Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
20. Decembris 2007, 18:52
Si te,jauna C klase sagadajusi vilsanos un klusu izgasanos.(Lasit zurn,,Autobild,,dec num.30 lpp.)
Kapec?Tapec,ka pietrukst tas noapalotas omulibas un augstas klases izjutas,ar ko tradicionali asociejas prestizaka vaacu marka.Blakus Audi un Bmw trukst glances,trukst parakuma izjutas.Bet Mercedes to vajag........ :? :? :?
20. Decembris 2007, 18:56
Man atkal patīk tās asās līnijas...
20. Decembris 2007, 19:00
nu,nē.Dizains ir baigi ok. Man izveidojies viedoklis, ka visi resursi ir iztērēti dizainā, bet salons gan atstāts uz vēlāku laiku.
Bet auto ļoti smuks un oriģināls. Nav tā,ka jūk kopā ar visiem A4, 3er, lexus utt
20. Decembris 2007, 22:13
[user]2|SZ|W204[/user]
nu...kam jau ir, kas var dalīties pieredzē?
kas pozitīvs sakāms, kas negatīvs ?
Pazīstams cilvēks tika pie bāzes versijas C180 - automāts, 2 pakāpju klimata kontrole, melnā krāsā virsbūve, 16 collu lietie diski (cena 30000 eiro).
Vizuāli atgādina mazo S klasi. Pie stūres man vietas bija ok (nekad neatbīdu vadītāja sēdekli līdz galam), un arī aizmugurē ietilpu. Protams, mazliet pašauri, bet nu jāatceras, ka tā ir C klase, nevis S klase...
Par šādu naudu domāju, ka labs MB, tiem, kam tādas klases auto nepieciešams. Par problēmam - ja būs, tad jau ziņos
20. Decembris 2007, 22:25
Draugam ir balts AMG. Pasēdēju priekšā, aizmugurē, izbraucu līkumu:
viss ļoti jauki, smuks, atsaucīgs, priekšā ērts, bet kas likās nepieņemami, tad tas bija salona šuvuma kvalitāte, vieta aizmugurē + iekāpšana aizmugurē!
Visā visumā MB, kas MB ar visu izrietošo! Un jauns ir jauns...
20. Decembris 2007, 22:34
salona plastmasu detaļu kvalitāte arī varēja būt labāka!
20. Decembris 2007, 22:34
Jau kaut kad kaut kur ļoti sen nokomentēju, kad šie vēl pārdošanā nebija, tagad vēl viedoklis jāapkopo, bet viens ir skaidrs -- W203 crash testi reālajā dzīvē t.i. uz ielas esot nepatīkamāki kā identiski to pašu atkārtojot ar W204. W204 tomēr esot daudz pamatīgāks auto un arī plašāks. Par salonu -- to jau ražotāji uzreiz atzina, ka, par spīti uzlabojumiem, viņu nolūks ir censties nepaaugstināt modeļa cenu. Parasti katrs nākamais maksā mazliet vairāk. Šajā gadījumā cenai vajadzētu būt tādai pašai, bet mašīnai tehniski labākai. Nu, uz kaut ko jau sanāk ietaupīt. Par ietaupījumiem projektēšanas laikā arī jau paspēju komentēt.
20. Decembris 2007, 22:39
[user]261791|Doberman|[/user]Nav tā,ka jūk kopā ar visiem A4, 3er, lexus utt
tieši tā...šodien uz Salu tilta sastrēgumā nopētīju vienu Avantgarde W204- nu patīk, man viņu formas.
21. Decembris 2007, 08:46
man patīk 204, no ārienes - prosto super, atcerieties kad rādījās w124, kādu traci sacēla toreizējie lietotāji, tipa bija super izskatīgs apaļīggais dizains, a tagad kantainie, bet 12 gadus(+/- laikam) w124 bija etalons!!!! Ticiet man, paris feislifti un atkal būs apaļīgie, tad atkal kantainie
Vienīgais ko varu piebilst - biju gaidījis citu iekšiņu

, tā kā pašlaik 204 mani piesaista tikai koka apdares variantā 8) :whistle:
21. Decembris 2007, 08:48
smuks autiņš, ja izvēlās pareizus diskus un krāsu - no ārpuses (pēc redzētā ielās)