Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
02. Marts 2008, 17:44
...pati lielaakaa w220 probleema nav parmesta -CAN BUSS!!..elektornika ponemajesh!!

....principaa es domaaju taa ir gaumes lieta ...kaads viennoziimiigi izveeleesies w220 bet kaads par to pashu naudu panems w140!!...taapat kaa es ...nekas nav labaaks par G-klasi liidz 2000gadam...a peec tam man jau vairs nav interesanti!!
02. Marts 2008, 17:44
[user]6695|RIPS|[/user]...pagajushajaa gadaa man paziistams cilveeks paardeva sava teeva w140 long ...auto tika pirkts Latvijaa un visu muuzhu teevs bija lietojis un kopis to auto kaa savu gimenes locekli!!...liidz nomira... deels protams patriotisks BMW fans to auto paardeva ...par 17tke!!...un nopirka X5

...tachu vienu gan varu teikt ...auto tika lietots un laiziits...tika daudz kas mainiits un kraasots ..bet staavoklis bija uz visiem 100!! ...varbuut ir veerts reaali izveerteet situaaciju no piedaavaajamajiem w140 panemt labaako un sakaartot vinu ??...tad tu pats zinaasi kas,kur un kaapeec ir mainiits vai taisiits!!
lai sakārtotu to ko skatījos, tur vajag nevājo piķi, par to naudu jau varēs kādu 2001 gada w220 paņemt!
02. Marts 2008, 17:45
[user]6695|RIPS|[/user]...pati lielaakaa w220 probleema nav parmesta -CAN BUSS!!..elektornika ponemajesh!!

....principaa es domaaju taa ir gaumes lieta ...kaads viennoziimiigi izveeleesies w220 bet kaads par to pashu naudu panems w140!!...taapat kaa es ...nekas nav labaaks par G-klasi liidz 2000gadam...a peec tam man jau vairs nav interesanti!!
.gif)
:iagree:
piekrītu katram k-kas savs patīk, vienam māte otram meita citam kleita!
02. Marts 2008, 17:46
...aaa veel viena probleema!!....AIRMATIC vai HIDRAULISKIE amiishi!!!
02. Marts 2008, 17:48
[user]6695|RIPS|[/user]...aaa veel viena probleema!!....AIRMATIC vai HIDRAULISKIE amiishi!!!
tā būtu kam problēma?
02. Marts 2008, 17:52
w220!!...amiishi nav remonteejami tikkai nomainaami...izmaksas protams smiekliigas liidz asaraam

(laigan saliidzinoshi nesen dzirdeeju par mistisku vietu kur itkaa remonteejot !!)
02. Marts 2008, 17:53
CIK maksā nomaiņa abu veidu?
02. Marts 2008, 17:55
Par w140 vari ko pastāstīt, vājās vietas, aptuvenās izmaksas?
02. Marts 2008, 18:25
...atklaati sakot neko!!...pasham w140 diemzheel nav bijis!!...vienu gan varu teikt.. man ir zinaami cilveeki kuri (banaali un smiekliigi) bet ir atteikushies no w221 un atkal nopirkushi w140!!...vienu gan var teikt... ja nem tad nu 500 ne mazaak..jo tur buus FREUDE AM FAREN !!....cik dzirdeets tad parasti tiek nomainiiti visi shkidrumi..GMM...ritoshas ukse un protams amortini...sliktaakaa variantaa nomainiits izpuuteejs (galu galaa karsts!!)
02. Marts 2008, 18:26
W140 arī ir pieejama hidraulika, nesen tādus amortizatorus turēju rokā, summa četriem cipariem rakstāma.
Ar elektroniku ir kā ir, bet galvassāpes tā rada ikvienam modelim. Drīzāk domāju, ka bieži pie mums ar to vienkārši neprot tikt galā. Citādi tie, kam elektronika gadījās gļukaina pašos pamatos, sen ir mainījuši 10 īpašniekus un pamatīgi kritušies cenā. Izdzīvojušie arī dzīvo -- es to domāju par W220.
Ir viens 500-tais, kam jaunam bija nepārtrauktas elektronikas problēmas, īpašnieks jau bija sagatavojies atdot dīlerim atpakaļ līdz kārtējā servisa apmeklējuma reizē šie konstatēja, ka viņam problēmas rada iebūvētā hand-free sistēma. Pēc tās nobloķēšanas vairs elektronikas problēmu nav bijis vispār, īpašnieks jau 7 gadus laimīgs nobraucis, mocības tikai pirmo pusgadu, kamēr neviens nespēja atrast cēloni.