Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
Tēma slēgta

Jautājumi par w123

03. Jūnijs 2005, 22:42

es pat ieteiktu:
noperc motoru, izjauc saprata robezaas, izskraape piededzus, izfunktiere kaadi buutu labaki caurumi degkameraam moska pat izdomasi ka caurumu slipums jamaina, iztirisi iepludes kanalus pieslipesi varstus un... karoce sataisisi motora galvu!
-sapratisi kas ar sukni, un pasuutiisi tos BOSH standartus piecas majas taalak un noregulesi pec saviem ieskatiem (galu gala katrs motors ir individuals:) )
-tad tiksi skaidriba ar Turbini, tai skaitaa ar ellosanu:)
-noliksi visu pa atmetkam :!
-tad motoru liksi ieksa, un skatisies ko var izdarit ar parejam "primochkaam"
-sajugs un aatrum kaste deres taa pati veca, tikai sajugu gan vajadzes cietaaku :whistle:
nu un tad nopirksi trubas 63mm un saksi metinat izputeju :?

GAN VISS IZDOSIES :evil:
JO REZULTAATS IR LABS 8)

Jautājumi par w123

03. Jūnijs 2005, 22:48

njā,to es pats varētu izdarīt tikai sapņos :) Neesmu es tik teehnisks cilvēks.Galu galā,sāku tikai iepazīt šāda tipa tehniku :blush:

Jautājumi par w123

03. Jūnijs 2005, 22:55

Diselis nav Benziinieks (vadu chumoklis) ;)
kad saksi tad apgaismiba pati no sevis radisies :evil:
nevajag baidities, tas vecais labais dizelis ir "cirvis", tur nekaa nesaprotama nav, tikai neaizraujies ar literaturu, tur tikuntaa nekaa praatiga nav :lol:

Jautājumi par w123

04. Jūnijs 2005, 11:03

Nu es nepiekristu ka 2.4 ir slikts....
Nu ar degameru pārtaisīšanu neaizrautos....
Sporta autiņiem un močiem visu ko esu izmēginājies :D
Tas viss samazina resursu motoram un tt...
Bet cik saprotu richy tas ir maizes auto...nu tad šaubos vai tas ir vajadzīgs....

Jautājumi par w123

04. Jūnijs 2005, 11:10

nu nav jau gluži maizes auto.Kaut arī nobraucu samērā daudz.
Apmēram rēķināju,ka no augusta,kad nopirku līdz aptuveni šim laikam ir noripināti ~30 000 km
Es jau arī domāju,ka šāda pārbūves varētu būt interesantas,ja ir padaudz naudas un nenormāla vēlēšanās to darīt.Kā arī noteiki ir jāzin vai tas ir vajadzīgs.

Jautājumi par w123

04. Jūnijs 2005, 17:23

Iekulsies tu vēl lielākā ķezā ar to 3.0 dīzeli.... :D
Man stāv trīs motori trislitrīgie mājās....visi kā viens ir taisāmi....
Tā kā tev pašam ar iemaņam tā švakāk tad ......tad iznākumu prognozēt grūti....
Un ielikt arī nav tik viegli,ja tur ir bijis cits dzinējs....un vēl šādi tādi sīkumi....

Jautājumi par w123

04. Jūnijs 2005, 18:47

doma likt,ja es likšu, pie Hara.zinu,ka jāpērk vēl vecā parauga kārba un cits ģenerātors.Starteris,šķiet,ka tas pats paliek.

Jautājumi par w123

04. Jūnijs 2005, 20:29

pec pedeja ierakstita, skatos ka pa velti dzesejos :lol:

Jautājumi par w123

04. Jūnijs 2005, 20:42

[user]2717|Last2|[/user]pec pedeja ierakstita, skatos ka pa velti dzesejos :lol:

ir jau labi ;)

Jautājumi par w123

05. Jūnijs 2005, 15:16

Last2,klau. Tev nebūtu grūti tā sīki aprakstīt kas ietilpst kapitālajā remontā un cik kas aptuveni maksā?
P.S. sorry,ka man tās domas tā šaudās turpu šurpu :whistle: ,bet saproti pats,kad tāda lieta,tad vajag izvērtēt visus variantus.
Tēma slēgta