Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
02. Februāris 2009, 01:27
W123 to ir ļoti maz... Liela daļa elektronikas darbojas pa taisno pie drošinātājiem un tad aķa. (Tāpēc, piemēram, el. logu pogas ir dārgākas, nekā jauniem modeļiem — citas lietas jādara un citas strāvas jātur.) Kurus meklē? Parasti tie tupat pie "iekārtas" arī ir. Nav nekādu "elektronkas centru".
02. Februāris 2009, 01:29
Bet benzīna sūknim ir jābūt. Tāpar arī kickdownam...
02. Februāris 2009, 01:34
[user]1447|MBex300|[/user]Bet benzīna sūknim ir jābūt. Tāpar arī kickdownam...
Meklē šiem 2-iem? Saskāries neesmu, bet domāju, ka viens varētu būt pašā pogā vai pie kārbas no salona puses zem vāka. Gluži minējums. Bet otrs tāpat kaut kur motortelpā. Jo pie sūkņa nav un salonā man zināmās vietās arī nekas tāds nav manīts. Bet es tikai minu.
02. Februāris 2009, 01:38
Benzīna sūknim nekur nevar atrast, laikam labi paslēpts
Kikdaunam tik tā pat interesējos, jo esmu bildēs redzējis, ka tādi ir, bet reaļi uz mašīnas nav manīts.
02. Februāris 2009, 01:44
Kikdauns un bildes? Hmmm... neesmu redzējis...
Par benzīna sūkņa vadību atcerējos, ka Vazukis nomocījās ar tā pieslēgšanu iešpricei. Un tika konstatēts, ka daži vadi gāja pa tiešo ne ta uz motoru, ne iešprici. Sāku domāt, ka nebija nekādu runu par relejiem... Kaut kas visai specifisks, ko šis pēc shēmām īsti nevarēja atkost, nāca skatīties dzīvajā uz mašīnas un no liekajiem vadiem savāa kaut kādus galus... Bet viņam beigās laikam tik un tā neizdevās...
Bet nezinu, minu un mēģinu atcerēties.
02. Februāris 2009, 01:48
Njā, shēmas tad vel jāpapēta.
Normāli pie relejiem man stāv tikai viens, priekš gaismām. Viss skaidri un elementāri
02. Februāris 2009, 01:49
Logu tīrītāju releji ir vienā klucī ar mehānismu...
02. Februāris 2009, 01:50
Vēlreiz apdomāju, ka donoram visi vadi tika izvilkti vienā gabalā neko nevienojot nost. Releju benzīna sūknim neatceros...
20. Februāris 2009, 09:16
Vēlos priekš restaurācijas ņemt w123 vai BMW E21, vienīgi nevaru izlemt, kuru izdevīgāk būtu celt augšā. Ja kāds ir restaurējis w123, tad jautājums ir par jaunu rezerves daļu pieejamību, izmaksām?
Kādas apmēram ir kopējās izmaksas uz visu procesu?
20. Februāris 2009, 10:41
Tad jautājums pretī - kas tā par īpašu mašīnu, ka jāpērk lūznis un jārestaurē? Kapēc nevar uzreiz labu nopirkt?