Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
05. Jūlijs 2005, 06:10
jā,bet tam vajag bik vairāk naudiņas
29. Jūlijs 2005, 08:27
Man ir radusies problēma ar slēdzeni :whistle: ieslēdzot signalizāciju durvis aizverās ciet, bet kad atslēdz, durvis netiek atvērtas man domāt ka kautkāda vaina ir centrālai atsēgai vai motoriņš gļuko, kas varētu būt par vainu un kā viņu viss labāk atrisinā????? Lūdzu palīdziet
Jau iepriekš paldies .gif)
Un vēl ir tāda lieta ka nedeg spidometra apgaismojumsu un vidējās konsules slēdži kas iet caur regulātoru, man domāt ka ir beigts regulātors... un jūsu domas???? :whistle:
29. Jūlijs 2005, 08:31
1. manuprat beigts motorinsh centralai atslegai Vinsh maksaa ap 3 Ls apmainiit var pats
2. A shito jautajumu tu nemaki precizi noformulet, gruti saprast kas tev taja konsole nedeg...
29. Jūlijs 2005, 08:33
nedeg sleedzi, kas iet caur regulatoru :pillepalle:
29. Jūlijs 2005, 08:36
[user]16948|Arturinho|[/user]nedeg sleedzi, kas iet caur regulatoru :pillepalle:
Nu uz paneļa ir taču regulātors kas regulē spožāk vai tumšāk paneļa apgaismojums un līdz ar to arī salona apgaismojums kas ir pie pečkas!
29. Jūlijs 2005, 08:38
Cik es saprotu man ir viens elektriskais un visi pārējie ir vakumnieki! VAjadzētu lai kāds gudrs cilvēks šajā lietā palīdzētu salabot lai vērtos visas durvis pagaidām vērās tikai priekšējās durvis! :whistle:
29. Jūlijs 2005, 08:40
Nu redz, tagad sapratu... tas regulators regule visu panelja apgaismojumu salona, gan spidom., gan konsoli, tur nav jega meklet to regulatoru, iznem spidometru un ar vada gabalu salode pa taisno, lai deg vislaik uz spozhaako
29. Jūlijs 2005, 08:41
[user]630|Holokous|[/user]Cik es saprotu man ir viens elektriskais un visi pārējie ir vakumnieki! VAjadzētu lai kāds gudrs cilvēks šajā lietā palīdzētu salabot lai vērtos visas durvis pagaidām vērās tikai priekšējās durvis! :whistle:

Priekshkam gudrs, pakonsultejies pie RICHY par labu centralas atslegas meistaru W123...
29. Jūlijs 2005, 08:43
to regulātoru jau nav grūti samainīt.Pašam bija tāda pati problēma.Nu,tas gadījumā,ja baigi gribas regulēt

Pašam nav nācies viņu pieregulēt kādu iemeslu dēļ.Liec uz spožāko un miers.brīžiem tas spožākais ir par blāvu :?