29. Marts 2007, 15:12
[user]2|SZ|[/user]CLK i smuks, lai gan tam bieži nāk līdzi it kā Dāmu auto aura....bet nezinu, manuprāt tas tikai tāds stereotips vien ir.
par to atkal labāk zinās stāstīt Aldjuha.
29. Marts 2007, 15:16
.gif)
29. Marts 2007, 15:16
[user]6695|RIPS|[/user]...es vair neklausos ko runaa par mashiinaam citi cilveeki ...es labaak pats pameiginu!!....w215 ir labs auto ja ir kopts !!..braukt ar vinu vienkaarshi sapnis ....sociaalais status wow!! 8D ...es varu tik par daziem momentiem pasuudzeeties ...bet tas ir tikkai mans viedoklis un manas personiskaas izjuutas par sho automobiili !! ...mans uzskats ja cilveekam patiik shis modelis, bet vinsh grib iezaageet mazlitraazhas un veel diizela dzineeju tas tik noziimee ka vinsh nav gatavs shim automobiilim!!...man savaa laikaa bija 911 ieliku skaistu bildi reklaamaa...sabrauca kaudzeem cilveeki un paarsvaraa visi bija viilushies ...jo no aarpuses loti jau patika bet kad reaali izbraukaaja pa Riigas ielaam saprata ka sapnis saruuk!!..nopirka cilveeks kas bija gatas bezkonfortam un augstam benziina pateerinam ...vinsh zinaaja ko peerk un cik tas viss maksaas!!
29. Marts 2007, 15:17
mazaak gan nee!!!...nu man ar visiem Riigas KORKIEM +-17L
29. Marts 2007, 15:23
pasuudzeetis varu !!...par man neerto prieksheejo loga stojku ...vina tik bieza ka aizsedz man redzesloku...tas pats ar aizmugureejaam stoikaam...nepatiik ka piebaazts ar visaadiem navarotiem kas patiesiibaa nafig nav vajadziigi bet toties ja kas nopliisiis maksaa bargu naudu a tu pat nezini kaa tas darbojas
!!!...vismaz man!!!...nepatiik ka benki biidaas paaraak leeni(ja vajag aizmuguree ieliist!!)...slikta lakka uz koka detalaam!!...loti vaaj preiksh shaada auto stuures iekaarta !
29. Marts 2007, 15:28
[user]6695|RIPS|[/user]:D pasuudzeetis varu !!...par man neerto prieksheejo loga stojku ...vina tik bieza ka aizsedz man redzesloku...tas pats ar aizmugureejaam stoikaam...nepatiik ka piebaazts ar visaadiem navarotiem kas patiesiibaa nafig nav vajadziigi bet toties ja kas nopliisiis maksaa bargu naudu a tu pat nezini kaa tas darbojas!!!...vismaz man!!!...nepatiik ka benki biidaas paaraak leeni(ja vajag aizmuguree ieliist!!)...slikta lakka uz koka detalaam!!...loti vaaj preiksh shaada auto stuures iekaarta !
29. Marts 2007, 16:11
29. Marts 2007, 16:19
29. Marts 2007, 17:10