Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

10. Augusts 2005, 12:42

es nez cik izmaksaas..man ir divi Mercedes spechuki.. kas zin daudz pa mercedesiem..n izmaksas man motora cena n veu visi pricendali. n ielikshana 80ls-100ls !

Jautājumi par w123

10. Augusts 2005, 12:46

Jā pa ielikšanu tā arī prasa+ plus visas eļļas u.tt cik tad tas motors no 300 maksā?

Jautājumi par w123

10. Augusts 2005, 13:01

vo pa motora cenu neintreseejos.. nu ar visiem pricendaliem caur pazinju dabushu pa 250-300ls..labu dzineju.. pagaidam veu nedomajos ielikt.. uz velu rudeni jaliek iekshaa.. n pa ziemu jarestauree lai pavasari izbrauktu araa varbuut.. vai vasaras sakuma :)) !

Jautājumi par w123

10. Augusts 2005, 14:00

Man kā reizi viens dalījās pieredzē pretējā pārbūvē -- W124 ielika veco 2,8l motoru. Sākumā esot bijis gaklīgi garām, bet tad sataisījis pareizu kardānu un ātruma uzņemšanu pēc tam esot mērījis nevis 0-100km/h, bet 0-200km/h. Vecais 2,8l jau skaitās pirmais pēckara masu patēriņa hi-tech motors, DOHC, tā kā vārstu jau tur gana u.t.t. -- sekojošais 3,0l motors W124 viennozīmīgi bija solis atpakaļ. Labi, tas jaunāks, šāda tāda attīstība jau bijusi un ir savi labumi no tā 3,0l motora, bet nezinu, vai tas ir pārbūves vērts. Benzīnu neieekonomēsi un citādi atšķirība būs minimāla, jo labam 2,8l jaunākiem 3,0l ir ko papūlēties, lai uz šosejas turētos līdzi. Es domāju, ka nav vērts, vismaz atmaksāties neatmaksāsies. Atceries jau vēl to, ka vajadzēs gatavot pārbūves dokumentāciju, jo W123 šāds motors nav bijis paredzēts, tā kā tie ir papildus izdevumi plikai motora pārlikšanai!

Jautājumi par w123

11. Augusts 2005, 10:45

njus okz driizak bus japalieek pie vecaa dzineeja.. bet tad tik divas lietas steidzami janomaina.. svechu vadus 79 gada 2.8 motoram pa cik vareetu dabuut ? un tad veu sajuga disku pa cik vareetu dabuut ? vot tas divas lietas kas jamaina un abus vajaga Pilniigi jaunus.. cik apmeram maksaas ?

Jautājumi par w123

11. Augusts 2005, 11:05

[user]91343|ez1s|[/user]njus okz driizak bus japalieek pie vecaa dzineeja.. bet tad tik divas lietas steidzami janomaina.. svechu vadus 79 gada 2.8 motoram pa cik vareetu dabuut ? un tad veu sajuga disku pa cik vareetu dabuut ? vot tas divas lietas kas jamaina un abus vajaga Pilniigi jaunus.. cik apmeram maksaas ?

Mēģini zvanīt pilsonim "Sviests" 9613466. Tā viņš dzīvojas pa i-auto. Rezerves daļas ar bezmaksas piegādi.
Pirms nedēļas pirku no viņa kantora svečvadus un sadalītāja vāciņu w123 2.0 benz. Svečvadi 25, vāciņš 13. Vadi kaut kādi kreisie, Powertech laikam, bet nu pagaidām nau pretenzijas.
Oriģinālie Beru svečvadi 10-12ls/gab, vari meklēt Ganību dambī 25a. Par sajūgu arī vari šim uzjautāt.

Jautājumi par w123

11. Augusts 2005, 15:54

Es regulari sada veida lietas perku SIA Rolis, kas ir viens no paris oficialiem Bosch izplatitajiem Latvija. Par servisu gan daudzi varetu iebilst, bet veikala apkalposana man ir bijusi vienkarsi ideala, cenas ari, salidzinajuma ar citu piedavatajam. Pagaidam viss, ko tur esmu pircis (bet uzstadijis citur) kalpo perfekti un skiet, ka ir verts izdot kadu latu vairak par sadam detalam "ar vardu".

Jautājumi par w123

11. Augusts 2005, 20:35

Pirms kādiem septiņiem-deviņiem gadiem es restaurēju sava tēva mersi( tobish W123 ), cik es atceros, bija jānoņem plastmasas detaļa iekšā vai ārpusē pie durvīm.
Ja kas ar mersi ( virsbūve, motors, elektronika utt.) brauc pie maniem čomiem Rīgā, Vienības gatvē 18. ( Torņkalns )
Mana tēvam arī donors laukos, laba jauna pečka, tikai līdz galam jādemontē :D donors, kad vel braukāja labāk sildīja nekā atjaunotais W123. ;)

Jautājumi par w123

19. Augusts 2005, 12:17

http://www.geocities.com/SiliconValley/ ... ction.html

Tiem, kas paši nebija atraduši...

Jautājumi par w123

04. Oktobris 2005, 18:38

šodien nomainiju degvielas filtrus.
Pēc nomaiņas nobraucu kādus 3 km.Auto atstāju uz kādu stundiņu,divām. Tagad darbinu iekšā- padarbojas kādas sekundes 5 un slāpst nost.Tā pāris reizītes,kamēr vispār vairs nelec.
Tad ar pumpīti pie degvielas sūkņa uzpumpēju degvielu,kaut gan tai caurspīdīgajā filtiņā degviela bija pilns.Nekādu gaisa burbuļu.
Kaut kā jau pieleca un pat varēja pabraukt,bet palika bišku trokšņaināks dzinējs.Itkā pat bišku klab.Klab,kad darbojas tukšgaitā un kad ber virsū. Normālā braukšanas režīmā ir vienkārši skaļāks palicis.
Tagad nezinu,kur dēties,ko domāt.
Palīdziet,lūdzu,ar padomiem :cry:
Tēma slēgta