Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:18

Tas sasodītais MB ir kluss, tāpēc kaitina katrs troksnītis :)

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:20

[user]187512|Udritis79|[/user]
[user]540|RICHY|[/user]
[user]187512|Udritis79|[/user]Ja nopietni, tad tas viss ir novēršams. Kas tev grab salonā? Apšivkas?

jā, biku durvju apšuvumi grabinās, drusku saules sardziņi, drusku pa druskam visās malās. tas arī tracina.

Es savu biju izjaucis pa daļām un liekot atpakaļ ieliku starp apšivku un durvīm putuplistorolu (vai kautkā tā) ko liek zem parketa, tagad durvis kā ledusskapim, čomam izdarijām to pašu, tas reāli ir dienas darbs

hmm, savam driz likšu klāt durvju apšivku... būs tā jāizdara!

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:20

man arī šofera durvīm vibroizolācija biku noplēsta. jaunu neesmu ielīmējis. verot ciet pretīgi nograb. Braucot pa šoseju vējš pūš kau tkur pa spraugām. Nereāli tracina :D

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:21

[user]187512|Udritis79|[/user]
Es savu biju izjaucis pa daļām un liekot atpakaļ ieliku starp apšivku un durvīm putuplistorolu (vai kautkā tā) ko liek zem parketa, tagad durvis kā ledusskapim, čomam izdarijām to pašu, tas reāli ir dienas darbs

tas tipa tas kovralīns? Tāds balts, mīksts un plāniņš? a kāda jēga no viņa?

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:23

Būs man ar jāpamēģina, bet to paklāju Tu izklāji pa visām durvīm vai vienkārši to sarullēji un vietām ieliki starp apšivku un durvīm ?

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:31

Noņēmu apšivku, izgriezu apšivkas izmērā un ar abpusējo skoču pielīmēju, lai vieglāk uzlikt.

Viņš vienkārši amortizē, lai apšivkas kartons neskaras klāt bie durvīm. Viņi ir dažāda biezuma, es uzliku 3 vai 4 mm īsti neatceros.
Būvmateriālu veikalos tirgo ruļļos, maksā kapeikas.

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:32

nebija grūtības apšuvumu uzlikt atpkaļ? man viņš ļoti cieši pieguļ. Jau tā ir pagrūti uzķesēt visus ķekšus.

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:38

[user]540|RICHY|[/user]nebija grūtības apšuvumu uzlikt atpkaļ? man viņš ļoti cieši pieguļ. Jau tā ir pagrūti uzķesēt visus ķekšus.

Liekot atpakaļ ir labāk ka ir četras rokas. Viņš jau biezs nav vajadzīgs, var mierīgi likt 2 mm.

Un vēl, manam bija panākušas vaļā durvju kabatiņu skrūves. Es viņas atskrūvēju un starpā ieliku abpusējo skoču un piekrūvēju atpakaļ. Vienkārši un efektīvi :)

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:39

neesi mēģinājis durvīs to vibroizloāciju nomainīt?

mb coupe 124

06. Maijs 2008, 11:41

Ja pabraukātu vairāk ar citām, tad saprastu, ka nav tik traki. Stūre cieta? – uzliec 195 platuma riepas un būs pūciņa! Piedevām, ātrāk braucot stūre labāk lai cietāka. Pilsētas auto var taisīt tādas nejūtamas stūres. C36 AMG stūre tik cieta, kā neesmu manījis nevienam citam W202, bet ar to viss OK, tā vajagot. Viss pārējais ir modernā ”evolūcija” – detaļas taisa arvien ļodzīgākas un grabīgākas. W107 salona apdares daļu pamatu vairumā gadījumā ir izgatavojuši no metāla (durvīs, saules sardziņos utt.), W123 jau pārsvarā plastmasa (W107 nav tik daudz) un kartons (W107 tikai durvīs apakšdaļā un pakaļējais plaukts, pilnīgi nekur citur), W123 metāla pamats apšuvumā laikam vairs nebija faktiski nemaz, toties plastmasas daļas kārtīgi nopolsterētas, katrā sīkākajā vietiņā pielīmēts auduma gabaliņš. W124 jau vairāk lētu materiālu utt.. Tiesa, W107 tika saukāts par bruņmašīnu pamatīgo bleķu dēļ, ja to visu izmestu ārā, tad varētu pamatīgi samazināt svaru, bet tikpat pamatīgi ciestu tā komforts. Man W107 arī pēc 300000 km salonā negrab un nečīkst pilnīgi neviena detaļa. Nečīkst ne tagad, ne pirms pārjaukšanas. Es tikai brīnos, ka sūdzies par skaļu motoru – tam būtu jābūt klusākam par jebkuru mazāku benzīna motoru W124 vai dīzeli. W124 kopumā tomēr ir labi nopakots un atceros, kā cilvēks mēģināja iedarbināt jau strādājošu C124 ar 3,0l motoru – nepamanīja...
Tēma slēgta