Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

14. Jūnijs 2007, 21:19

jabut... paprove paskatities no iekshpuses... paurbiji ar skruvgriezni... zinu ka kadreiz medza taisit ari ta ka ta liela gumija nosedz to mazo lai nejaushi vina neizslid...

Jautājumi par w123

15. Jūnijs 2007, 07:05

Otrai gumijai nevajadzētu būt. Sākumā esi darījis pareizi izņemot hromētās līstes (ceru, nesalocīji un nesabojāji, citādi būs problēmas), jo tās fiksē gumiju un stiklu vietā. Tālākais jau ir stikla izspiešana no iekšpuses uz āru. Var ar skrūvgrieža palīdzību, var ar plecu utt. Bez iemaņām ir risks to stiklu sabojāt, bet laikam nav cita varianta. Labāk to darīt vismaz divatā. Galvenais – lēnām un nesteidzīgi, pa mazam gabaliņam. Stiklā jau no vecuma var būt kāda mikroplaisa, kas to tagad kustinot pārvēršas kārtīgā, redzamā plaisā.

Jautājumi par w123

15. Jūnijs 2007, 08:51

Jā, tagad viss ir skaidrs par to stiklu.

Jautājumi par w123

16. Jūnijs 2007, 22:17

Ir liela problēma :( Man tas vakuma slāpētājs, kas uz sūkņa liekas no sāna (tas ir vadītāja puses), citiem atkal tas liekas no augšas. Tam, kurš liekas no sāna ir par 2 cm garāka kājiņa nekā na augšas liekamajam. Pilni veikali un šroti ar tiem no augšas, bet no sāniem ievietojamo vakuma slāpētāju nav. Varbūt kādam laba ideja, kur meklēt??? Gribas sataisīt to dzinēja slāpšanu, bet nav ar ko nomainīt to beigto detaļu :cry: :cry: :cry:
Man pat teica, ka nekur neatradīšu un lai mainu visu sūkni :jawdrop:

Jautājumi par w123

18. Jūnijs 2007, 19:41

Vismaz viens prieks - stiklu vākam izņēmu ārā bez problēmām. Vispirms spiedu ārā augšējo daļu un pamazām uz leju. Ļoti labi iznāca ārā no rāmja.
Jā, uz auto jau stāvošajā aizmugurējā vākā to releju aizvietoju ar citu. Bet nekādas reakcijas - loga slotiņa kā beigta. Acīmredzot vaina jāmeklē vai nu motoriņā vai vados.

Jautājumi par w123

25. Jūnijs 2007, 18:38

jāņi beidzās ne pārāk labi - pa ceļam dabūju akmeni labajā priekšējā lukturī :(
kādam gadījumā nav garažā aizķēries? un mainās viss lukturis vai tikai stikls?
p.s. tie ir apaljie "vecie" lukturi nevis kantainie.

Jautājumi par w123

25. Jūnijs 2007, 19:18

Esmu redzējis priksējo lukturu stiklus atsevišķi - tātad var nomainīt arī tikai stiklu.

Jautājumi par w123

29. Jūnijs 2007, 23:07

sakiet man luudzu, cik maksaa orgjinaalie 240D motora spilventinji? apnikusi taa vibraacija.......

Jautājumi par w123

13. Jūlijs 2007, 12:47

Nu,kā iet veco vāģu īpašniekiem?
Ehh, vot bij laiki 8)
Pētiju Vācijas reklāmas. W123 nereāli dārgi palikuši 8D

Jautājumi par w123

13. Jūlijs 2007, 12:50

varbūuuuūt japariet uz jauniem :ninja:
Tēma slēgta