Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
17. Septembris 2008, 16:44
[user]198952|AnsisR|[/user]cik tas 560 motors tērē degvielu vidēji?
pilseta: 20-25;
shoseja (kruiizaa uz 100-110): 11-12;
shoseja (dinamiski): 12-20;
17. Septembris 2008, 18:16
Es jau arī par 126 SEC balsotu.Gadu braucu ar 126 500SE un esmu apmierināts.Kad ņēmu ,galveno skatījos ,lai virsbūve nebūtu sarūsējusi ,nu protams kārbu un motoru ,ritošo jau vienmēr var sataisīt.Krāsa saucās dimantzila metalika,esmu pamanījis ,ka gājēji atskatās.Tas ,šķiet ,tādēļ ka autiņš jau ir tik sens ,ka izskatās stilīgi kā nekā pirmais iznāca 1979 un labu 126 uz ielas maz var redzēt,pamatā noplukuši.W140 protams ir modernāks motors un teicama skaņas izolācija ,iekšā ļoti kluss .Dizaina ziņā W140 ,varēja būt mazāki sānlogi ,man šķiet autiņš izskatās ar augstu jumtu.
17. Septembris 2008, 19:02
kapec man neviens negrib atbildet par auto stabilitates un pretbukseshanas sistemam?
ar sec esmu ticis vizinats, tiesa gan labu laicinu atpakal, bet nu tas ziema un ar pilnu bagazhnieku muzikas, ta ka tur neko citu ka muziku daudz dzirdet nevareja, a sajutas reti kura mersedesa nav patikamas braucot..
ar begemotu neesmu braucis, tachu ar w220 s klasi gan diezgan dafiga ir sanacis izvizinaties, ari protams patika.
no sec mani nedaudz attur tas ka man vinsh prieksh tik jaudiga auto shkiet visai nestabils, ar w140 nebutu problemu shini sakara, uzliktu lielus diskus un nosedinatu, jau esmu atradis diezgan daudz informaciju arzemju webos par to, un tur viss diezgan elementari un ar salidzinoshi nelieliem finansialiem ieguldijumiem. bet vai es gribetu sedinat sec un tam likt lielus diskus to gan nezinu, neesmu droshs ka vinam tas piestavetu, jo tomer mazliet cita laika mashina, ka jau kaut kas mineja gandriz retro. neesmu droshs ka auto nelielas parbuves ko esmu paredzejis veikt to secu neizkroplos.
un vel ari tas elektroniskas stabilitates jautajums kuru visi kaut ka vairas atbildet

jo ari ar huliganku (3.serijas bmw 88 gada) esmu braucis, shaja konkretaja gadijuma - ziema un 170 zs un vieniga papildus ekstra kas palidz noturet auto uz cela un netisham neapmest rinki vinu kur nevajag ir kartigi shipi, bet nu man pie tada auto stures sedet bija bail, tik uzmanigi ar to gaziti, bail ka kaja nepaslid un nepiespiezhas pa daudz un nav jau par velu bremzet

negribu lai ar mercedesu butu lidziga situacija.. varbut gan ari nedaudz parspileju, bet jebkura gadijuma droshak justos ja kada sistema manus ratus tomer piebremzetu vajadzibas gadijuma, vismaz sakuma.
17. Septembris 2008, 19:27
W126 SEC ir ASR (pretslīdēšana).Bet ziemā neiesaku mācīties braukt ar klasisko piedziņu ,sevišķi jau ar V8 motoriem.Ar pakaļu pa priekšu vari aiziet. :cry:
17. Septembris 2008, 20:10
nu ja, par to ari uztraucos
velreiz visiem paldies par loti noderigo informaciju, mercedesa iegadi pagaidam atkal atlieku.. ceru ka tikai lidz pavasarim
17. Septembris 2008, 21:26
mulkjiibas Tu runaa gan par stabilitaati, gan par diskiem
.gif)
ko Tu mokies. tak labi var redzet, ka Tu to w126 negribi. tad kapec vispar ieklauj velamo auto sarakstaa?
17. Septembris 2008, 21:52
[user]237492|GatisL|[/user]kapec man neviens negrib atbildet par auto stabilitates un pretbukseshanas sistemam?
ar sec esmu ticis vizinats, tiesa gan labu laicinu atpakal, bet nu tas ziema un ar pilnu bagazhnieku muzikas, ta ka tur neko citu ka muziku daudz dzirdet nevareja, a sajutas reti kura mersedesa nav patikamas braucot..
ar begemotu neesmu braucis, tachu ar w220 s klasi gan diezgan dafiga ir sanacis izvizinaties, ari protams patika.
no sec mani nedaudz attur tas ka man vinsh prieksh tik jaudiga auto shkiet visai nestabils, ar w140 nebutu problemu shini sakara, uzliktu lielus diskus un nosedinatu, jau esmu atradis diezgan daudz informaciju arzemju webos par to, un tur viss diezgan elementari un ar salidzinoshi nelieliem finansialiem ieguldijumiem. bet vai es gribetu sedinat sec un tam likt lielus diskus to gan nezinu, neesmu droshs ka vinam tas piestavetu, jo tomer mazliet cita laika mashina, ka jau kaut kas mineja gandriz retro. neesmu droshs ka auto nelielas parbuves ko esmu paredzejis veikt to secu neizkroplos.
un vel ari tas elektroniskas stabilitates jautajums kuru visi kaut ka vairas atbildet

jo ari ar huliganku (3.serijas bmw 88 gada) esmu braucis, shaja konkretaja gadijuma - ziema un 170 zs un vieniga papildus ekstra kas palidz noturet auto uz cela un netisham neapmest rinki vinu kur nevajag ir kartigi shipi, bet nu man pie tada auto stures sedet bija bail, tik uzmanigi ar to gaziti, bail ka kaja nepaslid un nepiespiezhas pa daudz un nav jau par velu bremzet

negribu lai ar mercedesu butu lidziga situacija.. varbut gan ari nedaudz parspileju, bet jebkura gadijuma droshak justos ja kada sistema manus ratus tomer piebremzetu vajadzibas gadijuma, vismaz sakuma.
uz kailledus neviana sistēma nepalīdzēs!
17. Septembris 2008, 21:54
[user]198952|AnsisR|[/user]cik tas 560 motors tērē degvielu vidēji?
motors jau netērē jetronic to degvielu bezjēgā izplūdes trubā gāž
17. Septembris 2008, 22:08
.gif)
nu nav ta ka negribu 126., ja negribetu tad neuzdotu jautajumus par vinu, man vinsh patik, tachu man patik ari 140. a kursh labak, uz to atbildet pagaidam vel nevaru.
17. Septembris 2008, 22:46
Runā par dinamiku un degvielas patēriņu. Un piemini C140. Nesavienojamas lietas, jo tik nenormāli smagai (ļodzīgai utt. kā jau milzīgai un komfortam domātai) kupejai, lai to normāli pa ceļu iekustinātu vajag lielu motoru ar tam visam atbilstošu (lielu) diegvielas patēriņu. 5-pakāpju kārba neglābs un nekas cits tur arī neglābs. Tas, kas C140 tika uzlabots un modernizēts vienalicīgi tika zaudēts pieaugot auto svaram. Ne velti C215 izstrādē inženieru galvenais uzdevums bija auto atkal padarīt vieglu un dinamisku. Man gribētos teikt, ka tie auto ir slikti salīdzināmi, labākais salīdzinājums bija Mercedes Classics žurnālā, vajadzēs ieskanēt, jo jautājums par to atkārtojas visai bieži.