Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 15:33

skaņa ne jau salonā,bet ārā,tas motorīts kliedz,kad viņam dod virsū
nezinu kurš punkts,bet nu pozitīvais bij ka durvis taisās ciet patīkami un maigi ne tā kā c124

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 15:37

prodavatj budew? estj interes.

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 15:42

ne poka nanjom es4o budut po germaniji katatsa prosto gosti prijehali otdohnutj ribku polovitj i vodku popzrjatj

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 18:35

Intar, tā arī nesapratu kuru Tu testēji. w209 vai w208? Ā, bet w209 laikam 2.3 nav. :doh:
Kas attiecas uz motoriem, pabraukājot ar mazlitrāžas clk un tagad ar 5.5, varu teikt, ka nekad vairs nepirktu mazo. Tas man liekas ir pilnīgi cits auto. :cool:
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 25. Jūnijs 2009, 18:42, kopā labots 1 reizi.

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 19:34

w208 bij, es jau ar saku mazlitrāžas ir pilnīgs chau,ja vel c124 mazlitrāžas bij pieņemams,tad nu clk gan nee

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 20:42

Drauga sievai bija w208 2.0 - viņš ar to arī braukāja un bija ļoti apmierināts, jo teica, ka jauda pilnīgi tam kartingam ir pietiekoša un skrējās ar visiem pēc kārtas :D
Neatceros, kāpēc nopirka tieši 2.0, bet manuprāt, ka dēļ konkrētā eksemplāra labā stāvokļa un pieļauju, ka arī degvielas patēriņa atšķirības, kā arī iespējams dēļ iespējamām kompresora problēmām nākotnē.
Jā, auto ir izteikts ego auto, jo pietiek vietas tikai 2.
Par troksni salonā - pats ar to arī izbraucu, izteikti gan neko nemanīju, izņemot to, ka tad, kad jumts nav nolaists, tad tā gumija čīkstēja starp jumtu un priekšējā loga rāmi. Tas gan tracināja.
C124 ielās ir daudz, bet ja gribas atšķirties, tad manuprāt nav jau slikta izvēle. Protams, vislabāk tad, ja garāža jau kāda G klase :cool:

MB CLK 230 Komprssor

25. Jūnijs 2009, 20:49

25 June 2009 21:42:36 KANTAINAIS rakstīja:
Protams, vislabāk tad, ja garāža jau kāda G klase :cool:

:mhihi:

MB CLK 230 Komprssor

26. Jūnijs 2009, 00:57

Varbūt ne tieši par tēmu, bet relatīvi mažlitrāžas auto nav ne vainas, ja vēl kompressors vai turbo. Man bez merša pagājušo rudeni ienācās pa ļoti lētu naudu 2,3 850R volviķis, pikaps ar tekošu turbīnu un šādām tādām vēl šaizēm. Vajadzēja pilkapu un ienācās variants, bet visumā stāvoklis labs un ekstras visas kādas bija 95 gadā.
Tagad to esmu savedīs kārtībā ieliku ap 700 latiem + nočipoju
Bmv 5 (iepriekšējā modeļa) "atdihaet" esmu pārbaudījis. Manējais "agarodņiku" auto ar visu automātu un 5,5 sekundēs to masu līdz simtam ceļ. Žēl ka automāts un uz stenda nevar nomērīt
:)

MB CLK 230 Komprssor

26. Jūnijs 2009, 09:59

26 June 2009 01:57:00 aldjuha rakstīja:
Varbūt ne tieši par tēmu, bet relatīvi mažlitrāžas auto nav ne vainas, ja vēl kompressors vai turbo. Man bez merša pagājušo rudeni ienācās pa ļoti lētu naudu 2,3 850R volviķis, pikaps ar tekošu turbīnu un šādām tādām vēl šaizēm. Vajadzēja pilkapu un ienācās variants, bet visumā stāvoklis labs un ekstras visas kādas bija 95 gadā.
Bmv 5 (iepriekšējā modeļa) "atdihaet" esmu pārbaudījis. Manējais "agarodņiku" auto ar visu automātu un 5,5 sekundēs to masu līdz simtam ceļ. Žēl ka automāts un uz stenda nevar nomērīt

Kā Tu to ieskrējienu nomēriji? Varbūt pats ar hronometru? Neticu, ka nočipojot t5 motoru var iegūt par pusotru sekundi labāku uzrāvienu. Kā arī vecie bmw 5 sēr nav rādītājs, jo tur jau bez čipošanas (izņemot 540) tie ir lēnāki par volvo ar t5. Tad jau Tev tagad sanāk, ka iet līdz simtam gandrīz tāpat kā e39 m5. Var jau būt, bet izklausās pēc fantastikas. Vai tiešām zviedru ražotājs būtu atstājis motoram tik lielu jaudas rezervi un pats to neizmantotu.

MB CLK 230 Komprssor

26. Jūnijs 2009, 11:26

26 June 2009 10:59:50 Speeder rakstīja:
26 June 2009 01:57:00 aldjuha rakstīja:

Kā Tu to ieskrējienu nomēriji? Varbūt pats ar hronometru? Neticu, ka nočipojot t5 motoru var iegūt par pusotru sekundi labāku uzrāvienu. Kā arī vecie bmw 5 sēr nav rādītājs, jo tur jau bez čipošanas (izņemot 540) tie ir lēnāki par volvo ar t5. Tad jau Tev tagad sanāk, ka iet līdz simtam gandrīz tāpat kā e39 m5. Var jau būt, bet izklausās pēc fantastikas. Vai tiešām zviedru ražotājs būtu atstājis motoram tik lielu jaudas rezervi un pats to neizmantotu.

Nu ar e39 jau skrējos. Mērīju vinekārši. nofilmēju spidometru un plejerī paskatījos protams +/- nobīdes var būt.
Tēma slēgta