Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājums par S klases W140 MB.

07. Augusts 2009, 10:39

07 August 2009 10:34:35 meidei rakstīja:
Par bembjiem jā - nav problēmu(protams, atrodas kāds guru kas čīkst :shura: ), bet kā ar MB? es domāju, ka arī nevajadzētu būt nekam sliktam pieclitrīgu + gāze :hvz:

Gaze nojaj motoru. Ja tev izdosies pabraukt ar auto kam viss motors ir nokauts ar gazi tad redzesi cik kruta:D, ja gribi ekonomet perc jaunu yaris a nevis skaties uz lielu tilpumu. Parasti gazi liek cilveki kas nevar atlauties ieliet benzinu. Ari ta kruta gazes sistema gluko ir braukts ar opeli kam bija tas mesls virsu nekas pozitivs..

07. Augusts 2009, 10:44

Dealer, ir zināmi daži MB ar gāzi kas jau 5 gadus brauc šādi- un nekas. :hvz:

07. Augusts 2009, 11:01

motoru nojāj nevis gāze, bet gan "blīve" vai "meistari"...
ja cilvēks brauks daudz(100 un vairāk km dienā), tad droši var likt, ja mazāk, nav ko 4akarēties ar uzlikšanu...

komenti, ka nevari atļauties 5L - brauc ar ričuku ir nevietā un liek domāt, ka 5L pērk tikai lai pazīmētos ar to, ka var tādu pabarot, bet citi - nē...

ja cilvēks grib jaudu un pārliecību, ka motors viņu nepievils, it īpaši ja runa iet par tādu govs, ka 140, kā arī reāli skatās uz lietām, ka ar gāzi viņš var saglabāt ievērojamu daļu no degvielai paredzētas summas(ja brauc daudz), tad man ir prieks, ka Latvijā ir cilvēki, kas domā par savu/ģimenes budžetu, nevis pa to, ka kāds teiks "paskat nopirka 500 un brauc ar gāzi"... jo pie 100 km dienā mēnesī ekonomija sanāk ap 140Ls(ar 5,0L), līdz ar to, arī paša iekārta atmaksāsies nepilna gada laikā

par opeli, man kolēģim bij opelis ar gāzi, cik zinu, gāzes iekārtām ir kkādas problēmas ar opeļa Lambda zondi, līdz ar to liek papildus fīču kas nolasa no zondes un padod iekārtas kompim tādus, ko šamais var sagremot, vai vienkārši sūta kkādu standarta režīmam paredzētos datus... koro4e līdz galam nezinu, bet opeļiem kkas tāds bija.

07. Augusts 2009, 21:40

Nu teikšu tā ar to gāzi, bija labu laiku saskarsme ar W140 3.2 benz/gāze- itkā jau ekonomiski un labi, bet pēc kāda laika motors paliek gurdens, braukāju aptuveni 100-150km dienā. Fig saprast, daži saka, ka ar gāzi vispār ir jāiet labāk, jo sanāk ka oktāna skaits ir augstāks nekā benzīnam, bet pēc laika sajutu, ka motors ir kārtīgi paguris....tākā domas dalās. Šobrīd iepirkām vēlvienu S320 kuram tomēr iebakstījām gāzi, redzēs, kā būs ar šo motoru......

Bet starpcitu- kapēc braukājot ar gāzi motors W140 kļūst pamatīgi gurdens? :)
2.Jautājums, kad iet uz apdzīšanu un iespiež grīdā, kārba izgiež līdz 5k apgriezieniem, bet nepārmet robu un sāk pretīgi raustīties? :)
3.Vai varētu būt, ka atbilde uz manu jautājumu par to gurdeno motoru, kaut kādā zinā slēpjas zem tā, ka jāmaina izpūtējs?(nemot vērā kas viss bija izdedzis no iekšpuses?) :)

08. Augusts 2009, 03:29

manam ieprieksejam cl 500 bij gaze kas cik nopratu bij uzstadita in LT un maksajot apm 1300lvl. Varu pateikt vienu,ka pats nekad neliktu gazi 500 vai 600tajam mersim,jo uzskatu ka taa vnk nav istaa mashina kurai likt gazes iekartu,bet nu tas tik taads mans subjektivais viedoklis. un vel runajot par raustisanos kad dod virsuu,man arii taa bija,beigas apbraukajot lielako dalju rigas servisus kur nodarbojas ar gazes remontu,nacu pie secinajuma ka ir jamaina viena detalja,kurai tagad isti neatceros nosaukumu :doh: bet manliekas ka varetu but žikleri vai kautkaa taa,gan jau kads zinosaaks cilveeks mani palabos un pateiks precizaku nosaukumu.Bet nu visaa visumaa nav slikta lieta taa gaaze,vienigais ko atceros, ka nepatika tas ka balons bij rezerves ritenja vietaa,un ka pasham rezerves ritenim nebija vieta.

08. Augusts 2009, 08:49

07 August 2009 22:40:53 artursoskalns rakstīja:

Bet starpcitu- kapēc braukājot ar gāzi motors W140 kļūst pamatīgi gurdens? :)
2.Jautājums, kad iet uz apdzīšanu un iespiež grīdā, kārba izgiež līdz 5k apgriezieniem, bet nepārmet robu un sāk pretīgi raustīties? :)
3.Vai varētu būt, ka atbilde uz manu jautājumu par to gurdeno motoru :)

Brauc uz kādu normālu servisu lai apskatās savādāk te ir telepātiski minējumi neredzot auto. Te teiks vienu a dzīvē varbūt būs kas cits.

09. Augusts 2009, 21:57

08 August 2009 04:29:42 Martins rakstīja:
manam ieprieksejam cl 500 bij gaze kas cik nopratu bij uzstadita in LT un maksajot apm 1300lvl. Varu pateikt vienu,ka pats nekad neliktu gazi 500 vai 600tajam mersim,jo uzskatu ka taa vnk nav istaa mashina kurai likt gazes iekartu,bet nu tas tik taads mans subjektivais viedoklis. un vel runajot par raustisanos kad dod virsuu,man arii taa bija,beigas apbraukajot lielako dalju rigas servisus kur nodarbojas ar gazes remontu,nacu pie secinajuma ka ir jamaina viena detalja,kurai tagad isti neatceros nosaukumu :doh: bet manliekas ka varetu but žikleri vai kautkaa taa,gan jau kads zinosaaks cilveeks mani palabos un pateiks precizaku nosaukumu.Bet nu visaa visumaa nav slikta lieta taa gaaze,vienigais ko atceros, ka nepatika tas ka balons bij rezerves ritenja vietaa,un ka pasham rezerves ritenim nebija vieta.

Klau, varbūt pasaki, kurā servisā biji? :)
Redz par to rasutisanos ir divi varianti, iespejams tu domaji par gazes iekartu, kad spied virsuu, bet saak rasutiities itka aizdirsti visi caurumi, bet man taa probleema sleepjas tikai kaarbaa ;) :)
Neko sliktu par gāzi teikt nevaru, tikai to, ka apkopes diezgan regulāri jātaisa :)

05. Septembris 2009, 20:18

varbut kaads var pateikt s600 w140 cik ir degvielas filtri,viens ir apaksaa pie sukni,bet varbut veel kautkur kads ir???:wtf:
Tēma slēgta