Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
07. Novembris 2006, 23:24
Kaut kas ir iestrēdzis un nevar vairs iedarbināt. Atslēga aiziet līdz pašam galam, bet kontakta ar starteri nav. Tagad atslēga vispār sāk ķerties un nevar vairs pagrozīt. Tik ar varu kaut kā sanāk.
Noņēmu nost visu mehānismu, drusku pajaucu un atdūros pret to, ka nevar noņemt to melno dzelzs bruņu, kas ir pie paša atslēgas cauruma. Nu ne kādīgi nesanāk. Atslēgu var grozīt kā gribi, bet nekas vaļā nenāk.
Var būt kādam ir idejas kā tur ko dabūt vaļā un tikt līdz mehānismam?
12. Novembris 2006, 22:38
Ar aizdedzes atslēgu galā tiku. Sistēma ir atkosta

Paldies Didzim par konsultāciju. Beigās saliku no divām atslēgām vienu strādājošu.
Ja kādam rodas tāda problēma-jautājiet, jo viegli nav.
15. Novembris 2006, 21:50
Situācija tāda ar w123 aizmugurējā stikla apsildes pogu. Izstudēju forumus par šo tēmu. Atklāju, ka daudziem problēma bijusi ar to, ka stiklu apsildītājs neieslēdzas. Man ir pretēji, nevar izslēgt. Kā pagriežu aizdedzes atslēgu (vēl pirms iedegas gaismiņas spidometrā un nostrādā kvēlsveču relejs) noklikšķ apsildes laika relejs un poga iedegas. Visu brauciena laiku deg, kaut gan pēc kādām 20 min jāatslēdzas. Tātad pie vainas relejs. Laikam jāmeklē jauns. Pagaidām ir ideja ievienot slēdzi vadā, kas tieši iet uz sildelementu un pašam pēc tām 10-20 min atslēgt apsildi. Manuprāt tā es varētu samazināt slodzi uz akumulatora. Jā, un varbūt kāds zin, kur tieši tas atrodas (pēc klikšķa kaut kur kreisajā stūrī)?
15. Novembris 2006, 22:19
Jā, vēl jautājums par visu priekšējo paneli W123. Kāds ir jaucis. Es īsti nevaru atrast skrūves ar kurām pieskrūvēts. Negribas salauzt kaut ko.
15. Novembris 2006, 22:29
Ir mainīts panelis.
1. Tur kur skaļruņi priekša stiprinās
2. noņemot apdari, kas kas virs kājām pamanīsi malā skrūves
Tas attiecas uz abām pusēm labo un kreiso
3. Iespējams ka būs 2vas aiz pečkas, kuras iespējams atskrūvēt tikai izņemot pečku (manējam nebija)
4. Liekas ka arī vidū kkur bija kkādas skrūves pie pečkas bija, bet vairs neatceros
panelis ārā ņemas diezgan vienkārši...
16. Novembris 2006, 08:36
MB viss ir vienkārši, bet līdz paneļa izņemšanai tomēr mazliet jāiesvīst un jānomontē lērums citu detaļu, kas aizsedz šos stiprinājumus / traucē tiem piekļūt. Otrs -- paneļi ir veci un plaisā. Un plaisā no vibrācijām un locīšanas, tāpēc izņemšana / ielikšana veicama ar apdomu un vislabāk, ja ir palīgs pieturēšanai, kad to paneli ņem ārā / liek iekšā. Nekāda māka / iemaņas tam turētājam nav vajadzīga, galvenais, lai ir, kas "padod skrūvgriezi".
20. Novembris 2006, 17:06
Tātad tikko biju veikalā Autodvēselei, lai nopirktu MB W123 zīmi. Nav. :cry: Varianti, kur varētu dabūt (pie oficiālā MB nepirkšu, tad labāk lieku atpakaļ hromēto vāciņu)??? Varbūt vēl ir kāds veikals, kur tirgo? Vairākus apzvanīju, nu nav :cry:
20. Novembris 2006, 17:16
rumbula....
20. Novembris 2006, 17:19
Es sapratu, ka Rumbulas tirgū. Darbdienā tur arī tirdzniecība notiek??? Es kaut kā esmu dzirdējis ka visi pasākumi notiek sestdienās.
20. Novembris 2006, 17:25
labāk sestdienas...