Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
06. Jūnijs 2006, 11:34
Cik viegli ir nomainīt gumijas priekšējam stiklam?
Zinu ka aizmugurējo veselu nost nedabūt, ja grib gumijas mainīt, bet kā ar priekšu??
06. Jūnijs 2006, 11:43
tu domā pats to darīt?
Var būt uztici to profiņiem?
06. Jūnijs 2006, 11:57
[user]540|RICHY|[/user]tu domā pats to darīt?
Var būt uztici to profiņiem?
nē ne pats....piem., aizmugurējo pat profiņi neņem...80 % ,ka stikls saplīsīs,un atbildību uzņemties negrib.......tāpēc interesē kā ir ar priekšu.. nākotnē jāmaina gumijas, jo mirtums tiek nedaudz iekšā//....
06. Jūnijs 2006, 12:02
man prieksheejo w123 mainija, maksaaja tas ap 10 vai 15Ls
06. Jūnijs 2006, 12:07
[user]45735|milzis321|[/user]man prieksheejo w123 mainija, maksaaja tas ap 10 vai 15Ls
bez problēmām ....
06. Jūnijs 2006, 12:14
bij tiiri ok, no riita aizdzinu, vakaraa bij gatavs.
06. Jūnijs 2006, 12:21
Maina gan priekšējās, gan aizmugurējās, pašam bija tas jādara. Protams, risks ir palikt bez loga, jo var stiklam būt kādas mikroplaisiņas, kas pēc uzspiešanas pārvēršas jau reālā plaisā, tā tēva G-klasei tikko stikls aizgāja. Principā, ja zina tehnoloģiju, var nomainīt pats, nekā ļoti sarežģīta tur neesot. Parasti problēma ir arī tā, ka gumija ar laiku ir kļuvusi cieta un neelastīga, tāpēc plīst stikls, tāpēc tā nepieguļ un laiž ūdeni. Likt citu lietotu – liela ieguvuma nebūs, tad jau labāk sākumā aizbraukt pie auto stiklu speciālistiem, lai nohermetizē (tas man vēl priekšā), pēc tam arī redzēs, vai vajadzīgs kas vairāk. Jauna gumija maksā ap 80 Ls. Maiņa tiešām nav sarežģīta nevienam logam, bet pats stikls var būt zaudējis izturību (zinu, Ray pakaļējais ir ar smalko apsildi, kas var izmaksāt ap 700 Ls, ja vien negrib redzēt logā lielas drātis). Ja vēl kas – jautājiet, man pēdējā pusgada laikā 3 stikli nomainīti dažādās vietās ar dažādiem paņēmieniem un tagad jāķeras pie hermetizēšanas, jo pārlikšana vien nepalīdzēja. Ar to arī jārēķinās.
06. Jūnijs 2006, 12:27
biju divās vietās..piedāvā hermetizēt....veco gumiju uzsilda un tad piekausē smuki kaut kādu hermētiķi vai ko tml...klāt un salaiž ar logu kopā...mainīt viņi negrib, ja nu vienīgi, ka es parakstu papīru ka ja stikls saplīst neko pret viņiem neceļu......pat pastāstīja ka ir vecajiem mainīts un ir ieplīsis, jo šiem meršiem savādāk iestrādāts nekā citiem.....a priekšējā gumija cik maksā nezin kāds...?
06. Jūnijs 2006, 13:10
Pie neprašām būsi bijis. Man W107 aizmugurējais logs ir ņemts ārā un likts iekšā jau kādas 4-5 reizes, gan vecajā gumijā, gan jaunajā. W123 priekšējais tāpat. Atrodi normālu kantori un tad novērtē piedāvājumu. Piedevām, nekāda gumija nekur nav jākausē, jo tad gan tur apakšā viss norūsēs, hermētiķis (un ne katrs) jāizmanto un viss!
06. Jūnijs 2006, 13:12
P.S. Varu derēt, ka biji aizbraucis uz Triplekss -- viņi vispār strādāt negrib... un neprot arī neko vecāku par KASKO apdrošinātām ar līmētajiem stikliem...