Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
15. Marts 2009, 10:50
labas. man biaj w140 97. gads. loti laba masina.
15. Marts 2009, 10:50
par W140 ? Ja atrodi nenojatu eksmeplaru- atsauksmes tikai vislabakās
15. Marts 2009, 10:53
Vēl no "Brigada" laikiem vēlējos to vāģi.., bet te w220 uzradās...! :? Bet nu cik zinu, tad w140 tiešām esot labi, ja nav nojāti..? varbūt labāk to paņemt? nu baigi jau gribas S klasi, a to Ceška jau par mazu liekas...
15. Marts 2009, 10:55
vacija ir dazi labi... ka saka visai dzivei. ar mazu amzu nobraukumu, melns, s500 un longs
15. Marts 2009, 12:18
Была мысль купить W220. S500 Long в обвесе AMG. Внешне был the best!!! Открыл дверь: весь уплотнитель двери в ржавчине. Интерьер: вроде ничего, но эти китайские уши парктроника, скрипучяя хлипкая пластмасса. Открыл пепельницу чуть не отломал. Заводили тот экземпляр 2 дня. В заведенном понажимал кнопки на панеле: все заморгало потухло, заглохло и он снова не подавал признаков жизни. Пообщался с сервисом и ... купил W140. Автору: если брать то лонг, короткий реально на S класс не выглядит. Двигатель из бензина лучшим считается 430: едет и не жрет. 220-х не геморойных не встречал. Некоторые не договаривают. В процессе продажи.
15. Marts 2009, 12:44
Loģiski, ka long. Īsās S-klases vispār pēc S-klasēm neizskatās! Neviena!
Par W220 iespējamiem defektiem: visi uzskaitīti forumā. Biežās elektronikas problēmas parasti likvidējamas atslēdzot vienu mezglu, zinu 2 gadījumus, no kuriem vienam tobrīd jaunam bija jāatslēdz iebūvētais telefons un nepārtrauktie gļuki pazuda uz nu jau 7 gadiem (pēc tam nav parādījušās nekādas dīvainas elektronikas kļūdas), vai navigācija mēdz nesaprasties ar pārējo auto. Defektīvie sen izmiruši un nodoti šrotā, palikušiem nelietuviešu variantiem vajadzētu būt problemātiskiem. Kopumā elektronika daudz labāka un lētāk uzturama kārtībā (retākas problēmas) par 90-to gadu W210.
Rūsa? Kā to dabūt mašīnai, kas faktiski ir tā dīvainā plastmasīgā metāla, kam rodas poras, nevis rūsas plēksnes? Rūsa tiem veidojas "uz iekšu", nevis uz āru. Nokaut var jebko, zinu vienu ļoti pavirša saimnieka W220 un rūsa konkrētajam jau nu būtu pēdējais no laužot un nekopjot iegūstamajaiem minamajiem defektiem.
Remonti kopumā būs dārgi, jo auto ir moderns. Bet manā skatījumā priekšrocības pār W140 ir daudz mazākā masa, mazāks degvielas patēriņš un labāka manevrētspēja, jo W140 šajā ziņā ir visai neveikls, domāts lētai Krievijas un ASV degvielai, sliktiem, bet plašiem ceļiem. Tajā pašā Vācijā W140 pieder tikai visai specifiskam un šauram cilvēku lokam, pārējie brauc vai nu ar W126, vai W220 un jaunākiem tieši minēto iemeslu dēļ.
15. Marts 2009, 13:03
[user]379|Mizx|[/user]Loģiski, ka long. Īsās S-klases vispār pēc S-klasēm neizskatās! Neviena!
šie tendenciozie teksti.....
15. Marts 2009, 13:10
Nekā tendencioza. tendenciozi būtu mans uzskats, ka limuzīnam ir jābūt garam un zemam. Vismaz vizuāli. Tā kā W126, 90-to gadu beigu 7-sērijas BMW, XJ Jaguar. Tāpēc jau tas ir limuzīnu klase.
Īsais vienkārši ir tāds ne šis ne tas. Gribējās komfortu, bet jaunu pērkot ietaupījām uz $$$. Jo pērkot S-klasi neviens nesatraucas par šaurību autostāvvietās, ja par to satraucas, tas S-klasi pirkt nedrīkst. Un tā ir elementāra fizika, ka garākai bāzei vienmēr gaita būs līganāka attiecīgi auto uz ceļa būs stabilāks.
15. Marts 2009, 13:54

Te aiz smiekliem vai japlist pusu pa 5-6 tk w220 s-ku pirkt
Padoma logiski,ja auto maksa mazak uz pusi neka cits tada pasa gada komplektacijas? Sim tad pa 5k nebus nekadu problemu ne piekare ne elektronika vai nebus nonesta pus prieksa ? Pa sadu naudu parasti noskrejiens ir 250-300tk un uz augsu iespejams ka klapets.
Pat vecam s kam dalas ir dargas tas nebus pa 5 lati spainis
.gif)
.
Un ja es nemtu w220 es noteikti nemtu pie kada mb dilera piem Vacija ar servisa gramatu un ar parbaudamu vesturi auto.
Normals w140 Vacija maksa ap ~9-16 tk eur.
PS.
Nekas nav dargaks par letu mb.
15. Marts 2009, 16:14
[user]272341|DEALER|[/user]
PS.
Nekas nav dargaks par letu mb.
Te es Tev pilnīgi piekrītu, tāpēc es tā izdomāju, ka labāk pameklēšu labā stāvoklī w140, nekā w220...! Visiem liels paldies!