Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

22. Decembris 2004, 17:50

Pārbaudi tos vadus, arī logam galvenos. Nesaprotu -- pārkrāsoji auto, bet logus neizņēmi??? Ja izņēmi, kā būtu tikai normāli, tad tur arī jāmeklē vaina...

Jautājumi par w123

22. Decembris 2004, 18:17

protams, ka nenjemu logus aaraa :D , es vinjus ruupiigi aizliimeeju, un kraasoja man ``maalers``, kas ir profesionaalis savaa jomaa, un vinsh neko neiebilda, tu esi pirmais, no kaa dzirdu, ka logi buutu jaaiznjem... nee nu protams, to var dariit, bet peec tam vinju spiest atpakal gumijaas ,manupraat, ir daudz gruutaak, nekaa nopleest liimlenti, un veel peectam deelj taa rodas probleemas kaa pats mineeji... :D nu nezinu... mashiina katraa zihnjaa izskataas perfekti...(ne tikai mans subjektiivais viedoklis)

Jautājumi par w123

22. Decembris 2004, 18:32

interesanti......bet nu ja labi izskatās, tad Ok....

Jautājumi par w123

22. Decembris 2004, 18:48

Ja pārkrāso izskata dēļ, tad tā var, bet visi bojājumi, rūsa, tas pats nehermētiskums u.t.t. ir tieši savienojuma vietās, tas nozīmē, ka, jo vairāk izjauc, jo labāk. Tad var noslīpēt visu rūsu, kur ūdens gar stiklu sūcies, visādus stūrīšus un kaktiņus, par kuru esamību pat nenojaut, jo galvenie rūsētāji tomēr ir tieši visas salaiduma vietas, šuves, nevis spārns vai bagāžnieka vāka vidus. Izjaukšana neapšaubāmi ir dārgāka, normāli būtu arī motoru izņemt, lai vienāds krāsojums arī tur (ja izvēlas citu krāsu...) un tā, vienīgi no tā ir kāda jēga, pārējais ir tikai kā jaunu tapešu uzlīmēšana pa virsu vecajām -- var būt labi un skaisti, bet nezini kā tās turēsies un kas notiek ar sienu tur apakšā... 300 Ls par neizjauktas mašīnas krāsošanu ir zemē nomesta nauda, jo pēc 2 gadiem atkal rūsa būs klāt! OK, man jau apnicis te aprunāt pie mums iegājušos stereotipus, ka visādās garāžās krutie meistari var nez ko nez kā nokrāsot bez aprīkojuma un patiesībā arī normālas pirmapstrādes... Šo to var, bet nez cik ir tādi, kas dod garantiju, ka 3 gadu laikā rūsu meklēdams neatradīsi??? Paskataties kā Šveicē strādā -- No Lietuvas brauciena ir bildes ar 500SLC, kas tur restaurēts pirms 10(!!!) gadiem, bet izskatās kā jauns, lietuvieši savās lapās ielikuši bildes ar atsevišķām detaļām, arkām, tur mūsējiem vēl mācīties un mācīties, ko nozīmē virsbūves remonts un kvalitatīva krāsošana...

Jautājumi par w123

22. Decembris 2004, 23:15

Ja godiigi, tad jaatziist, ka tad man `123 nelikaas nekas taads, kamaa iegruust baigo darbu, tagad esmu protams vinju iemiileejis, un vienaa zinjaa saprotu, ka vajadzeeja vietaam pielikt vairaak rocinju... Un lai cik skumji tas nebuutu, tev taisniiba par to ruusu, pavasarii, kaut arii nieciiga, izskataas, ka tomeer buus... Buus man 126, to uztaisiishu veel labaaku... :D

Jautājumi par w123

23. Decembris 2004, 08:49

Es vairāk rēķinu no viedokļa, cik ilgi pats vēl gribēšu to mašīnu lietot un apzinos faktu, ja cipars ir mazāks par 3 gadiem, tad, visticamākais, jebkuri nopietnāki virsbūves darbi tiek atcelti kā ekonomiski neizdevīgi. Kādas 1000Ls investīcijas ir uz min 4 gadiem, ja ieliek vēl vairāk, proporcionāli var izvilkt visus 7-10 gadus (lietojot auto arī mūsu ziemās)... Atdot citiem par darbu 400-500Ls uz 1,5 gadiem tiešām ir ekonomiski neizdevīgi...

Jautājumi par w123

23. Decembris 2004, 13:42

Tieshi taa, bet ar samiiciitu konservbundzu, pie tam veel ar 3staru zvaigzni priekshaa arii nepieklaajiigi braukt, taapeec tika veikta maksimaali taupiiga kraasoshana, kas nemaz netiek nozeelota, un izskataas labi, (Haris teica: vajadzeeja piekraasot ar otu un dot griidaa!... Labi, ka nepaklausiiju... :D :D

Jautājumi par w123

23. Decembris 2004, 14:02

Šis jau par W126 fano... nez cik reižu ir teicis, lai met mieru ar W123, pērk W126 un liek iekšā 3,0l dīzeli... Bet neļaujos pierunāties... Par aprunāto pārkrāsoto W123 arī priecājās, cik nu viņš to dara -- pats zini, kāds šim raksturiņš un izturēšanās...

Jautājumi par w123

23. Decembris 2004, 17:25

[user]379|Mizx|[/user]Šis jau par W126 fano... nez cik reižu ir teicis, lai met mieru ar W123, pērk W126 un liek iekšā 3,0l dīzeli... Bet neļaujos pierunāties... Par aprunāto pārkrāsoto W123 arī priecājās, cik nu viņš to dara -- pats zini, kāds šim raksturiņš un izturēšanās...

kuru aprunaato?

Jautājumi par w123

28. Decembris 2004, 11:23

Sveiki. Nu pārdevu es donoru,dabūju naudiņu.Tagad plānoju ielikt drusku apkopēs.
Gribētos zināt,kādu gaisa,eļļas un degvielas filtru labāk likt,kur lētāk dabūt utt. (Doma ir visu pašam darīt,nevis uz servisu dzīt)
Eļļa ir padomā kaut kāda PENZOIL pussintētika. Kādi viedokļi par šo eļļu. (10w40) Moška kāds var pačukstēt,kur var izlejamo pa lēto dabūt.Šitā penzoil ir pa 1.40 litrā. izlejamā.
Tas iesākimam viss,ja paliks pāri nauda,tad vēl kaut ko uzprasīšu :D
Tēma slēgta