Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

04. Janvāris 2005, 22:19

Vari nomierināties ap to laiku kad dzinējs tika izlaists sintētiku vēl nepazina... Pasties autodata vai ražotāja specifikācijā,minerāleļla to pilnībā apmierina...Man te čomam ir W124 2.0D kurš noskrējis divus ļimonus,un braucis uz smago auto minerāleļu. Tik nedomā par visādiem motora atjaunotājiem-fufels...Ja gribi paildzināt motora mūžu lito molilatu...Pat japānis spēj noraukt pus ļimonu..

Jautājumi par w123

04. Janvāris 2005, 22:23

Nu jā,to es biju piemirsis,ka tajos gados pat degvielas kvalitāte bija sliktāka.Nu tas OK.
Man te viens čoms piedāvāja kaut kādu liqui molly vai ko tamlīdzīgu.Saka,ka tie plastmasas pudelēs ir vispār sūdi.Tipa plastmasa nevarētu noturēt īstu mantu un izšķīstu.Tik domāju,vai ir jēga?Sliktāk jau nebūs,bet 5 ls arī nauda :?

Jautājumi par w123

04. Janvāris 2005, 22:29

Iesaku tev molilatu labs,ja dzinējs nav kaput. sākotnēji viņu izstrādāja krievu fiziķi kosmosa vajadzībām un viens latvietis to nospēra un atveda uz latviju....

Jautājumi par w123

04. Janvāris 2005, 23:56

Vai tad Jelgava kāds attālums :lol: Savulaik tur piecus gadus nomācījos :) Daudzus jelgavniekus pazīstu.

Jautājumi par w123

05. Janvāris 2005, 01:54

[user]21237|Alis|[/user]Vai tad Jelgava kāds attālums :lol: Savulaik tur piecus gadus nomācījos :) Daudzus jelgavniekus pazīstu.

Tu pareizi trāpiji? :D

Karoče,baigais sviests man mācoties lietvedību iekāpa galvā!
Sviests ir tāds,ka gribu 2.5turbodīzeli no w124 savā w123.Sakiet,tas ir reāli un saprātīgi?Es tā sāku apsvērt kapitālā remonta izmaksas un rezultātu pēc tam.Šitāds dīzelis w123 būs īsts ekospridzeklis :)
Nu ko jūs par to domājat?

Jautājumi par w123

05. Janvāris 2005, 08:38

Par eļļām gan zinu teikt vienu -- paša pieredze rāda, ka arī vecie motori mīl labu eļļu. Nu, ar "sliktāku" nekas jau nenotiks, ņems pretī, bet pats redzu kā strādā vairāk kā 25 gadus vecs 110 motors, kuram liets tikai tobrīd tirgū labākais pieejamais uz cenu neskatoties. OK, par citiem motoriem tā nezinu, bet šim jau pēc definīcijas rūpnīca paredzējusi labāko, ko tobrīd varēja nopirkt un gan jau, ka būtu ieteikusi izmantot vēl labākas lietas, ja tādas būtu nopērkamas. Tas pats par benzīnu -- šim motoram iesaka tikai 98... un bezsvina... un fakts, ka tas "garšo" labāk -- mazāks patēriņš un cita braukšana. Vienlaicīgi tas pats motors kustas arī ar 93, bet paši saprotat. Principā par tiem vecajiem jau saka, ka ne vienmēr atmaksājas liet tik labu degvielu, jo pie zemiem apgriezieniem atšķirību nesajust, bet, ja nu sanāk to motoru tā ātrāk iegriezt, tad gan vajadzētu domāt par ko labu. Tagad jaunajiem auto no 98 bieži nav nekādas jēgas, jo tur jau kompītis visu nomēra, automātiski saregulē u.t.t. un nemaz nemani, kas patiesībā iekšā saliets.

Jautājumi par w123

05. Janvāris 2005, 10:42

Nu ielēju to mineralku,motoram pazida daži ne pārāk skaļi trokšņi,pacēlās eļļas spiediens.Nu itka palika labāka darbība.Paskatīsimies,ko viš teiks pēc pāris štukām.Negribēju liet labu eļļu,jo dzinējs ir diezgan nodilis.No tās eļļas,manuprāt,nebūtu nekāda dižā jēga.Ja varat pārliecināt par pretējo-lūdzu,es noteikti ieklausīšos padomos.

Jautājumi par w123

05. Janvāris 2005, 11:08

Par eļļu: kad nopirku savu w123 2.0 karb. ar ~230kkm nobraucienu, tikko bija ielieta pussintētika Castrol GTX4. Motors bišku dzen ārā, uz ~10kkm 3l pielieti. Nupat pienācis laix mainīt. It kā ir iespēja `na haļavu` tikt pie dajebkādas statoil eļļas. Vai vērts, jeb labāk palikt pie pārbaudītām vērtībām? Castrol, cik saprotu, ir ok.
Un vēl- nau man manuāļa- cik 2.0 karb. motorā iet iekšā?
Jau iepriekš thanx atbildētājiem.

Jautājumi par w123

05. Janvāris 2005, 11:15

Nesen nomainiiju sadaleni un profilaktiski pārlasīju galvu. Silti iesaku visiem - nežēlojiet naudu labām eļļām!!! :! :!
Jo slikta eļļa mēdz piedegt un līdz ar to aizsērējas eļļas pievad kanāli galvā -> neeļļojas sadalene->izdilst->sadalenei kirdik :cry:
Savam 2.3 benzīnniekam lietoju tikai pussintētiku, minerālā priekš paveciem motoriem nav tas pats labākais variants (nezinu kā dīzeļiem).

Jautājumi par w123

05. Janvāris 2005, 11:40

mans domaat vai mineralka nav motoram, pie miinusiem, no riitiem, nav par "smagu"
un veel 2.5 turbo Dizeli??? vai tad w124 ar turbo nenak tikai 3litriigie dizelji???
Tēma slēgta