Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

24. Februāris 2007, 23:29

Palasot forumu, es sapratu ka Rolands ar savu w123 pikapu ir riktiigi iegraabies, tik daudz probleemu. juutu liidzi...... bet nekas, centies, sataisiisis visu buus labs autinjsh. man ar dazhi jautaajumi uzradushies. taatad es kaa dragaaju pa laukiem, man mashiinu vaig paaugstinaat ne zeminaat, buutu pat labi ja aizmugure nedaudz augstaaka nekaa prieksha buutu. Sakiet luudzu kaa paaugstinaat? mozh kkaadus gumijas kluciishus sabaazt zem atspereem? naudas nav daudz un jaunas atsperes netaisos pirkt. aaa un veel: kaa var atsleegt aizmugureejaas bremzes?

Jautājumi par w123

24. Februāris 2007, 23:40

Ko ta var gribēt no 25 gadus vecas mašīnas.Ja nevajg aizmugures bremžu noņem riteņus.

Jautājumi par w123

25. Februāris 2007, 00:03

Nav jau tik traki! Vienkārši ir dažādi faktori: 1) Nav kam īsti prasīt padomu, jācīnās pašam; 2) Mašīna ir veca, bet jaunas arī plīst. Lai vai kā, bet vismaz kustas uz priekšu; 3) Mans pirmais auto - nākas apgūt "autobūvi" 4) Vēl arī nav kur īsti labot to mašīnu. Uz ielas neko daudz neizdarīsi.
Kopumā auto man patīk. Un cerams pamazām izdosies savest kārtībā. Kaut gan drīz būs jāsaraksta uz lapas visus veicamos darbiņus. MB īstenībā ir forša mašīna. :)

Jautājumi par w123

25. Februāris 2007, 00:30

nu taa tik turpinaat Roland(mans vaarda braali :D ) jaa mashiina ir forsha, reta citas markas automashiina ir tik ilgi speejiiga notureeties uz celja. Nu bet ta kaads atbildees uz maniem augstaak mineetajiem jautaajumiem?

Jautājumi par w123

05. Marts 2007, 14:07

Beidzot piedabūju, lai panelis ar visām pogām degtu. Paldies Mizx_am :) Pastudēju shēmu un tad arī sapratu, kā tur tās lietiņas notiek. Izrādās pa spidometra štekera 11 vadu pienāk strāva un tā tiek padota uz potenciometru. Savukārt potenciometra otra spaile savienota ar tieši spidometra apgaismes lampām, kā arī paneļa podziņu lampiņām (uz pečkas). Līdz ar to potenciomets "nokāries" un sprieguma tālāk nav. Iztīrīju un saliku to regulātoru, bet nedeg un viss, acīmredzot beigts. Beigās savienoju pa tiešo un nu panelis deg :D

Jautājumi par w123

05. Marts 2007, 16:22

eu nu davai atbildiet uz maniem augstaak minetajiem jautaajumiem!

Jautājumi par w123

05. Marts 2007, 16:28

gribi lai var stāvēt uz vietas un spolēt?
paņem plaķenes un aizloci trubiņas ciet.

Jautājumi par w123

05. Marts 2007, 16:35

[user]214137|RTXs|[/user]eu nu davai atbildiet uz maniem augstaak minetajiem jautaajumiem!

Neesi jau uzrakstījis, kas tieši Tev par modeli. Sedanam / kupejai labi der pakaļējās atsperes no W126 -- uzreiz būs augstāks un mazliet stingrāks. Ja universāls, tad tur ar atsperēm neizlīdzēsies, tur būs jāmāna hirdaulika, ja vien to kāds nav likvidējis un tāpēc pakaļa pa zemi velkas. To hidrauliku varot manuāli pieregulēt, bet par to esmu tikai dzirdējis, tā kā sīkāk nepateikšu. Nu, ar gumijas starplikām atsperēs var mēģināt -- varbūt kas sanāk.

Jautājumi par w123

05. Marts 2007, 16:54

man ir sedans w123! uz vietas man nav padomaa spoleet :P bet aizspeizhot to trubinju(w123 ir 3 trubas - sajuugs, aizmugureejaas bremzes, un prieksheejaas) taa truba nepaarluuziis? bet paldies par padomu. a Mizx tu domaa tipa takaa taas gumijas nevis zem atspereem palikt bet itkaa starpaa, nu tipa pa vidu?

Jautājumi par w123

05. Marts 2007, 22:25

BUMP!
Tēma slēgta