Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

29. Oktobris 2007, 10:32

Vienkārši jāmaina biežāk kluči. Veciem suportiem patīk tikai jauni kluči. Ja atspiež virzuļus iekšā līdz galam un ieliek jaunus klučus, tās bremzes pašas paliek normālas. Man tā parasti ir sanācis :)

Jautājumi par w123

29. Oktobris 2007, 10:40

[user]238909|aldigs|[/user]Vienkārši jāmaina biežāk kluči. Veciem suportiem patīk tikai jauni kluči. Ja atspiež virzuļus iekšā līdz galam un ieliek jaunus klučus, tās bremzes pašas paliek normālas. Man tā parasti ir sanācis :)

ta gan nav taisniba!

Jautājumi par w123

29. Oktobris 2007, 13:21

[user]75137|Bpa4|[/user]
[user]238909|aldigs|[/user]Vienkārši jāmaina biežāk kluči. Veciem suportiem patīk tikai jauni kluči. Ja atspiež virzuļus iekšā līdz galam un ieliek jaunus klučus, tās bremzes pašas paliek normālas. Man tā parasti ir sanācis :)

ta gan nav taisniba!

Bpa4, kā tu zini, ka nav taisnība? Es tā esmu savam autiņam darījis un parasti palīdzēja.

Jautājumi par w123

29. Oktobris 2007, 13:23

[user]238909|aldigs|[/user]
[user]75137|Bpa4|[/user]

ta gan nav taisniba!

Bpa4, kā tu zini, ka nav taisnība? Es tā esmu savam autiņam darījis un parasti palīdzēja.

klau, kada jega no ta, ja suportos jau ir iemetusies rusa - vinai ta vai ta kiles... cik tur ta darba izjaukt un iztirit! tas ir bremzes, droshiba...

Jautājumi par w123

29. Oktobris 2007, 16:07

Tad sanāk, ka laikam jāmeklē viss suporta komplekts cits abās pusēs.

Jautājumi par w123

01. Novembris 2007, 09:48

Vēlviens muļķīgs jautājums! To virzulīti suportam vispār drīkst ņemt ārā. Mani te sabiedēja, ka nedabūšu atpakaļ un sistēma tecēšot. Mana doma ir izjaukt suportus pa reizinātājiem un iztīrīt un tad skatīties cik lietojami.

Jautājumi par w123

01. Novembris 2007, 09:51

[user]193424|RolandsK|[/user]Vēlviens muļķīgs jautājums! To virzulīti suportam vispār drīkst ņemt ārā. Mani te sabiedēja, ka nedabūšu atpakaļ un sistēma tecēšot. Mana doma ir izjaukt suportus pa reizinātājiem un iztīrīt un tad skatīties cik lietojami.

ks tev to pateica??? :lol: Noperc mandzetem komplektu un uz priekshu! rauj virzuli ara tiri un liec atpakal!

Jautājumi par w123

01. Novembris 2007, 10:25

Varbūt labāk, lai vispirms paskatās, vai piļņiki ir veseli. Ja tie nav saplēsti, tad nafig tur tas viss jeb...... ar to suprotu jaukšanu, it sevišķi, ja to darīs bez pierdzes. Labāk vispirms atspiest virzulīšus un iebāzt jaunus klučus. Ja tie suporti nesulo un virzulīšus var atspiest visam vajadzētu būt kārtībā.

Jautājumi par w123

01. Novembris 2007, 19:32

Tagad atkal pajautāšu par pusasīm aizmugurē. Vai tās iespējams izjaukt uz pusēm (w123), uzmaukt putekļu gumijas un salikt atpakaļ kopā??? Vai arī iespējams tikai sekojošs variants, kā parādīts interneta saitē, ka putekļu gumijas mauc virsū pa galiem veselai pusasij:

http://dieselgiant.com/mercedesaxleshaftbootreplace.htm

Un vēl, lai pusasi izņemtu, cik saprotu jāatskrūvē skrūve ritenī un otrā pusē skrūves pie diferenciāļa. Tas viss, vai vēl kaut kas?

Jautājumi par w123

01. Novembris 2007, 22:14

[user]193424|RolandsK|[/user]Tagad atkal pajautāšu par pusasīm aizmugurē. Vai tās iespējams izjaukt uz pusēm (w123), uzmaukt putekļu gumijas un salikt atpakaļ kopā??? Vai arī iespējams tikai sekojošs variants, kā parādīts interneta saitē, ka putekļu gumijas mauc virsū pa galiem veselai pusasij:

http://dieselgiant.com/mercedesaxleshaftbootreplace.htm

Un vēl, lai pusasi izņemtu, cik saprotu jāatskrūvē skrūve ritenī un otrā pusē skrūves pie diferenciāļa. Tas viss, vai vēl kaut kas?

skruve nost stupicu un no diferenciala ari
Tēma slēgta