Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
25. Maijs 2010, 23:07
26 May 2010 00:03:45 the_jok3rz rakstīja:
26 May 2010 00:01:58 MartinsG rakstīja:
Runaajot par MB salona kraasaam/benkju rakstiem, naakas piekrist RG, dreebes saloni, lielaakoties, ir diezgan nesaprotami. Protams, par kvalitaati nav 2 domu.
Un nekaadi nesaprotu, kaadeelj, ja stoiku apshuvums, saulsargi utt. tumshajiem saloniem ir melni, nevareeja uztaisiit smukus, melnuis griestus

Par Azzurro, skaists salons, ja ne taas varaviiksnes kraasas

Buutu panjeemushi sho salonu, tikai piedaavaajushi
krutaaku aadu/citu toni, uzlikushi tikai shim modelim ekskluziivaakas pagales salonaa un basta

Buutu ideaali!
Melnie griesti ir papildus ekstra!
Skaidrs

Patiik shis razhotaaju domu gaajiens

Uztaisiit kautko vizuaali "ar dievu uz puuseem", ja gribi, lai buutu pa skaisto - maksaa
25. Maijs 2010, 23:08
bet tā ir.. principā jebkuru marku modeļus, pievilcīgākus dara tikai AMG,Mpakas u.t.t.
25. Maijs 2010, 23:09
26 May 2010 00:08:14 Amakatanav rakstīja:
bet tā ir.. principā jebkuru marku modeļus, pievilcīgākus dara tikai AMG,Mpakas u.t.t.
Nu es runaaju par pilniigi parastaam lietaam
.gif)
Pakas utt, logjiski maksaa naudu
25. Maijs 2010, 23:10
Viss var būt, viss var būt....
Žēl, ka nevaru vairs atrast bildes vienam W201 2,3 Sportline - melnā krāsā, melns salons, visas iespējamās extras, sēdekļi tieši kā Azzurro, tikai melni ar neuzkrītoši sarkanām maliņām.
Pats tādu redzēju pirms kāda laika Reklin-Auto Minsterē, man apgalvoja un es pats papīros redzēju, ka tas oriģināls Sportline ļoti limitētā edīcijā.
Lūk, tas man patika vislabāk, bet nekur nekādas informācijas par tādu atrast nevar!
25. Maijs 2010, 23:11
tagad jau arī iedodot pa virsu pārdesmit K dabūsi ko gribi
25. Maijs 2010, 23:22
O, atradu ko līdzīgu tam Minsterē redzētajam Sportline - bet tikai no krāsu salikuma viedokļa:

Sēdekļu forma bija tāda, kā Azzurro un arī visas iespējamās ekstras bija.
Te vēl viena bilde:

Minētajam eksemplāram nebija sarkano segmentu, TIKAI sarkanās maliņas...
Bet nu sēdekļu forma tieši šāda.
Pēdējo reizi laboja
Versipellis - 26. Maijs 2010, 00:20, kopā labots 1 reizi.
25. Maijs 2010, 23:26
Nu šis jau ir daudzmaz ciešams, ka viss vienā krāsā, nevis tā itkā zīdainis ar guašas krāsām būtu spēlējies.
Pēdējo reizi laboja
the_jok3rz - 25. Maijs 2010, 23:26, kopā labots 1 reizi.
25. Maijs 2010, 23:29
26 May 2010 00:11:10 Amakatanav rakstīja:

Tas tiesa.
Kur pieprasījums, tur arī rodas attiecīgs piedāvājums.
Ebay šo Sondermodelle detaļas un aksesuāri (kas no parastajiem atšķiras TIKAI ar krāsu/-ām) maksā prātam neaptveramas naudas.
Pašlaik ebay.de tiek tirgota AvantgardeAzzurro stūre (bez priekšējā paneļa, un, saprotams, ka bez airbag) par 999 Eur (!!!), bet vāciņi ar mazu varavīksnīti stūrītī (vienīgā atšķīrība no parastā), kuros ieliek Betriebsanleitung grāmatiņu un servisa papīrus, parasti tirgojas ar sākuma cenu ap 250 Eur...
26. Maijs 2010, 00:01
Es te arī neko nesaskatu. Sanāca savu laiku nobraukāt ar vairākiem W201 — izgrab nepiedodami ātri un ražots noteikti cilvēkiem ar citām proporcijām kā es, jo vai nu ērti spaidīt pedāļus, bet stūre neērta vai pieregulējos stūrei, bet tad pedāļi nez kur. Pirmie kucēni jāslīcina, tas pats par W201 kā MB modeli vidējā klasē. Un izklaides ap tā padarīšanu krāsainu es tik augstu nevērtētu. Ir gana visādu retumu, lai šis būtu tikai viens no pūļa, konkrētajā versijā pat tiešām izskats un viss.
26. Maijs 2010, 00:03
26 May 2010 00:29:30 Versipellis rakstīja:
26 May 2010 00:11:10 Amakatanav rakstīja:

Tas tiesa.
Kur pieprasījums, tur arī rodas attiecīgs piedāvājums.
Ebay šo Sondermodelle detaļas un aksesuāri (kas no parastajiem atšķiras TIKAI ar krāsu/-ām) maksā prātam neaptveramas naudas.
Pašlaik ebay.de tiek tirgota AvantgardeAzzurro stūre (bez priekšējā paneļa, un, saprotams, ka bez airbag) par 999 Eur (!!!), bet vāciņi ar mazu varavīksnīti stūrītī (vienīgā atšķīrība no parastā), kuros ieliek Betriebsanleitung grāmatiņu un servisa papīrus, parasti tirgojas ar sākuma cenu ap 250 Eur...

Limited ir limited

cena arī attiecīga. Visu nosaka piedāvātās preces daudzums..