Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
20. Marts 2009, 22:35
[user]585055|POOO|[/user]Tad nav ko pirkt lūzni. Tieši to iesaku. Lai viens defekts, nevis mazi, bet daudz un nebeidzami.
Tad arī jāātrod pārdevējs, kurš teiksim būtu ļāvis grīdai izrūsēt tā ka kājas pa zemi velkas, bet visu pārējo cītīgi remontējis!

W123 tik daudz tie defekti nemaz nevar būt, tā mašīna ir primitīva kā žigulis (ar maziem izņēmumiem).
Bet īsti nesapratu ko tu saki - ka vieglāk ir pārmetināt un izārdīt visu mašīnu, nekā nopirkt normālu, bet ar tehniskām problēmām?
Un par manām detalām - Tu vispār zini kādas detaļas es meklēju?? Ne jau mazrūsējušus dzelžus un mazlietotus amortizatorus!!
Kad nopirku, tehniski tai mašīnai vajadzēja nomainīt vienu stūres pirkstu pa 8Ls. Dēļ tehniskām problēmām man tas w123 nav stāvējis ne vienu dienu! Tad kad stāvēja - stāvēja paša iegribu realizācijas dēļ!
20. Marts 2009, 23:28
MBex300, bet man tak ar universālu tieši Pooo gadījums — 2000. gadā tieši pirms krāsošanas atklājās tādi rūsas caurumi, ka plaukstu varēja šur tur iebāzt. 2 durvis pa slāņiem sadalījušās, aizmugurē stūris, sliekšņos visi domkratu caurumi, arī grīda. Bet TA vienmēr gāja ar pirmo reizi, labs aprīkojums, viss strādā. Tolaik nolēmām, ka tehniski pārāk labs, lai izmestu, ka jātaisa. Lūk, nobrauca vēl 7 gadus ar maziem remontiem 2x gadā un tad devās pensijā. Pirms metināšanas bija doma pārdot un bija arī pircēji, tieši tāpēc, ka tehniski nebija kur piesieties un salons perfekts, aprīkojums. Tikai rūsa pamatīga, tiešām pamatīga. Vadoties pēc tās pieredzes pats pirku W107 ar rūsu, bet visu citu ideālu.
21. Marts 2009, 00:43
Visus 7 gadus ar tiem caurumiem brauci, vai kā? Tagad TA nelaiž cauri ar rūsas perēkļiem ,kur nu vel caurumiem.
Protams mašīnai ir jābūt vismaz vienai labai īpašībai, lai to pirktu, ar domu, ka pārējo sataisīs. Bet realitātē es neesmu redzējis uz pārdošanu nevienu, kurš tiešām tāds būtu. Visi rūsējuši, visi tehniski daudz ko piedzīvojuši (attiecīgi vecumam), visiem saloni ar vecuma `smaku`. Un ja nav doma to kapitāli restaurēt, paliek divi kritēriji- vai nu auto ir braucams un lēnām ceļams augšā, vai nē.
21. Marts 2009, 01:05
Sametināja. Pa kādam caurumam gada laikā. Bet pirms krāsošanas stāvoklis bija kritisks, reālā situācija atklājās, kad sāka bakstīt ar skrūvgriezi, pats zini. Un pakaļējo durvju rūsa ap logu jau vairākus gadus bija maskēta ar virsbūves krāsas uzlīmēm, bet norūsējušas apakšmalas tad maz satrauca, arī skočas pa virsu, citādi vāku varēja atvērt ar pirkstu tieši mehānismā. Un šofera durvīm visā garumā eņģu pusē nokrita krāsa, vienā lielā gabalā. Atklājās skaists, vienmērīgi norūsējis bleķa gabals, bet bez caurumiem. Tās durvis joprojām kā relikvija vienā šķūnītī mētājas, rūsa iznīcinājusi arī visu apakšmalu, pilnīgi bez pēdām. Tas atklājās, kad jauca un moldingus ņēma nost. Tolaik rūsu pārbaudīja nesošajās konstrukcijās un dažreiz piesējās pavirši slēptai citās vietās, to, ka zem pretrūsas slāņa vairs bleķa nebija maz kuru interesēja. Galvenais, lai izskatās gluds un neskarts.
21. Marts 2009, 01:33
bet ta jau ari musdienas ir, uz rusas cauruma uzlime avizi, noput ar baloninu un tevi neviens tehniskaja neaiztiks
21. Marts 2009, 01:42
Manam dažas vietas ir tādas pašas. Jo mazu gabaliņu uzmetināt tikpat liela jēga, kā uzlīmēt kožļeni un to nokrāsot!
21. Marts 2009, 01:42
Nezinu gan. Pēdējo reizi apskatē man W107 ar varu lauza, kad tas bija pacelts uz pacēlāja un pārbaudītājs ar visu svaru iekārās buferī lai pārliecinātos, ka tas turas, tad tā bija pēdējā pilīte, gandrīz aizgāju saukt maiņas priekšnieku. Izklaudzināja visas malas, sliekšņus un apakšu. Nezinu, kur TA tik pavirši pārbauda.
21. Marts 2009, 01:44
a varbūt tu jau esi viņiem ZB, ka uzdod jautājumus un tava fotografija ir iekš infodēļa un, katrs zin, kurus kārtīgi izbaudīt.
21. Marts 2009, 01:44
[user]1447|MBex300|[/user]Manam dažas vietas ir tādas pašas. Jo mazu gabaliņu uzmetināt tikpat liela jēga, kā uzlīmēt kožļeni un to nokrāsot!

Kāpēc??? Man metinātājs kā reizi smuki uzmetināja jaunu motora vāka maliņu, kur rūsa bija iemetusies. 3 cm x 1 cm un tas 1 cm vidū nolocīts. Normāls darbs un pēc krāsošanas tikai īpaši meklējot var šo defektu atrast. Normāla prasība no manas puses pret jebkuru metinātāju. Pēc tam arī 5 gadus var aizmirst par jebkādiem virsbūves defektiem.
21. Marts 2009, 01:47
Ā, vēl tāpat tika metināti moldingu stiprinājumi — aizmetina bojāto pavisam ciet un izurbj jaunu caurumu. Ideāli!