Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
08. Maijs 2006, 15:42
Pa, pa... Manuprāt tur nekas sakarīgs nesanāks, ja kupejai mēģinās iemānīt sedana pacēlājus -- tur pilnīgi citi mehānisma stiprinājumi, šķiet, ka pat motors citā vietā. Tas pats arī universāliem -- arī tiem ir savi unikālie mehānismi... Kaut vai tā daļa, kas tur stiklu -- sedanam stikla stiprinājuma vietas ir daudz tuvāk, kā kupejai, jo stikls īsāks. Šaubos, vai tajā mehānismā kupjas stikls neļurkāsies. Nez, ja būtu abi pie rokas, varētu salīdzināt un skatīties, vai nevar ko pielāgot, bet pirkt tā uz dullo es neriskētu.
P.S. Salīdzinājumam varu piedāvāt W123 universāla pacēlājus, ko slinkoju iebūvēt, var paskatīties, kā tie atšķiras no Richy sedana pacēlājiem. Un W107 pacēlājus, ja izņemtu no durvīm, arī varētu pielikt blakus salīdzinājumam.
08. Maijs 2006, 15:53
man aizmugurēs stāv pacēlāji no universāla. Kā zināms, universālim ir garākas durvis utt
08. Maijs 2006, 16:00
pag..man tad vajag motoriņu un ?????
08. Maijs 2006, 17:05
[user]379|Mizx|[/user]Un es esmu dzirdējis tikai sliktas atsauksmes par universālajiem pacēlājiem. Tie derot varbūt tikai maziem un plāniem lodziņiem, bet MB kupeju lielie stikli ir par smagu, kā rezultātā biežas problēmas ar nosvilušiem pacēlāju motoriņiem.
Vai w123 derētu T123 priekšējo logu pacēlāji? :?
08. Maijs 2006, 17:09
tur tak durvis pilnīgi identiskas
08. Maijs 2006, 17:09
[user]45272|Rays|[/user]pag..man tad vajag motoriņu un ?????
Motoriņš,pogas un štekeri,kuros jābāž pogas.Vēl veikalā vads kādi 5 metri
17. Maijs 2006, 07:12
:! :! :! Esmu izvēles priekšā vai labot automātu vai likt manuālo, bet tad meklēju kāds kas to būtu gatavs izdarīt... :whistle: varbūt kādam ir tāds cilvēks kas nebaidās pacīnīties lai iedabūtu manuālo automāta vietā... atalgojums ar būs labs...
17. Maijs 2006, 09:08
Ja zinātu ka salabojot automātu viņš kļūs žiperīgāks tad būtu gatavs atstāt to pašu, bet man māc šaubas... tāpēc gribās manuālo, lai var labāk izjust mašīnas jaudu...
17. Maijs 2006, 10:45
2,5 karburators. Normāla braukšana, nezinu gan, vai jauda. Skeptisks esmu par to, īpaši labāks uzrāviens tik un tā nebūs ar citu kārbu, nav jau arī vecs dīzelis