Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Es neesmu neuzko apvainojies, vienk. saak apnikt shitaa visa ir E500 nav E500 buushana. Vairums uzskata, ka nav, un preteejo shajaa situaacijaa vairs nepieraadiisi, jo daudzi no argumentiem ir ljoti pat logjiski un ticami. Ja pats domaa kad ir, taa jau ir tava dariishana, bet labaak nesaakt katram teikumam piesieties, jo pats redzi, ka peedeejaas 2as lapas nekas cits kaa viens vieniigs bullshits nav bijis. Saprotu tavu situaaciju, nepatiik ka cilveeki par kautko spriezh bez pieraadijumiem, bet ja godiigi, tad pats tu pashlaik nespeej neko likt pretim. Tikliidz ir kaukas jauns par to auto zinaams, un kas tieshaam ir pieraadaams un nav tikai baumas vai tml, luudzu, vari mieriigi muus sheit par to informeet.
Par bildeem - ieliec taas kaadaa no bilzhi hostiem, piemeeram foto.inbox.lv, fotki.lv u.c., un tad vienk. iekopee tiesho linku uz taam bildeem sheit, linka saakumaa liekot [img]un%20linka%20beigās%20(ja%20tas%20links%20beidzas%20ar%20.jpg,%20.bmp%20vai%20taml.,%20bet%20ne%20.lv,%20.html%20utt.)%20liec[/img]. Iisteniibaa pamaaciiba, kaa likt bildi, ir katru reizi apakshaa tam logam, kur raksti kaadu komentaaru...
Es tak saku pats gribu vairāk uzzināt!! Esmu gatavs atripināties kkur un parādīt spečukiem, aprunāties ar cilvēkiem, kas zin vairāk, jo tagad zinu, ka gribu šitādu auto, tapēc interese par 500to ir!!!!!