Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
05. Maijs 2010, 20:42
Es esmu vairāk saskāries ar to 2.0 compresoru, kas ir w203. Motors jau laikam cits tas sanāk. Man arī pie katra mazākā jautājuma uzreiz visu gribējuši vienmēr `piesiet` GMM, bet papētot dziļāk, vienmēr konstatēts, ka vaina citur. Pirms tam obligāti jāpārbauda potenciometrus pretestības, spriegumi pašos vados uz kompi un to stāvoklis, kā arī ieplūdes kolektors. Lai cik dīvaini nebūtu, tajos mēdzot parādīties plaisas.
05. Maijs 2010, 20:45
Njaa ar iepluudes kolektoriem ir taa, kad ar laiku plastmasas vaaks (izžūst, deformeejaas) un tur saak raut gaisu iekšā, tiesi taada vaina arii bija maneejam............ Tagad noveersta, neliidz, kaa nikojaas taa nikojaas....
12. Maijs 2010, 07:56
Vaina Veiksmiigi noveersta!!!!
.gif)
Visa probleema vados.... Ne vienmeer piesleedzot kompi var pateikt kas par probleemu!!!!!! Manaaa gadiijumaa piesleedzot kompi meta aaraa GMM meeriitaaja kluudu un tamdeel nesleedzaas kompressors iekšā, meistars saaka meeriit visu ar parastu testeri un saprata kad kaut kur nav kontakts no stekera uz GMM!!! 1/2 stundas laikaa probleema tika atrisinaata!!! Paldies Rakarim par ieteikto meistaru!!!!!