slikts. Labie MB paliek tikai tiem, kas spējīgi par to samaksāt, pārējiem ir šroti.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 12. Augusts 2011, 22:32, kopā labots 1 reizi.

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 22:41

12 August 2011 23:29:46 Mizx rakstīja:
Izvēle jau katram sava!

Nu, principā šobrīd var teikt, ka braukt ar labu Mercedes maksā. Tas nozīmē vai nu ņemt vecu un ieguldīt naudu ne lētās detaļās (ķīnieši pārstāj ražot, sāk birt lietas, kas tikai oriģinālas...), vai nopirkt svaigu, kam vēl nekas nav jāmaina. Pa vidu būs lēti un nekā, ja vien neveicas un īpaši rūpīgi nemeklē. Morāle — MB atkal dīvainā veidā kļūst ekskluzīvāks, jo lētais gals principā pēc definīcijas izrādās slikts. Labie MB paliek tikai tiem, kas spējīgi par to samaksāt, pārējiem ir šroti.

Principā varētu Tev piekrist ņemt vecu un ieguldīt daudz naudas,vai ņemt ļoti svaigu mb,vēl viena alternatīva ir w124 kas pašreiz maksā lēti un savā kategorijā ir pietiekami izturīgs.

C 220 T Diesel

12. Augusts 2011, 22:47

12 August 2011 23:41:51 MBG rakstīja:
12 August 2011 23:29:46 Mizx rakstīja:
Izvēle jau katram sava!

Principā varētu Tev piekrist ņemt vecu un ieguldīt daudz naudas,vai ņemt ļoti svaigu mb,vēl viena alternatīva ir w124 kas pašreiz maksā lēti un savā kategorijā ir pietiekami izturīgs.
Labas W124 detaļas šrotos sāk beigties, attiecīgi ekspluatācijas izmaksas sāk augt... Pāris gadi un lētāk būs braukt ar W203 vai kādu citu pēc 2000. gada izlaiduma. MB tas "lētais" vecums vienmēr svārstījies ap 14 gadiem, dažbrīd mazliet mazāk, dažbrīd noslīdējis līdz kādiem 16. Kaut kādā dažus gadus vecā CSDD statistikā bija minēts, ka vidējais MB vecums Latvijā, kam ir izieta apskate, ir 18 gadi — pats augstākais no visām ierastajām auto markām.
Pēdējo reizi laboja Mizx - 12. Augusts 2011, 22:49, kopā labots 1 reizi.
Tēma slēgta