Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

12. Jūnijs 2007, 09:32

[user]193424|RolandsK|[/user]Vienkārši gribējās atrast to releju un paskatīties vai spriegumi pienāk pie tā. Man vispār nestrādā pakaļējā loga tīrīšana, bet gribētos lai strādātu. Tātad viss skaidrs, būs jāpaārda pakaļējās durvis.

Man arī tāds pats dzelzis (tikai 230 benzīns) un tā pati problēma ar pakāļējo tīrītāju. Pakaļējās durvīs ir viens relejs. Esmu mēģinājis nomainīt gan releju, gan tīrītāju ar visu motoriņu, ņifiga. Kad salonā spiežu pogu kaut kur kaut kas noķnikšķ, bet nekas nedarbojas (ne tīrītājs ne mazgātājs). Varbūt tu vēl kaut kur kādu releju esi atradis?

Jautājumi par w123

12. Jūnijs 2007, 09:39

kāds ir mērījis, cik tad īsti lielai jābūt tai slotiņai???

Ne vairāk par 48cm, jo tad liekas gals tāpat stāv gaisā un no tā nav nekāda jēga. Esmu vairākus gadus lietojis Champion slotiņas un domāju secinājis, ka tās ir vislabākās. Kalpo visilgāk. Bosch ir baigi dārgs un neiet nemaz ilgāk par Champion, a visas pārējās jau pēc dažām dienām sāk svītras uz loga zīmēt.

Jautājumi par w123

12. Jūnijs 2007, 09:42

runājot par Bosh... - ne diez ko laba pieredze, jaunas OK, bet vēlāk (pēc pāris nedēļām) - žēl ka tik lielu naudu atdevu :(

Jautājumi par w123

12. Jūnijs 2007, 09:54

45 cm. Var arī mazliet garākas, bet tad jāmēra. Nezinu, kādus Bosch lietojat, bet man vienas Bosch slotiņas kādus 30000 km nokalpo, tad tikai skats kļūst miglains. Man šķiet labs ieguldījums.

P.S. Papētiet savus vējstiklus. Ja tie jau saskrāpēti, akmeņiem sabojāti, tad pa tādu smilšpapīru tiešām neviena slotiņa ilgi nekalpos. Vērts apdomāt stikla maiņu -- teorētiski tie esot ik pēc kāda liela laika jāmaina...

Jautājumi par w123

12. Jūnijs 2007, 10:12

[user]238909|aldigs|[/user]
Man arī tāds pats dzelzis (tikai 230 benzīns) un tā pati problēma ar pakāļējo tīrītāju. Pakaļējās durvīs ir viens relejs. Esmu mēģinājis nomainīt gan releju, gan tīrītāju ar visu motoriņu, ņifiga. Kad salonā spiežu pogu kaut kur kaut kas noķnikšķ, bet nekas nedarbojas (ne tīrītājs ne mazgātājs). Varbūt tu vēl kaut kur kādu releju esi atradis?

Tas pats relejs vien ir! Vienkārši iepriekš izmeklējos un nepadomāju, ka tur pat pie logu tīrītāja atrodas. Un man vispār nekas nenotiek nospiežot pogu - pilnīgs klusums. Tāpēc arī meklēju, kas par vainu. Domāju, ka relejs atdevis galus. Kad mainīšu savas izpuvušās durvis, tad skatīšos, kas un kā. Dabūtajās durvīs itkā relejs ir, tik, kas viņu zin, cik strādājošs.

Jautājumi par w123

14. Jūnijs 2007, 20:14

Laikam jau naivi jautāt vai kāds ņēmis ārā aizmugurējā vāka stiklu ārā no durvīm. Metāla līstes izrāvu ārā, bet tālāk aptrūkās idejas.

Jautājumi par w123

14. Jūnijs 2007, 21:04

[user]193424|RolandsK|[/user]Laikam jau naivi jautāt vai kāds ņēmis ārā aizmugurējā vāka stiklu ārā no durvīm. Metāla līstes izrāvu ārā, bet tālāk aptrūkās idejas.

Paprove ar amuriti... vajadzetu taka lidzet! :D Bet ja nopietni, tad pakimere gumiju! jabut iznemamai vienai stremelitei...

Jautājumi par w123

14. Jūnijs 2007, 21:08

Kādai strēmelītei? Negribās saplēst to stiklu :scratchchin:

Jautājumi par w123

14. Jūnijs 2007, 21:10

gumijaa... visticamak zem tas metala listites... nu tada kilveida maza...

Jautājumi par w123

14. Jūnijs 2007, 21:12

Tur nav ne "smakas" no mazas ķīļveida gumijas :ermm:
Tēma slēgta