Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
19. Decembris 2004, 15:48
Labi sasiets ar drāti ,tas pats ,kas sūdīgi sametināts

(nekāda sakara ar konkrēto gadījumu)
19. Decembris 2004, 19:53
Tu nesaprati manu domu.Var uzmanīgi pārgriezt to gumiju tajā vietā,kur ap tām kniedēm,iebāzt iekšā un tad ar supelīmi gumiju atkal kopā salīmēt.Tās kniedes ārā neplēst.A gumija ar gumiju jau dikti labi salips.Galvenais viņu iebāzt zem kniedēm tā,lai ir piespiesta un turās.Nevajag jau gumiju pie durvīm līmēt.
Manu prāt,tā ir vieglāk,nekā kniedes kniedēt pa otram lāgam :?
19. Decembris 2004, 20:04
Ta ir RICHY, es vienkarshi esmu samera liels pedants un daritu pats, ka mineju, protams tavs variants ir alternatiiva, to pusi tapat neviens neredz...
19. Decembris 2004, 21:39
Nu jā,neredz ta neredz,bet svarīgi ir tas,lai tās gumijas pilda savas funkcijas un nekrīt nost.Domāju,ka nav tik slikta alternatīva
20. Decembris 2004, 08:48
Nu, es reiz aiz gara laika palīmēju ieplīsušas durvju gumijas, tagad pats brīnos, ka turas jau 2 gadus un neko garām nelaiž..., pat līmējuma vietas redzēt nevar...
21. Decembris 2004, 16:01
Nu radās jauns jautājums.
Šoreiz par bagāžnieku sedanam.
Lieta tāda,ka visu laiku tur ir mitrs.Netek ūdens itkā,bet mitrums uzkrājas uz kovrika utt.Uzgriežņu atslēgas jau sāk rūsēt

Kam vēl ir bijusi šāda problēma?
Moška tur var kaut kādu ventilāciju?
21. Decembris 2004, 16:56
Kaut kur nāk iekšā mitrums... Kur tieši, vēl jāmeklē, bet var būt gar loga apakšmalu, gar lukturiem, gar degvielas tvertnes cauruli, protams, var būt vaina gumijās, bet tad vajag pamatīgu lietu... izņem visu ārā, izslauki un tad skaties, no kurienes tas mitrums nāk, jo citādi tur jābūt pilnīgi sausam... ja nav izrūsējuši caurumi...
21. Decembris 2004, 17:02
Cik esmu pētijis,tad tā straumēm netek nekur.Bet,vispārējs skats uz to ir tāds,ka mitrums ir visur.Kā teikt-mikroklimats
.gif)
Var būt,tur vajag kaut kādus kovrikus salikt vai tiešām gumija nomainīt :?
Vot,tagad lietus nava,bet mitrums iekšā saglabājas
21. Decembris 2004, 21:49
man ari tada lieta ir, :? ir aizdomas, ka pie vainas aizmugureejais stikls, bet man tur mitrs nekas nepaliek, tikai uz bagaznieka vaka ieshpuses veidojas kondensaats.... :whistle:
21. Decembris 2004, 22:45
Manuprāt tā ir 123 kaite ,man savulaik bija tas pats