Vakar aizbraucu lidz kuldigai. viss o.k.
braucot turp masina divas reizes ta ka noraustijas, bet neko braucu tik talak. braucot atpakal uz rigu skatos un domaju, vaidegviela pietiks, nodomaju nu ar 1/4baakas vajadzeetu veel 100km nobrukt, te peksni masina ta ka vairs uz prieksu nebrauc paris reizes paraustas un apstajos cela mala. arveru haubi visu izloznaju, domaju mosha degvielas filtrs, vai suknis, pazvanu dadzitim prasu kur c280 ir degvielas filtrs, shis man iedeva kaut ko, kas man izstaastija (kursh tas bija?) taa arii filtru neatradu, labi.
22:00 peec 6stundu gaidisanas mums atbrauca pakal ar pippauzem lenam uz 40km/h (esmu dzirdejis, ka automatu atrak vilkt nevarot) aizvilkam c280 lidz tukumam, tukuma noparkoju masinu, pats taisos braukt majas. nez kapec ienaca galva pameginat iedarbinat un she tev brinumu darbojas

, bet ta slikti, dodot gazi rijas ciet un shkauda.
rit brauksu masinai pakal, kas tur varetu but par vainu, man liekas, ka noslepumi slepjas zem svecvadu vaka kuru nevareju vakar atskruvet, jo nebija ar ko!
rit gribu pats sataisit, lai tieku uz rigu. vai ir komentari par sho un ieteikumi kas par vainu varetu but. t.i. no pieredzes